Mozzart daje najveće kvote na svijetu na Sivas, Inter i Luton

Mozzart promo kvote

Mozzart daje najveće kvote na svijetu na Sivas, Inter i Luton

Sponzorski tekst

Liga šampiona se bliži kraju. Na redu su odlučujuće utakmice u borbi za finale glavnog kontinentalnog klupskog takmičenja, a u revanšu polufinala ovog utorka Inter i Milan okršaju se u Derbiju dela Madonina.

Svakog dana Mozzart kladionice za vas izdvajaju najviše kvote na svijetu, a utorak nije izuzetak. Danas su u ponudi tri promo kvote i to jedinica na Sivas u okršaju sa Kasimpašom u turskom prvenstvu, zatim kec na Inter protiv Milana, kao i jedinica na Luton u revanšu polufinala prvenstva, plej-of sa Sanderlendom.

Mozzart časti! Uvećaj uplatu za 20%

Nemoj propustiti priliku da te Mozzart počasti uvećanjem uplate koju možeš iskoristiti za pregršt utakmica Liga petice, Evrolige, ABA lige, NBA lige. 

Izvrši uplatu preko xBona ili Klikera i uvećaj svoj depozit za 20%!

SIVAS - KASIMPAŠA (UTORAK, 16.00), KEC 2.00

Sivas iza sebe ima slabu kampanju i trenutno je tek na 11. mjestu na tabeli turske Superlige. Istovremeno, nije kandidat za ispadanje jer je devet bodova dijeli od opasne zone, a takvu prednost će biti vrlo teško izgubiti. Sivas je u prošlom kolu izgubio od Umranijea 1:4 i tako doživio drugi poraz u nizu. Kasimpaša takođe ima lošu sezonu, ali njena pozicija je mnogo teža od pozicije njene protivnice. Nalazi se na 15. poziciji sa 34 boda i samo je šest bodova ispred zone ispadanja. U prošlom kolu Apači su remizirali bez golova sa Ankaragucuom, ne uspjevši da trijumfuju u četvrtom meču zaredom.

INTER - MILAN (UTORAK, 21.00), KEC 2.30

Inter je generalno prilično pristojan ove sezone. U Seriji A, Nerazzurri su postigli minimalni cilj do sada, zauzimajući treće mjesto na tabeli. Tim Simonea Inzagija tek treba da rezerviše konačno mjesto među četiri najbolja jer petoplasirani Milan ima pet bodova zaostatka. U Ligi šampiona Inter je na korak od finala. Nerazzuri su u prvom polufinalnom meču pobijedili Milan sa 2:0 i bili ubjedljivi i u igri i rezultatu. Milan je donedavno bio prilično stabilan, ali je u finišu izgubio dosta bodova i ispao je iz prva četiri u ligi. Rossoneri su peti na tabeli, sa četiri boda zaostatka u odnosu na četvrtoplasirani Lazio. U posljednjem meču prvenstva Milan je senzacionalno izgubio od Spezije rezultatom 2:0, pretrpevši drugi poraz u nizu.

LUTON - SUNDERLAND (UTORAK, 21.00), KEC 2.05

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Luton je uspio da završi treći u ligaškom dijelu Championshipa, ali nije bilo šanse za direktan ulazak u Premijer ligu. Za drugoplasiranim Sheffield Unitedom zaostajali su 11 bodova. U prvoj utakmici polufinala Šeširdžije su u gostima izgubili od Sunderlenda sa 2:1, ali večeras imaju priliku da se revanširaju. Sunderlend je imao loš prvi dio sezone i dugo se borio za plasman u plej-of. Naime, uspio je uskočiti u posljednji voz, a trijumf nad Lutonom u polufinalu ostavlja šansu za uspjeh.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.