Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Kristijansund 2,00, Jurgorden 1,38!

Nigdje nećete moći da nađete veće

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Kristijansund 2,00, Jurgorden 1,38!

Sponzorski tekst

Kladionica Mozzart iz ponude je ovog ponedjeljka izdvojila dva zanimljiva meča koji se igraju u okviru švedskog i norveškog prvenstva, a bukmejkeri garantuju da će baš ta dva para u svakom trenutku imati najveće kvote na svijetu.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

Mozzart za svaki gol na Evropskom prvenstvu donira 100 KM u humanitarne svrhe.

Kako je do sada postignuto 135 pogodaka, prikupljeno je ukupno 13.500,00 KM.

Navijaj za golove.

KRISTIJANSUND - BRAN (PONEDJELJAK, 19.00), KEC 2,00

Izuzetno težak raspored je na startu sezone imao Kristijansund. U prva dva kola je „otkačio“ Molde i Bode Glimt. Donekle očekivano nije osvojio ni bod, ali je zatim nanizao pet pobjeda zahvaljujući kojima se nalazi u vrhu Elitserije. Ipak, ne uspjeva u konitnuitetu da održi visok nivo igara i rezultata. U minule tri runde je uzeo dva boda, pa duel sa Branom dolazi u pravom trenutku. Bran je posljednjeplasirani tim norveške Elitserije, ima samo pet bodova i po svemu sudeći mu sljeduje borba za opstanak. U minulom kolu je remizirao sa Lilstremom, a na prethodna tri duela sa Kristijansundom je došlo 0-2. U tom periodu Kristijansund nije izgubio, ali je slavio samo jedanput.

Tokom Evropskog prvenstva osvoji iPhone 11 svakog dana za tiket s najvećom kvotom i jednom promašenim parom.

Naplati najveći promašaj.

JURGORDEN – EREBRO (PONEDJELJAK, 19.00), KEC 1,38

U najužem krugu favorita je Jurgorden da se okiti šampionskim zvanjem. Od toga je predaleko, ali je na dobrom putu. Drži Jurgorden drugo mjesto, ima dva meča manje od Malmea, a ukoliko trijumfuje protiv Erebra poravnaće se na čelu tabele sa liderom. Erebro je Jurgordenova večita mušterija. Bilo da je reč o ligaškim ili prijateljskim susretima. Na posljednjih 12 mečeva sa Erebrom, Jurgorden je trijumfovao 10 puta, a Erebro ima samo jednu pobjedu. U pripremnom periodu Jurgorden je slavio sa 4:0, prošle sezone je u Alsvenskanu bilo 3:0. Pravo bi čudo bilo da sada bude drugačije, jer je Erebro „fenjeraš“.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.