114

Komentari (114)

Jakako
Moraju pjevati o nama jer im je FK Velež mjerilo bio i ostao!
OmaBatlak
Čestitke! (samo da vas ope' ne zapa'ne oni Dudelange)
StarMoVe
Šta balite vlasi ostavite Mostar na miru i Ispalite se u ona sela Čerin i Kočerina odakle ste sišli u Mostar u ratu i rastjerali 50% posto Mostaraca širom svjeta a druge po zatvarali na Heliodrom i Veležov stadion pod Bijelim Brijegom. Rođeni imaju pravo da pjevaju šta žele jer oni nisu ti koji su zla radili po Mostaru i rušili grad već to ste vi radili nacisti i fašisti i Taki će te ostat zauvijek jer ste stoka mješavina čovjeka i brava. Razgulte iz Mostara uljepsajte te ga dok nije bilo vas bio je najljepši na svijetu.
plemic
konjine ljubomorne komentirajte tekme svoga kluba, okanite se zrinjskog i sarajeva.
Elfuego
Lako je prkositi na otetom...
denimen9
Možete se svadjati ali ne smijete se cviliti. Ako jedan zaplače svima pleska ide.
El_Pibe_De_Oro
Sto prije zaratit, da se malo posafaju neke stvari. Dosta je bilo, iz dana u dan pomjeraju granicu bezobrazluka i jedni i drugi.
denimen9
A znaš li pucati uopće?
plemic
ovo je nevjerovatno, mostarski velikan je u 26. kolu pl bih dao četiri puta više golova od ostalih 11 ligaša.
StarMoVe
Koji Velikan samo je jedan u Mostaru a zove se Velež
Roodjeniiiiii
A ti si medjugorski papak
StarMoVe
Baš si duhovit ha ha ha.
user1644415954
Oteto je prokleto!!!
UM1905ZM
Od koga oteto,i ciji je stadion bio? Atleticara,Nogometaša,Maratonaca?
StarMoVe
Ne Seri klošaru škutirski.
plemic
od danas za svaki komentar bez uvrede, nacionalizma, psovke i pominjanja rata, slijedi nagrada.
Roodjeniiiiii
@plemic i ja bi to rekao da sam kriv.. niste vi plemici neko vam je krivo rekao. Bili ste i ostali kmetovi!! Malta na žovnici jos malo..
StarMoVe
Jest bio je od svih njih a zvali su se Velež kao i R.K. VELEŽ ITD..
hake
Yebem vam majke i žene i kćeri škutorske na toj livadi!
*p!p!t@*
Novinarčići portala smećesmeće.ba ovim ste dosegli novi nivo gađenja
VELEZ
ahahahahah nemogu oni bez veleza ahahahahahaha bolesnici
plemic
da nema veleža svake bi nam godine falili 6-9 bodova
rodjak
Nagradno pitanje za navijace svih klubova: Ko su navijaci zrinjskog ,izaberi jednu opciju i osvoji nagradu 1.Doseljenici iz Srednje Bosne 2.Bivsi navijaci Veleza koji su izdali svoj klub,rastjerali svoje komsije i osnovali sebi novi nacionalisticki klub 3.Navijaci Dinama i Hajduka iz OKOLICE Mostara (jer takvih nikad nije bilo u Mostaru)koji u slobodno vrijeme ko fol pomalo prate i zrinjski da ubiju dosadu 4.Nacionalisti i fashisti iz okoline Mostara koji nemaju pojma ni ko igra za taj klub ali se deklarisu kao navijaci zrinjskog radi onog HSK 5.Sve ovo gore Imate samo jednu opciju i jedan je odgovor u potpunosti tacan,nadam se da nagradno pitanje nije tesko i da navijaci nece traziti upotrebu kviska ,to jest pomoc prilikom odgovora P.S.Oni ti ne mogu bez Veleza nikako ,i kad slave kad tuguju oni spominju samo i uvijek Velez ,to ti je rec prva ljubav a u ostalom oni su i neastali radi Veleza.I da osvoje 100 titula potpuno su nebitni,obicno ih ne komentarisem niti me briga za njih,ali kad ovako spominju moj klub onda ih moram odgovoriti.Oni su prdimahovina za jedan Grande Velez ,i oni se nasli da komentarisu nas stadion a nisu u stanju ni okreciti ono sto su okupirali a usha jadovi.
HarisADP
A jesi smjesan. Cuj osnovali novi klub hahaah. Zrinja najstarijih bh klub! Nauci historiju!!!
UM1905ZM
Hahahaha majku vam ****m,ulazak u Premijer ligu proslavljate sa vasim Dinom Hasanovicem gdje pjevajte sta pjevajte,a Zvonic govori nemojte to pjevati ,majku vam ****m crvenu
StarMoVe
Šta ti bališ vlahu ostavite Mostar na miru i Ispalite se u ona sela Čerin i Kočerina odakle ste sišli u Mostar u ratu i rastjerali 50% posto Mostaraca širom svjeta a druge po zatvarali na Heliodrom i Veležov stadion pod Bijelim Brijegom. Rođeni imaju pravo da pjevaju šta žele jer oni nisu ti koji su zla radili po Mostaru i rušili grad već to ste vi radili nacisti i fašisti i Taki će te ostat zauvijek jer ste stoka mješavina čovjeka i brava. Razgulte iz Mostara uljepšajte ga. Dok se niste pojavili bio je najljepši grad na kugli zemaljskoj.
plemic
UM1905ZM kad je to bilo? ne mogu da se sjetim, jer susjedi svako 2-3 godine slave povratak u pl bih.
StarMoVe
Admine I redakcijo sport ba debelo jedete Goovna.!!
plemic
ako ti se ne sviđa politika portala zaobiđi ga. pokušaj na saff.ba
Krex77
Oooooo,turciiiiii
StarMoVe
Turčin ti babu Karo pa ispo majmu a od majmuna brav.
Ecosport
Genocidasi UZPovski, duvajte nam ćundare
pitariistok
Izgleda ce trebat opet dole slati sandzaklije da red uvode...
E.Car
Redakcija SS.ba jeste li vi normalni???? Zašto dajete prostora deklarisanim fašistima koji napadaju djecu?!?!?! Svaka čast klubu koji je osvojio zasluženo titulu ali ne želim da znam ništa o njihovim navijačima i da umiru od raka redom svi. To treba sačekati negdje i obrisat asfalt od Mostara do Sarajeva sa njima.
Sary
Jos blokirali da ne možemo lajkat komentar tvoj strasno ovo kao da je portal UZP!!! STRASNO
epson
Ukrali ste stadion bijednici, vazda se picke bili, stisnite petlju pa dodite u petak da vas docekamo kao prvske, jadna li vam je majka
user1596202076
Treba im ****t mater u petak
UM1905ZM
Dolazimo svakako,stisni muda pa napadni
enko
Dok rascistimo sa vama oko izbornog zakona onda cemo se vrlo brzo susresti sa jednim velikim problemom.posto cete se vi ,kako stvari stoje a zahvaljujuci vasoj politici ,raseliti u lijepu vasu mi cemo imati jedan dodatni problem.pored rodjeni arene trebat cemo odrzavati i nas stari stadion pod bijelim brijegom.vsma sretan put ali vasom a ne nasom zaslugom .za WC spremni.
SamoZrinjski
Samo se ti bavi politikom,a mi ćemo vas za to vrijeme k.arati,ćaos amigos
Kiss
Možeš k.arati jedino svoje a svi i svako zna čiji je stadion bio a i biti će jer se vi uvijek na tuđoj nevolji veselite i tuđe uzimati ali polako "muho"bit će poslije suho, a s.s.ba je apsolutno ovno što piše o ovome bitno je imati šta više komentara na članak hebo vas Očin znate već šta,m r s h
FG70
Jadni. Nije to vasa drzava :D
Mostarac94
Samo je Velez ponos Hercegovine, crknite dusmani i vi i titule
*p!p!t@*
Kakvi kompleksi, baš lijepo za vidjeti hahaha
MostarskiRodeni81
Kad se sretnemoooooo, ubit cemo vas, ubit cemo vaaas
plemic
godinama nama dajete lažna obećanja...
Zulfikar
Našle se ušlje da prozivaju instituciju Velež i Rodjene ?. Mozete biti prvak 100x ali opet ste mala sovinisticko-usraška prčija
plemic
jado od zlfikara, ako nekad osvojite šampionsku titulu, mi budemo slavili sa vama.
Catanzaro
Veležov stadion za ovo komunističko ruglo je Veltins arena
Realist
Jeste reflektor ozbija iz sred tribine
velez mo
Realist,ta ti je na mjestu nema sta, samo realno,zaboravio si i stubove.A vas vise boli sto se na stadionu nista neradi,pa donekle i ova parola livada je vise usmjerena vasem vrhu da nesto krenu raditi
Gr0hot
puse nam k.RAc sise adezeovske
plemic
možete li vi podvelešci bez nacionalizma i uvreda? jadniče raduj se što grad podno tvoga rodnog sela ima sedmerostrukog šampiona.
vence
I u slavlju na Velez mislite, a plemkane? :)
MostarskiRodeni81
Idi slavi, sta komentarises
Roodjeniiiiii
Halo seljak, pa nije velez iz medjugorja, ne pripisuj drugom svoje grijehe... Velez je Mostar, a Zrinjski je samo politicka tvorevina nastala 90ih godina. Pogledajte istini u oci. Ovo vam je prva postena titula!!!
UM1905ZM
Volim te bolaaaaaaa, sedmerostruki nek crknu dusmani
Mostarac94
Hahahahahah pa nezz da smo mi vas ikad spomenuli poslije pobjeda a vi nas poslije svake hahahahah
UM1905ZM
Od**** skakać i placiii
Deepy
Sta je bilo iz AEK-a i ostalih? Imam jos uvijek brojne uvrede koje su ovdje pojedinci pisali. Najkulturnije be bilo- doslo nase vrijeme, vi ste proslo svrseno. A vidi danas ko je gdje. Znaci duplo vise bodova. I sta se pjenite, pa svugde gradski rivali jedni druge podbadaju, nidje veze. Uhvatite se nacionalizma i fasizma ko pijan plota. Ovo je sport, navijacko pod****vanje, a ne politika.
Realist
Pa kad ne dobijate
Zaccheroni
A moram ti na ovo osgovoriti. Zar stvarno al stvarno mislis da vas klub nije obojen fasizmom??? Bola ono vase U,oni kukasti krstovi,velicanje Budaka..pa na ovamo Kordica itd? Vjerovatno ima i ljudi na tribini koji se stide ali veeelika vecina stoji iza tih simbola i parola. I cudite se sto vas niko ne ferma ni vas ni titule. Kad Sarajevo,zeljo..osvoje titulu to je top vijest a kad je vi osvojite to se sutra zaboravi
plemic
kad ste vi pobjedili?
plemic
nama titule nisu zanimljive, osvajamo ih redovno. a kad vi postanete šampioni, svi če svjetski mediji pisati o "čudu sa balkana".
tip
Navijaci Zrinjskog? Pa ta kategorija ne postoji. Ekipa im lider zemlje koje ne vole njih 10 dolazilo na utakmice do ove.
UM1905ZM
Hhaahahaha placi pickoooo
StarMoVe
Samo jedno ime leži uz Mostar a to je Velež i kad to kažeš bilo kome na svijetu ko se razumije u fudbal znače o čemu govoriš a to nesta Zrinjski Mostar ma ne paše brato nikako vise ide nekako na Zrinjski Čerin ili Kočerin to nekako leži taman.
lamonaca1
Livada je nasa 1/1 a ciji je bijeli brijeg?
Prazina
Do 2092. od Zrinjskog. Poslije će da se vidi
CrveniKakanj
Nece se vidjet, i kosti ce ti istruhnut do tada :D
velez mo
Prazina,Dabogda vi igrali na njemu do 2092,ono sto kazu SLUŠAO vas da do tada marke NEulozite u popravke.HAHAHAHAHAHA
velez mo
Nedirajte nista dok divlje smokve nepocnu rasti po tribini,HAHAHAHAHAHA
Zaccheroni
Niste vi legitimni
plemic
ali smo konstuktivni, hahaha
Zaccheroni
Ma vi ste samo mali klub iz međugorja kojeg ste nakon izdaje drzave,veleza,komsija..onako iskopali iz istorije i to jos ndh pa ko haj evo imamo klub,za ove cemo navijati. Moj dobri konstruktivni dzaba ti sve,Velez je Velez
Majobrat
Mostar u srcu Velez do groba
realista1982
Ej ultrasi radujel vas jedna istina da vaša livada jos uvijek Velezu pripada...
user1613662710
Bgm ne pripada legendo hahha
velez mo
Možete nam samo popusiti PIMPEK
StarMoVe
Aneksom 7 svak se vraća a svoje tako i Velež pod Bjeli Brijeg.
user1604155860
Nastavite i da je puskom i tenkovima od VELEZA oteta,cega se pametan stidi lud i bez karaktera se ponosi.Fujjjjj.
velez mo
Susjedi,ako se slucajno plasirate u grupu konferenc lige,hocete li ovde igrati utakmice.HAHAHAHAHAHA.Godinama ste u Evropi,pa da niste bili u stanju srusiti navijacku tribinu,povuci teren do centralne i napraviti modernu tribinu evo kao sto je Zeljo uradio 3,4 miliona nebi se ni osjetilo,dosta i u vas pare u krivo idu.
UM1905ZM
Hahhahaha nikad nije bio vas,gradski namjenjen za višestruke namjene atletike ,nogometa,nemoj bola suplje pricati ocito ugovore ne znas citati
Roodjeniiiiii
Ja vozim biciklo i neko mi ga na ulici ukrade, jel to sad znaci da to biciklo nije moje i da nije ukradeno??. Hajde ne seri skutore,samo otimat i krast znate. Velez je pod bijelim brijegom ispisivao historiju, zrinjski nije ni postojao. I sad kao vas stadion. Politika vam ga dala na koncesiju.... Ni slavit ne mozete a da veleza ne spominjete, jadni vi, toliko smo u vama!!!?
K79
pa nisu to drug uradili jer znaju da ce ispasti u prvom pretkolu tako da nema potrebe bespotrebno trosit pare :D poz iz Tuzle
UM1905ZM
Hahahahahha samo sto je pravi vlasnik stadiona bio preduzeće Parkovi Mostar educiraj se procitaj nesto slobodno potrazi u gradskoj upravi izvod ,a ne lupaj bezveze ,a vi ste bili samo korisnik a ne vlasnik...Kmeci i dalje jadnice
Draski
Roodjeniiiiii
Nema bola.veze imamo mi svoj ljepsi stadion ne treba nam to ruglo iz proslog vijeka ili ti ga stoljeca. Eto vam pa se zabavljajte na njemu. Uvijek cete biti manji klub s okolnog mostarakog sela. Vi ste bola sljegli slucajno u Mostar...
plemic
i kod tako lijepog stadiona, igrate na grbavici, haha
rodjak
nisu oni vlasnici bili oni su ga samo odrzavali ,vlasnik je tada bio grad Mostar a stadion je bio napravljen za potrebe Veleza jer je onaj na "starom velezovom" bio premal da primi sve navijace rodjenih.Kad je receno da se pravi novi stadion Rodjenih vecina radnika iz tadasnjeg Mostara je radila dobrovoljno za potrebe Rodjenih da se sto prije napravi stadion i kad je napravljen bio je jedan od modernijih u tadasnjoj Jugoslaviji.Trenutno taj stadion je nelegalno dodjeljen od opstine Jugozapad(nije opstina Jugozapad vlasnik stadiona pa ga tako ne moze ni dodjelkiti nikome)vama na koristenje.Radi prestanka rata i nemogucnosti svakodnevnog koristenja stadiona pod BB Velez je bio primoran (ali i radi doprinosu mira u gradu)da pravi novi stadion ali se nikada nece odreci BB,mozete ga vi svojatati koliko hocete.
UM1905ZM
Naravno opet prodavanje magle,dobili ste ponudu da se vratite igrati ,odbili ste i uzeli novac.Ocito ne znaš tko je pravi vlasnik pa lupas,otidji provjeriti je vrlo lako,sada je vlasnik jedna osoba i to je vrlo lako provjeriti...Drugo Zrinjski je nastao prvi ,Zrinjski je donjeo loptu u Mostar,Zrinjski je trofejniji,Zrinjski je bola IN,i da od**** vise i bavi se sa onim svojim invalidima da barem nešto nekad osvojite,meni bi bilo tesko gledati
Roodjeniiiiii
Kakvi mitomani, bog vas jeeebooo stariji ste od lopte ispade. Prva lopta dosla 1907 a vi kazete da ste osnovani 1905. Haj dosta vas je vise. Glavni frajer vam onaj fizioterapeut, na svakoj slici mu glava ko rondo. Ne valja ga vidit xd a ni vas sa bijelim carapama i crnim trenerkama, pravi cetalji...
user1644415954
Postojao je za vrijeme *****ke vlasti.Zato je i zabranjen.
rodjak
za @UM1905ZM .Bola lazes sam sebe da ti je lakse.Nikakvu mi ponudu nismo dobili (znamo sta ste pisali po stadionu)a ako jesmo mozes li mi dati neki dokaz.I to ako bi se Velez vratio na svoj stadion on sigurno ne bi ko domacin igro na stadionu gdje su sahare i natpisi khsk svinjski i ostala sranja,to bi se sve prvo moro pobrisati i staviti Velezove simbole(jednu veliku petokraku tamo na tribinama) i jedino tako je normalno da se vratimo na nas stadion i da to bude nas domaci teren.Ako ima igdje ikakav dokaz da ste nam nudili tako nesto i kome molio bih da ovdje postavis pa da i tu laz rijesimo.Stadion nikad nece biti vas,mozete vi igrati na njemu i mozete ga dobiti na koristenje(i to samo od grada a ne od opstine Jugozapad koja trenutno i ne postoji)ali to je nas stadion i uvijek ce biti ,a vi nastavite lagati sebe ,tako vam je lakse pa mogu razumiti
StarMoVe
Svinjski nikad neće bit popularniji od Veleža đaba sve titule. Velež je više od fudbala!
user1646486367
Vala Mostar je poznat po Starom mostu i Veležu a ne po zrinjskom to vam sve govori Mostar u srcu Velež do groba
Lalaland
RASanticeva
Živimo Vam u glavama vječno, jer prva ljubav se nikad ne zaboravlja
Deepy
Nije slucajno bivsa mnogima. Jer ona koja je sad je bolja. Pozdrav svim Mostarcima ;)
Roodjeniiiiii
Ne mozes bit mostarac a za zrinjski navijat. Mostarci su antifasisti, sto se ne moze reci za navijace zrinjskog..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.