Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Napoli 2,00, Burkina Faso 1,65, Celtic 1,37

Nigdje nećete naći veće

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Napoli 2,00, Burkina Faso 1,65, Celtic 1,37

Sponzorski tekst

Nova godina, novi izazovi i mogućnosti zarade. Bukmejkeri Mozzarta pripremili su tri kvote za neke od najuzbudljivijih fudbalskih utakmica koje će se odigrati ove sedmice, a koje će biti najveće na svijetu u svakom trenutku. Sada je u prvom planu jedna utakmica iz Serije A, Afričkog kupa nacija i škotske Premijer lige.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu...

BOLOGNA - NAPOLI (PONEDJELJAK, 18.30), DVOJKA 2,00

Ti porazi od Empolia i Spezie, u Napulju sa po 1:0, vjerovatno su izbacili Napoli iz prvenstvene trke. Jedina nada za tim Luciana Spaletija sada je da Inter počne da gubi bodove, kako bi Napoli dobio priliku da istopi tih -7. Bitna mu je pobjeda, u prošlom kolu je savladao Sampdoriu sa 1:0, a danas gostuje Siniši Mihajloviću i njegovoj Bologni. Domaćin je izgubio četiri od posljednjih pet utakmica, od 1. decembra bodove je osvojio samo na gostovanju Sassuolu (3:0), tako da raspoloženje u timu sigurno nije dobro. Međutim, ni fudbaleri Napolia nisu najsretniji, jer ih je prošlog četvrtka Fiorentina izbacila iz Kupa Italije, pobjedom nakon produžetka sa 5:2. Tim sa juga Apenina savladao je Bolognu u posljednja tri okršaja, od čega prethodna dva sa po tri gola. U martu 2021. bilo je 3:1, a zatim u oktobru 3:0.

BURKINA FASO - ETIOPIJA (PONEDJELJAK, 17.00), KEC 1,65

Ko će iz Grupe A u osminu finala Afričkog kupa nacija saznat ćemo ovog ponedjeljka. Domaćin turnira Kamerun je već osigurao plasman, dok se tri ekipe bore za drugo mjesto. Budući da Burkina Faso ima tri boda, baš kao i Zelenortska ostrva, danas bi joj bilo dovoljno da trijumfuje bilo kojim rezultatom kako bi osigurala drugu poziciju. Prednost u slučaju istog broja bodova je međusobni odnos, a Burkina Faso je savladala Ostrvljane sa 1:0. Ipak, Etiopija može sanjati o drugom mjestu, ali bi morala pobijediti Burkinu Faso za dva gola, a Kamerun bi bio bolji od Zelenortskih ostrva, također sa dva gola prednosti. Burkina Faso i Etiopija su se posljednji put sastali na Afričkom kupu nacija 2013. godine, kada je bilo 4:0 za selekciju sa zapada kontinenta. Prije toga su igrali kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2000. godine, Etiopljani su tada slavili kod kuće sa 2:1, ali su potom kao gosti poraženi sa 3:0.

CELTIC - HIBERNIAN (PONEDJELJAK, 20.45), KEC 1,37

Nakon tronedjeljne pauze, danas se nastavlja Škotsko fudbalsko prvenstvo. Prvi meč 21. kola tamošnje Premijer lige igra se na Celtic Parku, gdje je domaćin pod pritiskom da mora pobijediti, jer za vodećim Glasgow Rangersom zaostaje šest bodova. Tokom januara su već angažovana četiri pojačanja, mladi Irac Džoni Keli i čak tri Japanca, Reo Hatate, Daizan Maeda i Josoke Ideguči. Celtic je savladao Hibernian u prva dva ovosezonska meča, oba puta kao gost. Prvo u oktobru u prvenstvu sa 3:1, a potom u Liga kupu 19. decembra sa 2:1. Oba meča odlučio je jedini Japanac u Glazgovu Kjogo Furuhaši u prvom meču sa jednim, a u drugom sa dva gola.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi