FK Borac iz Jelaha uz Mozzart do Prve lige

„Ulaganje u lokalne klubove je investicija koja dugoročno pomaže budućnost bh. fudbala“

FK Borac iz Jelaha uz Mozzart do Prve lige

Sponzorski tekst

 Lokalnim sportskim klubovima ponekad je potreban samo mali podsticaj za uspon na tabeli, a ulaganje u njih ujedno je i dugoročna investicija u budućnost bh. fudbala. Tim investicijama već dugo se bave u Mozzartu, pomažući brojne male klubove koji sanjaju velike snove, a sada su obradovali fudbalere Borca iz Jelaha.

Svaka podrška amaterskom fudbalu je dobrodošla jer su klubovi poput našeg početak fudbalskog ciklusa za buduće mlade igrače. Ulaganje u lokalne klubove je investicija koja dugoročno pomaže budućnost bh. fudbala. Hvala Mozzartu na podršci u vidu nove sportske opreme- kaže Adnan Halilović, član uprave FK Borac Jelah.

Opis nije dostupan.

U ovom klubu protivničke mreže tresu već 75 godina. U bogatom istorijatu osvojili su brojna odličja. Najveći uspjeh ostvarili su plasmanom u Republičku ligu BiH u sezoni 88/89, a iz njihovih redova potekao je reprezentativac Pavo Dadić Paun.

Opis nije dostupan.

Trenutno imaju više od 300 aktivnih članova u šest takmičarskih kategorija i Školi fudbala. Sve njihove selekcije su uvijek u samom vrhu tabela, počevši od seniora, koji se takmiče u Drugoj ligi Federacije, pa sve do omladinskih kategorija.

Opis nije dostupan.

U narednom periodu žele da se plasiraju u Prvu ligu Federacije BiH, te nastave ulaganja u Školu fudbala i infrastrukturu stadiona Šibovi.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

Opis nije dostupan.

Podršku na putu ostvarenja sportskih ambicija pružaju im prijatelji kluba iz Jelaha, a najjači vjetar u leđa daje im kompanija Mozzart u čijim dresovima će u borbu za prvoligaški status.

Opis nije dostupan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi