Igrači Milsamija trenirali na Koševu pred okršaj protiv Sarajeva

Revanš meč 1. pretkola Konferencijske lige

Igrači Milsamija trenirali na Koševu pred okršaj protiv Sarajeva

Endin Čaušević, foto: T. Hebib
Teme:

Fudbaleri Sarajeva sutra na svom terenu igraju protiv Milsamija revanš meč prvog pretkola konferencijske lige.

Prva utakmica između ovih klubova igrala se prošle sedmice u Moldaviji na kojoj nije bilo golova iako je Sarajevo propustilo nekoliko velikih prilika da dođe do pobjede.

Međutim, jasno je da je bh. klub veliki favorit u sutrašnjoj utakmici koja se od 21 sati igra na stadionu Asim Ferhatović-Hase.

Igrači Milsamija danas su doputovali u glavni grad naše države, a večeras su odradili posljednji trening pred sutrašnju utakmicu protiv Sarajeva.

Atmosfera u ekipi Milsamija bila je poprilično mirna, te su bili maksimalno fokusirani na pripremanje za sutrašnju utakmicu.

Sigurno je da će Milsami pokušati sutra da iznenadi bordo klub, ali po onome što smo vidjeli u prvoj utakmici Sarajevo bi bez većih problema trebalo da se plasira u drugo pretkolo Evropske lige.

Oglasi

Također, poznate su i kvote za sutrašnju utakmicu i jasno je da je Sarajevo veliki favorit. U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete pogledati kvote za utakmicu Sarajevo - Milsami i to OVDJE.

Navijači se sutra mogu besplatno testirati

Naime, iz FK Sarajevo objavili su danas da su postigli dogovor s Vladom Kantona Sarajevo i Opštinom Centar oko besplatnih antigenskih testova za sutrašnju utakmicu.

"Svi navijači FK Sarajevo sutra se mogu besplatno testirati u periodu od 9:00 do 18:00 sati na drive-in punktu Vrbanja uz pokaz ulaznice za utakmicu.

Testirati se ne trebaju:
⁃ oni koji se preležali SaRS CoVID-19 u posljednjih šest mjeseci
⁃ oni koji su vakcinisani prvom dozom u posljednjih 14 dana
⁃ oni koji su vakcinisani i revakcinisani
⁃ oni koji imaju negativan PCR test ne stariji od 72 sata
⁃ mlađi od 18 godina

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

U prodaji je ostalo još nešto više od 4000 ulaznica, a a od toga samo 300 karata za istočnu tribinu

Članovi kluba mogu ući na svaki ulaz za svoju tribinu, dok ostali navijači moraju ući na tačno određeni ulaz koji piše na njihovoj karti", saopštili su iz FK Sarajevo.

Top Komentari

1946
Nabijem i vas i moju tv na курчину, zbog cega placamo rtv taksu da mi pustaju ruske serije iz soba hladnog rata
4 1
aldaa
Da li osobe od 16.17 godina trebaju donijeti pasos kao uvid o maloljetstvu?
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi