"Krstajić me nije pozvao od Mundijala, znam kakav je čovjek..."

Golman Partizana Vladimir Stojković

"Krstajić me nije pozvao od Mundijala, znam kakav je čovjek..."

E. Škorić

Golman Partizana Vladimir Stojković ponovo se nije našao na spisku selektora Srbije Mladena Krstajića.

Od završetka Mundijala u Rusiji, pa do danas Stojkovića nema na spisku Orlova. Krstajić je takvu odluku objasnio rečima da je Marko Dmitrović trenutno "broj jedan", a da Stojković sa 37 godina nije za klupu.

"Nikad me, od okončanja Mundijala, nije pozvao da pita da li sam golman za klupu ili ne. Da se razumijemo, Mladenu Krstajiću želim svu sreću ovog svijeta i nadam se, ma vjerujem u njega, da će kad-tad ispuniti riječi iz septembarskog obraćanja novinarima kad je rekao da sam golman za bitne utakmice. Jednostavno, vjerujem da će on to uraditi“, poručio je Stojković.

"Selektoru hvala na lijepim riječima. Znam da ima lijepo mišljenje o meni, svojevremeno je bio jedan od onih što su me doveli u Partizan, dugo smo igrali zajedno i na osnovu toga može da procijeni da li sam, kad je Srbija u pitanju, za klupu ili prvih 11. Nisam dobio poziv i to je u redu, ali me nikad niko nije ni pitao da li sam golman za klupu. Baš zato što se dobro poznajemo, što znam kakav je Krstajić čovjek, siguran sam da će ispuniti ono što je o meni rekao prethodni put", dodao je Stojković.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Sa mnom ili bez mene, saigračima želim od srca sve najbolje i dosta sreće u kvalifikacijama za EURO", dodao je Krstajić.

Top Komentari

nickizedostizeko
Krstajiću, ne zaboravi odakle si
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi