Mozzart daje najveće kvote na svijetu na Rennes, Freiburg i Basel

Nigde nećete naći veće koeficijente

Mozzart daje najveće kvote na svijetu na Rennes, Freiburg i Basel

Sponzorski tekst

Za danas su spremili tri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svijetu. U pitanju su jedinice na Ren protiv Oksera, Frajburga u sudaru sa Menhengladbahom i na Bazel protiv Grashopersa.

REN - OKSER (NEDELJA, 17.05), KEC 1,48

Ren je nestabilan u novoj sezoni Lige 1. U šest dosadašnjih kola klub iz Bretanje je ostvario po dvije pobjede, remija i poraza, a u posljednje vrijeme je poboljšao formu. Crveno-crni su trijumfe postigli samo u mečevima sa protivnicima iz zone ispadanja. Prije tri dana Ren je gostovao AEK-u iz Larnake u Ligi konferencije i slavio 2:1. Sa osam bodova ren zauzima devetu poziciju. Okser je na tabeli Lige 1 nešto ispod rivala. Sakupio je sedam bodova, i nalazi se na 12. mjestu. Gosti su imali kratak niz bez poraza, ali su u posljednja dva susreta izgubili od Liona (1:2) i Marseja (0:2). Očigledno im se nastavlja nepovoljan raspored.

FRAJBURG - MENHENGLADBAH (NEDELJA, 17.30), KEC 2,15

Frajburg je odlično počeo aktuelni šampionat Njemačke, međutim, ipak je poražen od Borusije Dortmund sa 1:3. Ostali rivali su bili lakši, što je timu podno Švarcvalda omogućilo da zauzme poziciju u vrhu i trenutno dijeli prvo mjesto sa Bajernom, Hofenhajmo i Dortmundom, ali ima meč manje. Frajburg je prije tri dana pobijedio i Karabag (2:1) u grupnoj fazi Lige Evrope. Menhengladbah se takođe prilično dobro drži i nalazi se na sedmom mjestu, ali je prošlog vikenda pretrpio prvi poraz kada je Majnc slavio na strani sa 1:0. Prije toga Ždrepci su imali energetski zahtevan susret sa Bajernom (1:1). Dva prošlosezonska duela Frajburga i Menhengladbaha bila su izrazito efikasna, sa po šest pogodaka u svakom od njih..

BAZEL - GRASHOPERS (NEDELJA, 16.30), KEC 1,60

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Tri utakmice na svom stadionu u novoj kampanji švajcarske Superlige, i još nema pobjede za Bazel. Danas Rotblau očekuje još jedna prilika da obraduje navijače na Sent Jakob parku, pošto mu na noge stiže Grashopers. To je tradicionalno žestok protivnik Bazelu, ali posljednjih godina FCB dominira nad njim. Skakavci su bez pobjede nad Bazelom u takmičarskom meču više od šest godina, odnosno na 16 posljednjih međusobnih dvoboja. Trenutno je tim iz Ciriha uspješniji na tabeli sa 12 bodova iz sedam mečeva, dok je Bazel sakupio samo šest iz isto toliko duela. FCB je pritom imao obaveze u Ligi konferencije gdje je prije tri dana savladao Pjunik sa 3:1.

NAPOMENAKvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.