Allegrijev veliki prijatelj nagovijestio njegov povratak na veliku scenu

Preuzima Juventus?

Allegrijev veliki prijatelj nagovijestio njegov povratak na veliku scenu

Edmir Škorić

Massimiliano Allegri je trenutno bez posla, no vrlo brzo bismo ga ponovo mogli gledati na klupi jednog tima.

I to ne bilo kojeg već onog s kojim je harao Italijom. Naime, njegov blizak prijatelj Giovanni Galeone dao je to naslutiti u izjavi za Gazzuettu dello Sport.

"Čuo sam se s njim prije nekoliko dana i sigurno je da će se vratiti klupskom nogometu u junu. Čujem po njegovom glasu da je vrlo odlučan. Prije nekih godiunu dana bih isključio mogućnost da se vrati u Juventus, no sada definitivno ne mogu to da isključim", rekao je Galeone.

Allegrijev povrtak u Juventus postao je glavna tema nakon što je Andrea Pirlo praktično uništio sezonu Stare dame u svojoj debitanskoj trenerskoj sezoni.

Smatra se da će mu sutrašnji derbi protiv Napolija biti meč odluke i ako Juve ne pobijedi, Pirlo će biti otpušten. Od devetostrukog uzastopnog prvaka Italije, Juventus je došao u situaciju da strahuje od mogućeg ostanka izvan četiri i izgubljenog plasmana u Ligu prvaka.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Što se tiče utakmice Juventus - Napoli, u derbiju je sve moguće, no kladionice unatoč svemu i dalje vjeruju u ekipu iz Torina. Kladionica Maxbet nudi sjajne kvote na razne opcije, a ovdje pogledajte kompletnu ponudu!

Također, zapratite MaxBet na Instagramu i Facebooku i budite u korak sa svim aktuelnostima.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi