Mozzart daje najveće kvote na svijetu na Torino i Cluj

Mozzart promo kvote

Mozzart daje najveće kvote na svijetu na Torino i Cluj

Sponzorski tekst

Ponedjeljak nije bogat dan kada je u pitanju najvažnija sporedna stvar na svijetu, ali igraju se posljednje utakmice kola u Premijer ligi, Primeira Ligi, Seriji A... Kladionice Mozzart su za danas pripremile dvije kvote koje će biti najveće na svijetu u bilo kojem trenutku.

To je kec u Torinu protiv Cagliaria u italijanskom prvenstvu i dvojka na Cluj u gostima protiv gradskog rivala Universitatea u rumunskom prvenstvu.

Mozzart časti! Uvećaj uplatu za 20%

Nemoj propustiti priliku da te Mozzart počasti uvećanjem uplate koju možeš iskoristiti za pregršt utakmica u nadolazećem periodu.

Izvrši uplatu preko xBona ili Klikera i uvećaj svoj depozit za 20%!

TORINO - CAGLIARI, 18.30 (PONEDJELJAK, 18.30), KEC 1.75

Na Sardiniji ponovo gostuju Milan, Inter, Juventus, Roma, Napoli... Cagliari se ove sezone vratio u italijansku elitu i cilj će mu sigurno biti opstanak. Torino je godinama bio tim sa sredine tabele, a na kraju bi Bullsi mogli da se bore za Evropu. Gosti u Torino dolaze bez prve zvijezde, peruanskog napadača Gianluce Lapadule, dok su Hrvat Rog i iskusni Mancosu također povrijeđeni.

UNIVERSITAT - CLUJ (PONEDJELJAK, 20:30), DVOJKA U 14:00

Potražite više informacija na temu Serie A:

Loš početak sezone za Cluj koji je sakupio sedam bodova iz četiri kola. Rumunski vicešampion je ispao iz Evrope, pa je sada fokusiran na domaća takmičenja. Tim iz Transilvanije napada šampiona Vitorul iz Konstanca. Universitatea ima pobjedu, poraz i čak tri remija na startu prvenstva. Prošle sezone, Cluj je oba puta slavio protiv gradskog rivala u prvenstvu sa 4:0 i 2:1.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.