Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Milan 2,50, Chelsea 1,70, Ajax 1,95, Porto 1,40!

Nigdje nećete naći veće

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Milan 2,50, Chelsea 1,70, Ajax 1,95, Porto 1,40!

Sponzorski tekst

Savršen dan za fudbalske fanatike. Ove nedjelje imamo veliki broj zanimljivih utakmica i otuda su bukmejkeri Mozzarta bili na slatkoj muci prilikom izbora.

Za danas su bili široke ruke kada su u pitanju četiri para u Seriji A, Premijer ligi, Erediviziji i Primeiri.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu...

MILAN - NAPOLI (NEDJELJA, 20.45), KEC 2,50

Milan igra sezonu na veoma visokom nivou i trenutno je kandidat za titulu. Rosoneri su sa 39 bodova na drugom mjestu na tabeli Serije A i zaostaju četiri boda za liderom Interom, ali su Nerazuri već odigrali svoj meč u tekućem kolu. Milan je u prošloj rundi remizirao sa Udinezeom u gostima 1:1, i bod je izvukao u posljednjim trenucima zalaganjem Zlatana Ibrahimovića. Večeras na San Siro dolazi Napoli, koji je odlično počeo kampanju, ali je potom usporio i pao na tabeli. Trenutno je tim Lučana Spaletija četvrti na tabeli. Pri tome, Napolitance niko ne može da isključi iz pozicije pretendenata na titulu, jer su sedam bodova daleko od Intera.

WOLVERHAMPTON - CHELSEA (NEDJELJA, 15.00), DVOJKA 1,70

Vulverhempton je krenuo u sezonu sa jednim ciljem, da vrati sebe na evropsku mapu. Poslije 17 kola aktuelnog šampionata Premijer lige Vukovi imaju sedam pobjeda i tri remija, i sa 24 boda zauzimaju osmu poziciju. Treba istaći najslabiji učinak tima u napadu, koji je postigao samo 13 golova. U posljednjoj utakmici Vukovi su u gostima pobijedili Brajton (1:0). Danas Vulverhemptonu gostuje Čelsi, koji se plasirao u nokaut fazu Lige šampiona. Na turniru Premijer lige momci Tomasa Tuhela su nekonstantni, što ih je koštalo prve pozicije. Londonski sastav sa 37 bodova drži treću poziciju. U posljednjoj utakmici Plavci su remizirali sa Evertonom (1:1).

FEYENOORD - AJAX (NEDJELJA, 14.30), DVOJKA 1,95

Najveći holandski derbi. Fajenord je trenutno na trećem mjestu u Erediviziji, pošto je iz 16 kola sakupio 36 bodova, isto koliko i Ajaks. Vodeći PSV je ispred za samo jedan bod. U posljednjim mečevima Fajenord je smjenjivao pobjede sa remijima. Dva puta je nedavno dijelio bodove sa niže plasiranim klubovima, Tventeom (0:0) i Groningenom (1:1). Sa druge strane, Ajaks je ispred tima iz Roterdama samo zbog bolje gol-razlike. Zapravo, Kopljanici su dugo bili prvi, međutim, u prošlom kolu su poraženi od AZ Alkmara (1:2). U skoro svim ostalim mečevima pobjeđivali su fudbaleri iz Amsterdama, a ujedno su nedavno uspjeli da napreduju iz grupne faze Lige šampiona kao prvoplasirani sa svih šest trijumfa.

VIZELA - PORTO (NEDJELJA, 20.00), DVOJKA 1,40

Sporting je odradio posao i otišao na lidersku poziciju Primeire, a sada je red na Porto. Zmajevi večeras gostuju Vizeli, koja je samo dva boda ispred zone ispadanja. Vizela je pokazala dobar učinak u prethodnom kolu, kada nije ostavila šanse Arouki (4:1). Domaći meč protiv Porta je dobra prilika da odmjeri snage protiv jačeg protivnika, koji inače još nema poraz u ligi ove sezone. Nažalost po Zmajeve, tim se nije kvalifikovao kroz Grupu B u nokaut rundu Lige šampiona, jer je zauzeo treće mjesto i predstavljaće svoju zemlju u Ligi Evrope. U portugalskom prvenstvu fudbaleri Porta se više ne sjećaju kada su izgubili bodove. U posljednjem susretu, Riu Ave je minimalno poražen (1:0).

NAPOMENAKvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

DUŽINA TIKETA JE IPAK BITNA

Potražite više informacija na temu Premier league:

Mjesec je decembar, a Mozzart Vas cijeli mjesec nagrađuje sa vrijednim nagradama. Sastavi najduži tiket i dnevno osvoji smart paket (TV, Samsung telefon i pametni sat), na kraju mjeseca najboljem igraču ide ključ u ruke od glanjc novog BMW-a X1!

Isplati se biti najbolji! Više o nagradnoj igri pročitajte ovdje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.