Komlenović: Respekt Podrinju, ali mi idemo na pobjedu

Fudbaler Tekstilca uoči susreta sa Podrinjem

Komlenović: Respekt Podrinju, ali mi idemo na pobjedu

D. Vejo

Fudbaleri Tekstilca iz Dervente će u prvom kolu play-off faze Prve lige Republike Srpske svoja koplja ukrstiti sa ekipom Podrinja iz Janje.

Ovo će biti susret dva velika iznenađenje tekuće sezone u prvenstvu Republike Srpske, s obzirom da su u obilju bivših premijerligaša uspjeli da osiguraju svoje mjesto među šest najboljih timova.

Nakon regularnog dijela šampionata, Dervenćani su zauzeli petu poziciju sa 32 osvojena boda, dok je Podrinje završilo kao trećeplasirani tim sa osam bodova više što je za svaku pohvalu.

Posljednji susret ova dva tima završio je podjelom bodova (1:1), pa s toga Zoran Dragišić i njegovi izabranici sa velikom dozom opreza pristupaju istom.

"Veliki respekt ekipi Podrinja, oni su tokom dosadašnjeg dijela takmičenja pokazali da se mogu nositi sa svim protivnicima u ligi. No, mi ćemo učiniti sve da ih savladamo. Sada igramo bez rezultatskog pritiska jer smo ostvarili cilj. Svi igrači će dobiti šansu da pokažu koliko znaju, kako bismo što spremniji dočekali narednu sezonu", naglasio je fudbaler Tekstilca, Vladanko Komlenović.

Paklen ritam nametnuo je play-off svim timovima. Nakon meča sa Podrinjem (subota od 16.30 sati), Dervenćani će već u srijedu gostovati zvorničkoj Drini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi