Mozzart daje najveću kvotu na svijetu: Fenerbahce 1,75, Rosenborg 2,00

Mozzart promo kvote

Mozzart daje najveću kvotu na svijetu: Fenerbahce 1,75, Rosenborg 2,00

Sponzorski tekst

Počinje nova uzbudljiva sedmica, puna sjajnih sportskih događaja. Prvog dana u sedmici očekuju nas veoma zanimljive fudbalske utakmice, pa su za neke od njih Mozzart kladionice pripremile iznenađenje.

Fokus je na turskoj Superligi i Norveškoj Elitseriji. Tačnije, Fenerbahče i Rozenborg, čije će pobjede protiv Karagumruka, odnosno Vikinga, u svakom trenutku u Mozzartu biti najveća kvota na svijetu.

Mozzart časti! Uvećaj uplatu za 20%

Nemoj propustiti priliku da te Mozzart počasti uvećanjem uplate koju možeš iskoristiti za pregršt utakmica Liga petice, Evrlige, ABA lige, NBA lige. 

Izvrši uplatu preko xBona ili Klikera i uvećaj svoj depozit za 20%!

KARAGUMRUK - FENERBAHCE (NEDJELJA, 19.30), DVOJKA 1.75

Fenerbahče je u teškoj situaciji. Trenutno je treći na tabeli turske Super lige, sa devet bodova manje od lidera Galatasaraja, protiv kojeg je odigrao utakmicu manje. Istanbulski velikan je u prošlom kolu pogriješio, izgubio je derbi od Bešiktaša (4:2). Zato sada mora da savlada gradskog rivala Karagumruk, što nikako neće biti lak zadatak. Budući da domaći tim igra u jako dobroj formi, u 2023. nije izgubio nijedno prvenstvo. Od početka januara ostvario je četiri pobjede i šest remija, a jedini neuspjeh u Kupu Turske doživio je protiv Basaksehira, eliminisan je nakon penala. Karagumruk je sada deveti na tabeli, sa 20 bodova manje od Fenerbahčea. U prvoj polovini sezone ove dvije ekipe odigrale su odličan meč, Karagumruk je vodio sa 2:1, pa izgubio 3:2, pa dva puta poveo. Ipak, na kraju je Fener trijumfovao sa 5:4, golom Michyja Batshuayija u 95. minuti.

ROZENBORG - VIKING (NEDJELJA, 14.30), KEC 2.00

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Norveško prvenstvo počinje ovog ponedjeljka, a u centru pažnje biće Rosenborg, najpopularniji tamošnji klub. Godinama nije bio u konkurenciji za titulu, a vjerovatno neće biti ni ove sezone. Izmučeni povredama, napadač Ole Christian Setter i Edward Tagset, dva vrlo važna igrača, neće igrati protiv Vikinga. Preko zime Viking je doveo Urbančića, tu su David Brekalo i Zlatko Tripić od ranije, pa će se sa njima boriti za Evropu. Prošle sezone u prvenstvu Viking nikada nije pobijedio Rosenborg, kod kuće su igrali 1:1, a u Trondhajmu izgubili 4:1. Zato je uspio da ga savlada sredinom marta ove godine u osmini finala Kupa Norveške, na svom terenu sa 2:0.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.