Mozzart daje najveće kvote na svijetu na Milan, Marseille i Sporting

Nigde nećete naći veće koeficijente

Mozzart daje najveće kvote na svijetu na Milan, Marseille i Sporting

Sponzorski tekst

Za danas su spremili tri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svijetu. U pitanju su dvojka na Milan i jedinice na Marselle i Sporting. Mečeve sva tri tima - kao i sve duele iz šampionata Italije, Francuske i Portugalije.

SAMPDORIJA - MILAN (SUBOTA, 20.45), DVOJKA 1,57

Sampdorija je veoma loše počela sezonu u Seriji A. Tim iz Đenove je trenutno u zoni ispadanja poslije samo dva osvojena boda iz pet duela. Situacija još nije postala preteća jer prvi iznad crte Leče ima isto broj poena. Đenovljani su u prošlom kolu izgubili 1:2 na gostovanju Veroni. Milan je nekoliko puta kiksnuo na startu šampionata, ali generalno djeluje više nego pristojno, pošto zauzima treće mjesto na tabeli. Rosoneri imaju 11 bodova i dva koraka zaostaju za liderom Atalantom. Pošto je u derbiju Milana pobijedio Inter sa 3:2, tim sa San Sira nije uspio da pobjedi Salcburg u Ligi šampiona, remizirajući sa Bikovima 1:1 u Austriji.

MARSEILLE - LILLE (SUBOTA, 21.00), KEC 2,25

Marseille je na trećem mjestu francuskog prvenstva sa 16 osvojenih bodova. OM se za prvo mjesto bori sa PSŽ-om, koji ima isti broj bodova, ali i sa Lansom, koji je na premijeri 7. kola savladao Trou i zasjeo na čelo. U nedavnim susretima Marsej je pobjeđivao, i u ligi je vezao četiri slavlja. Ove nedjelje Marsej je startovao u Ligi šampiona, a tamo je izgubio od Totenhema u prvom kolu - 0:2. Lil je sada van zone evropskih pozicija. Na šestom je mjestu sa 10 bodova u šest susreta. Neće biti lako Dogama da se izbore za visok plasman jer u posljednjim kolima šampion Francuske iz 2020. igra promjenljivo. U jednom od mečeva poražen je od Nice 1:2.

SPORTING - PORTIMONENSE (SUBOTA, 19.00), KEC 1,35

Potražite više informacija na temu Serie A:

Poslije pobjede u Ligi šampiona nad Ajntrahtom iz Frankfurta, Sporting iz Lisabona igra danas sa Portimonenseom u šestom kolu Primeire. Gosti su trenutno u nizu od čak četiri pobjede, i na stadion Žoze Alvalade stižu u želji da trijumfuju poslije osam vezanih poraza u susretima sa Lavovima. Sporting se prošlog petka vratio na pobjednički put kada je savladao Estoril sa 2:0, a prije tog slavlja Lavovi su doživjeli dva uzastopna poraza u ligi. Sa sedam bodova iz prvih pet utakmica u sezoni, Sporting je trenutno deveti na tabeli Primeire. U međuvremenu, Portimonense je pronašao pobjedničku formulu i poslije Pasos Fereire, Gimaraisa i Maritima porazio Famalikao u proteklom kolu (1:0). Ekipa trenutno zauzima četvrto mjesto na tabeli sa 12 bodova.

NAPOMENAKvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu