Kodro progovorio o stanju u Savezu, a svi su zapazili koji bh. fudbaleri su mu lajkali objavu

Da li će konačno dignuti glas?

Kodro progovorio o stanju u Savezu, a svi su zapazili koji bh. fudbaleri su mu lajkali objavu

Endin Čaušević

Kenan Kodro oglasio se jutros na Instagramu kako bi saopštio da se oprašta od reprezentacije Bosne i Hercegovine, a potom je prozvao i Nogometni savez naše zemlje. Kodro je dobio skoro 1.500 lajkova na ovu objavu i svi su zapazili da su mu podršku dali i pojedini aktuelni, ali i bivši reprezentativci.

Kodro je nakon dvomeča protiv Lihtenštajna i Islanda gdje se naša reprezentacija nije baš proslavila odlučio da se povuče iz nacionalnog tima i saopštio je da više neće nastupati u dresu Zmajeva.

Sigurno je da je toj odluci kumovalo i to što je njegov otac Meho na takav način dobio otkaz u bh. reprezentaciji, ali očito je da se nakupilo tu mnogo stvari koje čini se lagano izlaze na površinu kada su u pitanju dešavanja u našoj A selekciji.

"Sretan i ponosan zbog 7 prelijepih godina igranja za fudbalsku reprezentaciju moje Bosne i Hercegovine! Hvala svima koji su pomogli da moji snovi postanu realnost., hvala saigračima, trenerima i svim ostalima s kojima sam imao čast sarađivati sve ove godine", poručio je Kodro i dodao.

"Bilo je dobrih i ne tako dobrih momenata u igri ali uvijek sa srcem i velikom željom da pomognem. Oproštaji nikada nisu lagani ali u ovom momentu dok čelni ljudi FS BiH uništavaju fudbal u BiH, odlučio sam da ne učestvujem u tome i da se oprostim od reprezentacije. Svima onima kojima je fudbalska reprezentacija BiH u srcu želim puno uspjeha u budućnosti".

Oglasi

Navijači u BiH se pitaju da li će i ostali reprezentativci konačno dignuti glas zbog onoga što se dešava u Savezu i našoj selekciji ili će kao što je to bilo i ranije na kraju da prešute sve to.

No, Kodrina objava privukla je dosta pažnje bh. javnosti, ali i fudbalera koji igraju ili su igrali u dresu bh. reprezentacije. Ovom 30-godišnjem napadaču pojedini su lajkom dali podršku na ono što je napisao.

Opis nije dostupan.

Između ostalih, lajk na Kodrinu objavu ostavili su Miralem Pjanić, Ibrahim Šehić, Haris Duljević, Asmir Begović, Anel Ahmedhodžić, Edin Višća, Dennis Hadžikadunić, Dario Đumić, Said Hamulić, Ervin Zukanović, Jasmin Mešanović i Kenan Pirić.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Opis nije dostupan.

Bit će zanimljivo vidjeti da li će ostati na lajkovima ili će biti još onih koji će se javno oglasiti oko dešavanja u bh. reprezentaciji i dignuti glas za promjene što navijači u našoj zemlji željno očekuju.

Top Komentari

vedin
Zna se da kapiten neće lajkati jer on sa Misketom i upravlja reprezentacijom!
5 0
user1692778042
Pa i *****a si bio, k'o da bi te zvali više. Sad iskoristio priliku pa kao on se oprostio. A Meho zaslužen otkaz, već nakon Lihtenštajna je trebao dobiti jer smo bili katastrofa.
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti