Jusufbegović: Goražde je dobra ekipa, primaju malo golova

Trener GOŠK-a pred meč protiv Goražda

Jusufbegović: Goražde je dobra ekipa, primaju malo golova

M. Maksimović

Trijumf ostvaren bez muke na otvaranju sezone nad Novim Travnikom, pravu potvrdu  dobit će samo u slučaju da GOŠK danas porazi Goražde ili eventualno izbori remi na teškom gostovanju. 

Trener Nedim Jusufbegović Goražde je ocijenio kao tim koji je posebno neugodan kada igra na domaćem terenu.

“Nema tu puno filozofije, čvrsta su ekipa, kompaktna, na domaćem terenu su agresivni i malo primaju golova. Njihov trener je u prošlosti vodio GOŠK i siguran sam da dobro poznaje brojne naše igrače, baš kao što i sam znam dosta igrača Goražda. Imaju nekoliko kvalitetnih pojedinaca, fizički su spreman tim koji jako dobro igra duel igru“, rekao je Jusufbegović.

Trener GOŠK-a pred današnji susret našao se u malim problemima.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

“Na put nije krenuo Mirsad Ramić koji ima probleme sa virozom. Osim njega odsutan je i Marsel Mace, što je dodatni problem. Nadam se ipak da će igrači znati odgovoriti zadatku i uspjeti ostvariti povoljan rezultat“, dodao je Jusufbegović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi