Lako je zbrojiti 1+1: Koulibaly kupio kuću u evropskoj metropoli s prelijepim pogledom

Senegalac je izabrao naredni klub?

Lako je zbrojiti 1+1: Koulibaly kupio kuću u evropskoj metropoli s prelijepim pogledom

Senegalski fudbaler Kalido Koulibaly kupio je kuću u evropskoj metropoli, prenosi The Sun. 

Koulibaly se dugo vremena povezuje s odlaskom u Napoli, a kao najozbiljniji kandidat pominjao se Manchester United. Ipak, navijači Crvenih đavola će biti vrlo tužni kada čuju gdje je Koulibaly kupio kuću.
Kako prenosi The Sun, Senegalac je izdvojio čak 3,36 miliona funti za apartman u Parizu koji gleda pravo na Eiffelov toranj. Naravno, mediji su to odmah povezali s informacijom da će pojačati PSG.

Ipak, u cijeloj priči postoji jedna 'caka'. Koulibalyjev novi stan se renovira i neće biti useljiv sve do 2021. godine. Zato se smatra da će on put Pariza tek u ljeto 2021. kada bi u ovom klubu trebao zamijeniti Thiaga Silvu koji bi do tada trebao biti kapiten kluba i činiti stub odbhrane. Silva ima ugovor do ovog ljeta, ali se vjeruje da će ga produžiti na još godinu dana.

Inače, Koulibaly je rođen te je odrastao u Francuskoj pa je i to jedan od razloga zbog kojih se odlučio za PSG. Radi se o igraču koji je u prethodnih šest godina stup odbrane Napolija i sigurno da bi njegov dolazak mnogo značio klubu s Parka Prinčeva.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ipak, sve su ovo još uvijek samo špekulacije i ne treba ih uzeti zdravo za gotovo. Ali, da je Koulibaly tražena roba, svakako jeste.

Top Komentari

Mele
Precijenjen igrac, vise puta je bio izbacen iz igre samo tako, primaju golove kao iz sale.
1 2
Ade1987
E jest izabrao klub heheheh
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije