112

Komentari (112)

user1655831611
miroljub.petrovic
Kako se novokompovana nacija usplahirila,boli ih uspjeh najboljeg kluba u ovoj tvorevini. Da bi skrenuli sa teme u komentarima spominju ime nekog livadskog jadnika iz predgrađa ovoga europskog velikana.
prvak1905
MOSTARSKI ZRINJSKI, CRVEN, BIJELI, PLAVI NIKAD TO IME IZBISAT SE NEĆE, ŽIVJET ĆE U NAMA DOK NERETVA TEČE !!!
SamoZrinjski
Veličanstveni Zrinjski!
rudnik
Ajdeee zrinjaaa
BosanskaSvedska
A joj zadnje mjesto, veliki uspjeh za klub koji nema vlastiti stadion.
Ppp
4 boda u ovoj grupi jesu uspjeh za razliku od uspkeha da izgubjs sto manje razlike od molera iz gruzije. A usa majmune
HamzaVojvoda
Raduj se medo istorijskom uspehu svoje zemlje hahaha mrzin zemlju koje sam sampion bosnjo na aparatim 30 godina vec samo srpkinja pudar ili nekad ovako hrvati osvetle obraz loma al bosnjo samo pumpaj haparate
Hamza nisam se to nadao od tebe,jesi li ti sam to ili ti je neko pomogao
FahrudinKonjHodzic
mi hercegovci svih vjera i nacija ponositi smo na vaki rezultat propali bosanci mogu sam lajat ko pascinje iz ljubomore
plemic
EEEEE, BAGRO DVOZUBA, IZLAJALI STE SE, IZVRIJEĐALI, DALI SI ODUŠKA ... SAD ČESTITAJTE:
kurcina2
A nekome je mina cengic vila
kurcina2
I aston villa naleti na minu
Vila ba igrala pod ručnom, fol svinjski ekipa ma hajte molim vas?
Ppp
Boli prihvatit ovakav uspjeh. Svi ste ocekivala da budemo kanta za nabijanje, ali u ovakvoj grupi primit 10 zabit 6 golova, osvojit 4 boda. Kad prodjete konobare iz gruzije i kojekakve molere mozda vam i uvazim misljenje
Ne znam o kakvom uspijehu pričaš i o kome pričaš ba
Ppp
Ne znas jer ga nisi dozivio. A uša majmune
Čim se iznerviraš vrijeđaš nije u redu
Karanfil
Igra se za bodove,prolazak dalje i prvo mjesto.A ne za neki "obraz" i ostala sranja i dizanje u nebesa seoski fudbal odnosno nogomet.
Anton
Bez Bilbije,Jakovljevica,Memije bi i sigurno dobili,ponos Herceg Bosne i Hrvatskog Puka
Ppp
Ajd brate i ti ne sramoti nas komentarima
Anton
Zasto te sramotim,sta volin svoje Hrvatsko.Trebao je igrati srcem kao nasi Hrvati a ne ka ovi nabrojani,neka idu vise
Kakav si ti seljober pleme ****
Anton
Je,Je vama je svatko seljober tko je Hrvat.Seljoberi su ovaj bk123,plemic,kojima nista Hrvatsko nije sveto,kojima svatko odgovara nedo Bog da smo svi isti.
Ppp
Oprostite mu nije ovaj nas
SamoZrinjski
ForzaZrinja
Došao internet u tvoju štalu ili ti je netko podijelio pristup?
ubnt
Nisam gledao utakmicu ali sam dosao da se nayebem mame navijacima i cijelom fashostoidnom klubu svinjskom na otetom stadionu.
Ppp
Znamo da si gledo i sekiro se
plemic
i boga molio za naš koficijent, nebi li iduće godine i neki sarajevski jadničak kao treć uletio u europu.
ubnt
Yebe mi se za sarajevske klubove. Ja sam iz Bihaca. Ali svinjski mrzim skoro kao i Borac.
plemic
ubnt, samo mrziti i znate. skini crne naočale i progledaj konačno.
Tako to kabirijevci rade, pozoveš ih na kafu možeš očekivati da zarobe čitavu zgradu Itd
plemic
ZANIMLJIVO JE DA JE SVE MANJE DVOZUBIH LAJAVACA KAKO POSTIŽEMO DOBRE REZULTATE.
vence
@plemic jesi li stvarno sam smislio citsvu recenicu?
Gr0hot
Gr0hot
Sto Villa jadna nije mogla to je Velez nogom u guzicu nabio mogli ste i ovaj naslov staviti npr.?
Ppp
****ga velezu je trebalo 10 utakmica, nama dovoljne 2.
user1655831611
Nije isto igrat protiv Veleza i Aston Ville razlika je velika u motiviranju pred utakmicu
Gr0hot
znam, mi smo vama vrh svijeta….
Sanska_Prangija
A naslova, majko moja mila
Anton
Tijekom drugog polucasa smo bili bolja momcad,morali smo postici jos jedan zgoditak.Ponos Herceg Bosne
ubnt
Ujo nije tijekom nevo tokom. Nije polucasa nego poluvremena. Nike zgoditak nego povodaak. I nije momcad nego tim. Pricaj maternjim bosanskim da te raja razumije. To sto ti sa tog kamenjara pokusavas biti veci Franjo od onog iz Zagreba pocinje biti i zalosno koliko se gurate tamo gdje niste i sto niste.
plemic
antiša 'rvacki se kaže polusata.
plemic
ubnt, bio sam u bihaću i većina bišćana govori hrvatski bolje od antiše.
Anton
plemic,vrati se u skolu,ja san malo veci Hrvat od tebe!
ubnt
Bio si ti na mom qrcu pa ti se pricinilo kmetu.
Pa Bihać nikad nije ni bio Bosna dok ga nije Turska okupirala u 16.stoljeću.Uvijek je bio Hrvatski Kraljevski grad.To zna i zadnji Bosanac u Bihaću.Ne znam šta je tu otkrivena Amerika?
Kmetu?A što tvoji su bili begovi?A bježi fukaro jedna posipaš se tuđim titulama a danas živite bijedno u odnosu na nas.Kad bi ti ja rekao koliko sam ovaj mjesec primio a pla
...ća mi je bila manja za 400KM zbog drugog dijela godisnjeg pao bi na guzicu.Ti si ne kmet nego kmetina za mene.
Da ti olakšam dušu kmetino nešto malo manje od od 2300KM.
Roodjeniiiiii
Pa.bola to se troši za dva dana na godišnjem... To su neke državne jasle, hzhb tako nešto. Ima nas s privatnim biznisima pravimo toliko na dnevnoj osnovi, i više ...ne znam bgmm čime se hvalis. U mene su konobari više zarađivali...
pero98
Čestitke Zrinjskom na sjajnom rezultatu. Pozdrav braći Ultrasima iz Rijeke.
ubnt
Popushi mi rijecki tovare zajedno sa svinjskim.
plemic
hvala pero, još da hrvatinović iskoristi barem jednu prigodu.
pero98
Ubnt, hahahaha pitaj Plemića za koga ja navijam, to i Plemić zna da navijam za Rijeku i ako ne znaš koga mi u Rijeci i Zagrebu zovemo tovarima, onda se informiraj malo. Još nešto Ubnt, pristojno je čestitati na remiju protiv kluba iz Lige petice, ali jbg, tvoj komentar dovoljno o tebi i tebi sličnima govori.
Roodjeniiiiii
Sarajevo igralo protiv Man Utd, Željo igrao protiv Newcastla čini mi se četvrtfinale kupa Uefa,, mi igrali protiv Derby Countya osminu finala kupa Uefa, jednu tekmu dobili jednu izgubili, Derby je tih godina bio prvak engleske. Čak je i čelik igrao protiv Chelsea... Tako da išli su naši klubovi dalje u euro takmičenjima jačim od ove konferencijske lige. Samo da se zna, da ovi lazovi ne bi pisali kako su oni prvi i kako je vila najveći klub koji je došao u BiH i Mostar.
Ppp
Moja aston vilo sjedi mi u krilo
plemic
K NOZI DVOZUBI.
Roodjeniiiiii
To se moze za vas rec, u mene zubi svi na mjestu čak i osmice, seljacino jedna kamenjarska.
Ppp
Pa sa Derbyem mozete igrati, oba kluba zive na uspjesima koji su bili tako davno da 50% onih sto sih dozivili, umrli do danas, dugi niz godina ni jedni ni drugi nisu vidjeli premier lige a kamoli europe. O utakmici chelsea da ne pricam, bitna ko moj termin ponedjeljkom
Roodjeniiiiii
Sve u svoje vrijeme je vrijedno i veliko . Ovo što vi sada radite mi smo radili već prije i mnogo više. Ne želim umanjiti rezultat Zrinjskog, samo mi ide na živce priča kako je ovo historijski uspjeh nekog bh kluba. Dolazili su u Mostar velikani i prije, sve u svoje vrijeme. Igrale su se grupe, igrala se nokaut faza..
Rodjeni1985
Pa nije bilo tako davno kad smo AEK dobili…
Roodjeniiiiii
Nije brate. Al ko će pacenicima objasniti, zato sam naveo ove engleske klubove samo. U svojoj kratkoj istoriji postojanja su uspješniji od nas, a opet imaju velike komplekse kad se FK Velež spomene. JBG veličina je to.
Seljačino iz sela zvanog Vrapčići,navijaču FK Podveleža čak i sami vaši Mostarci iz dijaspore kad pričam sa njima kažu da im nije jasno od čega živite i da se ne možete porediti sa nama koliko ste siromašniji.Grom me spalio ako sam ovo izmislio!
Roodjeniiiiii
@Humac slušaj papak. Ja sam Mostarac sa dna kace. I to jedan od onih što su ti pra djedovi kod mojih dolazili kopat bastu obrezivat lozu i tako te kmetovske poslove obavljati. Čak smo vam i zemlju davali da obradjujete da možete prezivit i to nam je hvala. A dijaspora ko dijaspora to pričaju oni što su pobjegli, što nikad za germe nisu imali pa se sad malo najeli. A i ti si čini mi se dijasporas. A to seljacino nabiji materi u šuppppppakkkkk koja te okotila tako neodgojenog majmune jedan. Istina boli,prethodno ništa ružno nisam rekao osim istine.
Zaccheroni
Tebi ocigledno mater nike dala dovoljno para za prskalice cim si ovoliko opterecen parama. HUMČE MALENI
Roodjeniiiiii
Ma bola sirotinja bili i ostali i to ona najgora duševna nikad dosta. Babe im na maloj tepi dolazile prodavati vunene carape tzv šlape i špigla ona mala. A đedovi im čekali sa motikama u redu da ih angazujemo da kopaju vinograde itd. Žensku djecu podvodili Begovima u zamjenu za neke male njive. A sad bi da su gospoda. Nikad fukarluk iz njih izaći neće.
Slušaj ti zakržljali Islamistički Podveleški Begu čiji su pretci bili Katolici do 16. ili 17.stoljeća i jeste propali zbog takvih kao ti i takvi i takvih nakaradnih razmišljanja.Moji radili kod tebe?Isto kao što su tvoji radili kod mene.Moji su više od 200 godina u Mostaru i živjeli su u Jusovini ako znaš gdje je to.Da nije kod Starog Mosta?Od 10 kuća tu je 8 bilo Hrvatskih a moj je djed prodao tu kuću 80-ih god.prošlog stoljeća.Moji su bili privatni vlasnici i imali smo 5 kuća u svom vlasništvu.Pa smo onda otišli iz te ciganštine u rangu Bišća Polja jer nam nije odgovarao taj Podveleški smrad koji je šljegao u grad i počeo okupirati okolinu.Propali begovi propale države sa Islamističkim zatucanim razmišljanjima i divljačkim ponašanjem bez imalo kulture,Islamska kasaba zvana Istočni Mostar.A bolje bi pristajao naziv Bišće Polje da ne uvrijedim Rome.I nije problem u parama.Uvijek sam ih imao i ja i svi mi Hrvati i imaćemo više od vas.Jer smo sposobniji od vas.Problem je u vašim glavama.Koje misle da je nešto vječno.Turska vlast koja je propala a sa njom i Islamstvo plemstvo koje je za ćar dalo zicagu.A ne iz vjerskog prosvjetljenja.Pa se hvalite priviligijama nastalim od služenja okupatoru vlastite zemlje.Vi ste je prvi prodali Turcima a usta su vam puna nje.To nije naša domovina.Naša je Srednjovjekovna Kraljevina BiH kad su njom kompletnom vladali moji pretci a tvoji su bili nešto drugo.Nismo vam mi Srbi separatisti.Naša je čitava BiH a ne Srpska a kamoli vaša.
Nema veće fukare od vas Podveležaca.Bili i ostali.Gunjaši.U rangu ciganštine.Ovce su vam bile za zadnjeg rata oko zgrada.Čak i u istom divljačkom ponašanju protiv klubova iz svog naroda.U nas kad dođu Hrvatski klubovi iz BiH njihovi navijači sjede pored nas.A o samom klubu Veležu da i ne govorim.Zrinjski je uvijek bio Hrvatski klub pa su opet u njemu igrale hvala Bogu sve nacije iz bivše države i čitavog Svijeta.A tvoj Velež?Pretvorili ste prijeratni tronacionalni Velež u današnji vaš Podveleški Velikobošnjački klub za koji ti kao propali beg navijaš.Begovi,petokraka i Jihadizam s povicima Allahu to može samo kod vas jer ste repa bez korijena.Poturi sa zvijezdom.
Roodjeniiiiii
@Humac jesam te pogodio kako si se navio. Udji sine dragi u katastar, i sad moja porodica najviše zemlje u Mostaru ima. A na Jusovini izdajemo nekretninu, i hvala bogu lijepo živimo. Mi smo preko 500 godina u Mostaru, što imam zabilježeno u knjigama. Pravoslavci su nešto imali po starom gradu, tzv Hrvati nikad ništa. Jeste s druge strane ceste, i dole prema mahali gdje je živjela raja ili ti ga sirotinja. A do dolaska austrougarske niste se zvali Hrvati, već Bosnjaci katolici. Pun mi je kur..c vase propagande više. Prvi riječnik bosanskog jezika je nastao gotovo 100 godina prije prvog srpskog rijecnika Vuk Karadžić prepisao, a 150 prije prvog hrvatskog rijecnika. I ne lupetaj, država Bosna ima svoju veliku Historiju, ima bosanske bogumile što jesmo bili, a ne katolici kako vi kažete. A to podvelezju koje spominjes, gore su protjerane porodice od strane Turaka zbog neplaćanja harača... Moja nije jedna od tih, čak ima gore i katoličko groblje , i vas odozgo ima. Nemoj molim te o historiji, oderati ću te kao zeca...
Roodjeniiiiii
Kita je vaša nema vas 100 hiljada sve skupa. Vaš brat Dodik vas naziva manjinom ko cigane. A onaj vas idiot lopov što hoće da bude velika Hrvatina šuti ko zadnja kuravvva... Ne znam, pobrko si lončiće, Velež je taj multietnički klub, sa slavnom historijom. A taj ustasssskkkiii plastični klub nikog osim vas malobrojnih i ne zanima. Gledao sam baš kako Topić kaže u ratu na osnivanju kluba mislim 93' 94', kaže sljedeće. "Klub mora nosit prefiks hrvatski. U ovom gradu moramo ljude naučit da budu Hrvati. Hrvatski športski klub, hrvatska stolica, hrvatska pepeljara, hrvatsko kazalište....." Itd. Znači postoji snimak na YouTubeu. I sad dodje jedan skutor poput tebe i kaže kako su Hrvati imali pola starog grada. Kako kao Hrvati živite tu vijekovima. Nema mi baš logike, isto da ja kažem da sam iz Irana samo zato jer sam musliman. Vi ste bosanski katolici, kako ćeš bit hrvat nemaš kvadrata u hrvatskoj, većina vas. Nikad dole živjeli niste, vaši predaci masovno dolaze i Bosne, Livno, Tomislav... A vi Hrvati, ma dajte molim vas...
Roodjeniiiiii
Velika je razlika izmedju nas dvojice kmetu. Ja govorim činjenice, a ti vodis razgovor na nivou nekog seljaka sa dva razreda osnovne. Samo vrijedjas pljujes i lažeš ...
bk123
Hahaha paćenika na ovom portalu majko moja....jeli Aston Villa igrala u kombiniranom sastavu...je sigurno al i kao takav je bolji od nekakvog Hamruna il Gruzijaca nekakvih
magistar
Sve to nekako amaterski izgledalo od stadiona preko protivnika koji nije igrao ni sa 20%. Liga konferencija je velika šansa za klubove iz BiH da napune budžete. Nadamo se da će ovi veći klubovi poput Borca i Sarajeva već naredne još dostojnije predstaviti državu, na njihovim stadionima i sa njihovom armijom navijača biće to sve još ljepše
Ppp
Veci klubovi po cemu? Argumentiraj me molim te.
plemic
dobro je, nije 0:8 završilo.
Nikaragva231
Tako je. U centru grada jedva 4000.. Velez na Grbavici 10 milja i sta ocekivati od kabirivaca hahahaha
Ppp
Po broju titula veci? Po koeficijentu u europi veci? Po uspjesima u zadnjih 10 godina veci? Veci mogu samo biti po broju stanovnika, to priznajem jedno 4x
Ppp
Prijatelju moj poredi grad od 250 tisuca stanovnika i grad od 60 gdje pitanje jel i tih 60
Ko fišek ćete ispasti iduće godine svi iz Europe osim Zrinjskog.Jer ste umjetni velikonacionalni a ne sportski projekti.Živi bili pa vidjeli.
Zaccheroni
Od kad do kad se mjeri koeficijent? Ovo je novi format takmicenja ... Ako cemo bodovati uspjehe klubova u evropi onda su velikani Sarajevo,Velež,Željo...i eto i neki zrinjski na kraju
StarMoVe
A gdje su vam ostale tribine?
plemic
sramotan kraj tekme, engleske pichkice u cekeru čuvaju loptu.
Nikaragva231
Ljudi se smiju mogli raditi sta su htjeli vi ko mazge trcali a ne znate loptu uzeti.. hahahaha kako smijesan kraj kis nervozan ovi se smiju
plemic
eto kako su dobri, sačuvali smo nerješeno sa tri faula u cijeloj utakmici. a tek ha je hrvatinović iskoristio svoje prilike.
Mowzilla
Sve u svemu zrinjski se nije obrukao nit u jedoj tekmi, a falilo je i malo srece za prolaz. Svaka cast u svakom slucaju, ako nista bar je dobro za cijelokupni koeficijent ??
Mowzilla
Palac gore, ne upitnici
plemic
kohicijent raste, uzelo se preko četiri milijunčića eurića, sa novim pojačanjima na godinu napad na europu.
Rezervistaaa
Uzelo se koji ce kabiri odnijeti e jadan ne bio zato vam i igraju polovnjaci a fol placaju se ogromne pare za njih a sve laz a drugi uzimaju lovu. Samo se ti tjesi
Gr0hot
Vec se kuka lakabiri pardon laganini
Ende
E cuj naslova haahhahhahha Da im je trebalo bilo bi 0-7 ... jedva cekali ljudi da idu kuci, djeca igrala XD
Anton
Ponos Herceg Bosne,Hrvatski Športski klub Zrinjski Mostar.Bravo Matija Hrvatu nas
Anton - Nema herceg bosne, mater ti bemje, sikter ujko.
Sanska_Prangija
Boje ti matija mamu
Što ne dođeš to reć u krajeve gdje živimo?Uvijek bilo i biće je.Nas tri puta manje nego vas a i danas držimo više BiH nego vi.I uvijek će na kraju iza nas uvijek stati Zapad i Židovi a ne iza vas.
Ham0
Gazi gamad ustasku jebbo im netanjahu familije izdajnicke
Ne nego naš dragi Biby Netaniahu gazi onu vašu braću i rođake.
user1690272632
Naš ponos ...Bravo Zrinjski ...
ubnt
Yebo ti svinjski mamu
user1690272632
Spremamo parti ...naleti na čvarke
Mostarac94
A sta bi im Velez tek radio… bravo komsinice nek ste malo paucinu sa tribina pokupili odavno nisu 2000 presli
user1690272632
Šta ima u Gazi ..Hoće li se Hamas odbrani ...Hoće ,isto onako kao što će Velež prvak biti ...
plemic
pokupili paučinu iz rašlja njihovog gola.
Nikaragva231
Aj mali spavaj sanjaj ovih 1:1 nije arsenal nije city jeste vi hahahahaha
Besha
Hocel ti se mama odbranit?,hoce kao svinjski protiv Dudelanža
@user1690272632 hoće li ti se mama odbraniti, pa da ne rodi još jedno kopile? Otac te grdni yebo
bk123
Bravo Zrinjski.....
ubnt
Svinjski kao i tvoja glava
Samo vi krmad u Europi ne jedete.I niko više tu ne računam kako reče vaš Podveležac Salem vašu braću Arapske teroriste.Bijele vrane Europe ste.
Zaccheroni
Humče,al baš niko te ne voli. Cak i Anton je imao LAJK ali ti si bas jadan.
Evo ne mogu spavati s parama Sejo od tvoje kritike,stvarno me brine tvoj klošarski komentar.Što se kitiš tuđim perjem?Što nisi stavio naziv za sebe npr.Turgut po braći Turcima a ne Zaccheroni?Izdajnik ne navija za Fener ili Galatu nego za neki ćafirski Milan?Gdje proždiru krmad.Fuj!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti