Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Bordeaux 2,00, Rapid Bukurešt 2,35

Nigdje nećete naći veće

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Bordeaux 2,00, Rapid Bukurešt 2,35

Sponzorski tekst

Počela je nova sedmica, bukmejkeri Mozzarta su u to ime pripremili iznenađenja. Odabrali su dvije utakmice na kojima će dvojke u svakom trenutku da budu najveće na svijetu.

U pitanju su po jedan susret iz šampionata Rumunije i francuske Lige 2, konkretno timovi Rapida iz Bukurešta i Poa. Nigdje na svijetu oni vam ne mogu donjeti toliku zaradu kao u kladionici Mozzart.

PO - BORDO (PONEDELJAK, 20.45), DVOJKA 2,00

U subotu je počela nova sezona u francuskoj Ligi 2. Prvo kolo će zatvoriti susret Poa i favorizovanog Bordoa. Mnogo se očekuje od šestostrukog šampiona Francuske, koji je tokom ljeta uložio čak 11.400.000 evra na pojačanja. Nadomijestio je odlaske Džoša Madže (VBA) i Gaetana Pozana (Saragosa). Otkupio je Dinamo Batumija Zurika Davitašvilija, krilo koje je igralo prošle sezone na pozajmici. Iz Amijena je stigao Aliju Badži, iz Sporting Hihona vezista Pedro Dijaz, iz Gengana Žeremi Livolan, iz Monaka Žan Marselin, a iz AEK Atine Klemen Mišelin. Bordo je ovog ljeta ukrao Crvenoj zvezdi jedno pojačanje, ponudio je bolji ugovor Mariborovom napadaču Žanu Vipotniku i doveo ga za 2.700.000 evra. Prošle sezone Bordo je bio treći, prvi ispod crte za promociju, dok je Po to takmičenje okončao na 13. poziciji i tek je u posljednja dva kola izborio opstanak.

VOLUNTARI - RAPID BUKUREŠT (PONEDELJAK, 20.30), DVOJKA 2,35

Fudbaleri Rapida iz Bukurešta su solidno otvorili novu sezonu, poslje tri kola nemaju još uvijek nijedan poraz. Pritom, raspored im nije bio pretijerano lagan, odigrali su 0:0 sa Sepsijem, savladali su Univerzitateu iz Kluža kao gosti sa 3:0, pa su zatim remizirali 2:2 sa Botošanijem. Samo se ovaj posljednji rezultat donekle može nazvati kiksem. Voluntari s druge strane ima šest poena, savladao je Botošani (2:1) i Petrolul (2:0), dok je izgubio od Farula iz Konstance (4:1). Prošle sezone Rapid i Voluntari su se sastali dva puta, oba meča su pripala timu iz Bukurešta sa po 1:0 i 4:1.

NAPOMENAKvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.