Kvote na Brighton, Leeds i Frankfurt najveće na svijetu u Mozzartu

Mozzart promo kvote

Kvote na Brighton, Leeds i Frankfurt najveće na svijetu u Mozzartu

Sponzorski tekst

Bogat vikend je iza nas, ali i utorak je pun utakmica. Dominiraju Premijer liga i nacionalni kupovi, a Mozzart kladionice su pripremile tri najjače kvote za neke od najzanimljivijih fudbalskih utakmica na programu.

Danas su u ponudi tri promotivne kvote, i to dvojka na Brighton protiv Bournemoutha u najjačoj Engleskoj ligi, kao i jedna na Leeds u istom takmičenju u duelu sa Nottingham Forestom, odnosno na slavlje Eintrachta u okviru Kup Njemačke nad Union Berlinom.

Mozzart časti! Uvećaj uplatu za 20%

Nemoj propustiti priliku da te Mozzart počasti uvećanjem uplate koju možeš iskoristiti za pregršt utakmica Liga petice, Evrlige, ABA lige, NBA lige. 

Izvrši uplatu preko xBona ili Klikera i uvećaj svoj depozit za 20%!

BOURNEMOUTH - BRIGHTON (UTORAK, 20.45), DVOJKA 1.67

Bournemouth i Brighton igraju zaostalu utakmicu sedmog kola engleskog prvenstva u kojoj domaćin po svaku cijenu želi pobjedu. U 28 kola Bournemouth ima sedam pobjeda i šest remija, a sa 27 bodova nalazi se na 17. poziciji. Ipak, gustina ekipa na dnu tabele je veoma velika, a Trešnjice od zone ispadanja dijeli samo bod. U posljednja tri meča Bournemouth je pobijedio Liverpool (1:0) i Fulham (2:1). Brighton i dalje ima realnu šansu za ulazak u evropske kupove. Tim je stigao do polufinala FA kupa nakon što je nadigrao Grimsby sa 5:0. Nakon fantastičnog duela protiv Brentforda, u kojem se publika radovala zbog šest postignutih golova, Galebovi su u posljednjim sekundama utakmice remizirali protiv Brentforda (3:3). U 26 kola tekućeg prvenstva gosti su upisali 12 pobjeda i sedam remija, imaju 43 boda i nalaze se na šestoj poziciji.

LEEDS - NOTTINGHAM FOREST (UTORAK, 20.45), KEC 1.90

Nakon neočekivanog slavlja u duelu protiv Wolvesa na strani (4:2), malo su porasle šanse za spas Leedsa. Picoksi su u 28 utakmica zabilježili šest pobeda i osam remija, imaju 26 bodova i zauzimaju 18. mjesto na tabeli. U prošlom meču Leeds nije mogao da parira londonskom Arsenalu (1:4). Kratka internacionalna pauza dala je Nottingham Forestu priliku da se pregrupiše, nakon što su vidjeli blagi porast u prvoj utakmici nakon što su remizirali protiv Wolverhamptona. Šest pobjeda i devet remija Šumari su osvojili 27 bodova i nalaze se na 16. mjestu, ali su samo na korak od zone ispadanja.

EINTRACHT - UNION BERLIN (UTORAK, 18.00), KEC 2.30

Potražite više informacija na temu Premier league:

Eintracht nema baš uspješnu sezonu, ali sve u svemu, još uvijek nisu izgubili priliku za proboj u Ligu prvaka. Orlovi su trenutno na šestom mjestu na tabeli sa 41 bodom, šest bodova zaostatka za četvrtoplasiranim Freiburgom. Frankfurt je u prošlom kolu remizirao 1:1 sa Bochumom i tako produžio niz bez trijumfa na svim turnirima na čak osam mečeva. U borbi za polufinale nacionalnog kupa večeras dočekuje Union Berlin. Željezari provode sezonu više nego adekvatno i gotovo cijeli protekli dio kampanje u Bundesligi je u vrhu. Union je trenutno treći na tabeli i samo dva boda zaostaje za drugoplasiranom Borusiom Dortmund, dok za Bayernom ima četiri boda zaostatka. U prošlom kolu je pobijedio Stuttgart sa 3:0, a prije toga upravo Frankfurt u Berlinu sa 2:0.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.