Crvena zvezda i Mozzart dodijelili šampionske dresove Veležu!

Nastavljena akcija “Novi dresovi za nove šampione”

Crvena zvezda i Mozzart dodijelili šampionske dresove Veležu!

Sponzorski tekst

Crvena zvezda je, u okviru saradnje sa Mozzartom kroz akciju “Novi dresovi za nove šampione”, i ovog mjeseca podijelila opremu koju nose prvotimci srpskog šampiona. Ovoga puta vrijedan poklon stigao je fudbalerima Veleža iz Nevesinja, kluba koji se takmiči u drugom rangu Istok lige Republike Srpske. 

Predsjednik udruženja crveno-belih navijača u Nevesinju, Siniša Grahovac izrazio je veliko zadovoljstvo ovom zajedničkom akcijom Crvene zvezde i Mozzarta, kroz koju se jednom mjesečno dijeli oprema srpskog fudbalskog velikana.

Akcija je organizovana po principu takmičenja i trajaće godinu dana. Uslov koji svaki klub mora da ispuni jeste da učlani minimum 20 ljudi u Crvenu zvezdu. Krajem svakog mjeseca praviće se presjek i dodjeljivaće se oprema onom klubu koji ima najviše učlanjenih.

Opis nije dostupan.

Potražite više informacija na temu Druga liga RS - Istok:

- Ova akcija nam je dobro došla iz više razloga, prvi je taj što smo imali priliku da upoznamo ljude iz kluba sa kojima smo uvijek fantastično sarađivali, a drugi je svakako donacija opreme za Velež koji sledeće sezone slavi 90 godina postojanja. Naša ideja je da ugostimo Zvezdine veterane, kao što smo i prije tri godine učinili. Naše udruženje je formirano na dan osnivanja Crvene zvezde, što je neka vrsta simbolike. Imamo od 800 do 1000 članova sa stalnim članskim kartama, takođe se trudimo da idemo na svaku utakmicu. Nije nam Marakana ni tako blizu, 450 kilometara, ali zaista nastojimo da u svakom trenutku pružimo podršku voljenom klubu - rekao je Grahovac. 

Veliki broj prijatelja kluba iz Nevesinja došao je na svečani događaj u Trebinju, a saradnja Crvene zvezde i Veleža ima bogatu istoriju, jer su crveno-beli veterani poput Borovnice, Aćimovića i drugih dolazili tu da igraju fudbal i bili sjajno ugošćeni. Ogroman broj djece je takođe došao da Crvenoj zvezdi poželeli sreću u narednoj sezoni.

Top Komentari

Fareus1921
Iskreno pomislio sam na Velež a ništa mi nije bilo jasno...odron novinara
8 0
Baboisback
Poserem vam se na mozzart
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.