Mozzart nudi najveće kvote na svijetu: Barca 1,55, City 1,75 i Leipzig 1,63!

Nigdje na planeti nećete pronaći veće koeficijente!

Mozzart nudi najveće kvote na svijetu: Barca 1,55, City 1,75 i Leipzig 1,63!

Endin Čaušević

Ljubitelji fudbala danas mogu da uživaju jer nas očekuje nekoliko zanimljivih utakmica, a pored toga ne smijete propustiti ni fantastičnu ponudu kladionice MOZZART.

Nova iznenađenja iz  Mozzartove  kuhinje! Ovog utorka bukmejkeri garantuju da će tri para u svakom trenutku imati najveće kvote na svijetu. Ako planirate da odigrate tiket i dobro se zabavite, jasno vam je da je  Mozzartov sajt najbolja opcija.

AUGSBURG - RB LEIPZIG (UTORAK, 18.30), DVOJKA 1,63

RB Leipzig je u subotu odigrao razočaravajući remi bez golova na svom terenu sa Kolnom. Iako Bikovi na taj epilog posmatraju kao na izgubljena dva boda, on je produžio njihov neporaženi niz na sedam utakmica u svim takmičenjima. Daleko od kuće, forma im je bila klimavija sa samo dva trijumfa u posljednjih sedam mečeva na gostovanjima na svim frontovima. Međutim, sada četa Julijana Nagelsmana gostuje Augsburgu, sa kojim dobro prolazi. Sredinom oktobra slavila je sa 2:0 na večerašnjem bunjištu, a već sedam dvoboja nije poražena od Augsburga.

ARSENAL - MANCHESTER CITY (UTORAK, 21.00), DVOJKA 1,75

Nesrećni Arsenal želi da izađe iz kože gubitnika, ali večeras ima posla sa Manchester Cityjem. Građani stižu u London da brane mogućnost da i četvrti put zaredom osvoje Liga kup, jer im i ove sezone polako izmiče šampionska trka u Premijer ligi. Momci Pepa Guardiole nisu igrali na dominantan način na koji smo navikli da ih gledamo tokom posljednjih nekoliko sezona. Međutim, u ovu utakmicu ulaze neporaženi u prethodnih osam mečeva u svim takmičenjima. Pobjeda od 1:0 nad visoko pozicioniranom Southamptonu u subotu podigla je samopuzdanje, a oporavak dokazanog strelca Kuna Aguera obećavajuć je znak.

VALLADOLID - BARCELONA (UTORAK, 22.00), DVOJKA 1,55

Sastav Ronalda Koemana konstantno igra toplo-hladno, pa ni Holanđanin, kako se čini, nije uspjeo da udahne novi život uspavanom gigantu iz Katalonije. Ipak, Barcelona se penje u La Ligi, prošla je u osminu finala Lige šampiona, a večerašnji obračun sa Valladolidom na strani trebalo bi da joj bude teži trening. Ovo je prilika za bodove kakvu Mesi i drugovi ni po koju cijenu ne bi smjeli da propuste.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u  Mozzartu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu u svakom trenutku biti najveće na svijetu

Top Komentari

Najveci problem da zemlje koje imaju problema sa zivotnim standardom, to jest tamo gdje su niska licna primanja i velika nezaposlenost tu je upravo na najvisem stupnju razvijena kocka kao jedan od poroka, a zasto je to tako, pa zato sto skoro svako trazi da u svojoj bijedi putem kocke rijesi preko noci svoje materialne - finansijske probleme, medjutim nazalost tako se jos gore upada u jos vecu bijedu. Kad bi se pravila statistika u kojoj zemlji regiona se najvise kocka, na prvom mjestu je svakako Srbija ispred Hrvatske i BiH, u Srbiji se cak sta vise dosta ulaze na reklamiranju bilo koje vrste kocke, ne zaboravite da zbog kocke i droge neki teski ovisnici upadaju u probleme sa kriminalom kao sto je kradja da bi se doslo novca kako bi se kockalo i eventualno mozda doslo do vece svote novca preko noci. Zato porucujem nekoa se drustvo i zakon pozabavi sa problem kocke u regionalnim zemljama, pa eto i ovaj portal sportsportba direktno ili indirektno reklamira kocku putem ovakvih clanaka.
2 0
vanzemaljac
razumijem da i sportsport.ba traži način kako da zaradi još malo parica sa ovim portalom. ali ovo je stvarno žalostno. zar nema ništa pametno da se može reklamirati? oda nam sve u ...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.