Najveće kvote na svijetu u Mozzartu – Manchester City, Leipzig, Lens i Salzburg

Nigdje nećete da nađete veće

Najveće kvote na svijetu u Mozzartu – Manchester City, Leipzig, Lens i Salzburg

Sponzorski tekst

Subota vrvi od fudbala širom svijeta. Bukmejkeri Mozzarta za danas su izdvojili četiri kvote koje će u svakom trenutu da budu najveće na svijetu.

U pitanju su kec na Mančester Siti protiv Liverpula u derbiju Premijer lige, dvojka na RB Lajpcig u sukobu sa Volfzburgom u Bundesligi, potom dvojka na Lans u Klermonu u okviru Lige 1, kao i jedinica na Salcburg protiv Hartberga u austrijskoj Bundesligi.

MANČESTER SITI - LIVERPUL (SUBOTA, 13.30), KEC 1,80

Mančester Siti je pred start 13. kola na prvom mjestu na tabeli sa jednim bodom prednosti u odnosu na Liverpul i Arsenal. Mogla je prednost da bude i značajnija, ali u posljednjem meču Premijer lige Građani nisu uspjeli da savladaju Čelsi (4:4). Tri puta u tom susretu izabranici Pepa Gvardiole su vodili, ali su u četvrtom minutu nadoknade primili gol sa bijele tačke i osvojili samo jedan poen. Mančester Siti ima najimpresivniju napadačku liniju u Premijer ligi - 32 gola u 12 mečeva. U napadu prednjači Erling Haland, koji ima 13 golova. Istina, Norvežanin se povrijedio na utakmici za reprezentaciju protiv Farskih Ostrva i neizvjestan je njegov nastup. Liverpul, za razliku od prošle sezone, nije sebi dozvolio da propadne na startu i na drugoj je poziciji, sa 27 bodova. Od početka sezone, izabranici Jirgena Klopa pretrpjeli su samo jedan poraz. To se dogodilo u sedmom kolu u obračunu sa Totenhemom (1:2). Tim je na odmor otišao u dobrom raspoloženju, savladavši Brentford (3:0). Treba napomenuti da Liverpul ima samo jedan poraz u posljednja 23 meča u Premijer ligi.

VOLFZBURG - RB LAJPCIG (SUBOTA, 15.30), DVOJKA 2,00

Volfzburg je u ozbiljnom padu. U posljednjih pet kola tim je izgubio četiri puta. Tek sa Verderom su uspjeli da izvuku meč (2:2). Ovakva serija neuspjeha izbacila je klub dalje od prvih 10 i sada se nalazi na 11. liniji plasmana, sa 13 osvojenih bodova. RB Lajpcig je bolje rangiran u Bundesligi. U 11 odigranih utakmica, klub je pobijedio sedam puta, dva puta remizirao i dva puta izgubio. To Bikovima omogućava da budu na četvrtom mjestu na tabeli. Lajpcig ima jednu od najboljih defanzivnih linija, primili su samo deset golova. Gosti protiv predstojećeg protivnika na gostovanju su uspjeli da pobjede samo jednom u posljednjih pet susreta, ali s obzirom da je Volfzburg trenutno van forme, postoji odlična šansa da popravi ovu statistiku i pobjedi.

KLERMON - LANS (SUBOTA, 17.00), DVOJKA 2,15

Klermon je počeo da ispravlja situaciju u kojoj se našao u prvim mjesecima sezone. Činjenica je da je klub samo gubio bodove, zbog čega se našao u zoni ispadanja. U stvari, i sada je tim Paskala Gastijena na pretposljednjem mjestu. Klermon je u četiri kola uspio da pobijedi Lion sa 2:1 i Lorijan sa 1:0. Lans nastavlja uspon na tabeli Lige 1. Sada sa 16 bodova, klub koji je loše počeo ovu sezonu je na šestom mjestu. Ali ulazak u prvih pet za Lans neće biti tako lak jer zaostatak od gornjih rivala je četiri ili više bodova. Međutim, Lans ide nizom bez gubitaka, naizmenično niže remi i pobjede. Pored prvenstva Francuske, ekipa igra i Ligu šampiona. Tamo, u grupnoj fazi, Lans je već uspio da ostvari nekoliko važnih rezultata - 2:1 sa Arsenalom i 1:1 sa PSV-om i Seviljom.

SALCBURG - HARTBERG (SUBOTA, 17.00), KEC 1,53

Potražite više informacija na temu Premier league:

Hartberg putuje u subotu na megdan Salcburgu u austrijskoj Bundesligi. Gostujući tim juri četvrtu uzastopnu pobjedu, dok su domaćini neporaženi u posljednja tri meča. Salcburg se nalazi na vrhu tabele šampionata Austrije sa 30 bodova, na nivou sa Šturmom iz Graca u 14 mečeva. Salcburg je osvojio bod u posljednjem meču u Bundesligi, remizirajući 0:0 protiv Austrije iz Beča, produživši svoj niz neporaženosti na tri susreta. Hartberg je pobijedio Rapid sa 1:0 kod kuće u posljednjem ligaškom meču, treću uzastopnu pobjedu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.