Najveće kvote u Mozzartu: U pitanju kvote na dva meča

Promo koeficijenti na Bilbao i Crystal Palace

Najveće kvote u Mozzartu: U pitanju kvote na dva meča

Sponzorski tekst

Ovaj utorak je dosta sadržajan i pun prilika za zaradu. Na programu su mnoga vanredna kola i kupovi u najjačim evropskim ligama, a Mozzart kladionice su pripremile dva najjača koeficijenta za neke od najzanimljivijih fudbalskih utakmica.

U mjesecu oktobru uplatom depozita na Mozzart nalog putem Xbona ili Klikera dobijaš 20% bonusa.

GETAFA - BILBAO (UTORAK, 20.00), DVOJKA 2.00

Getafe je prošle sezone uspio da se izvuče iz strmoglavog ispadanja iz Primere, a nakon posljednjih mečeva jasno je da ih ponovo čeka borba za opstanak. Madriđani su u prethodnom kolu remizirali bez golova protiv Rayo Vallecana, dok su prije toga dva puta poraženi. Do sada je upisao dvije pobjede i dva remija, a sa osam bodova nalazi se na 16. poziciji. Getafe večeras dočekuje Athletic Bilbao, koji je imao najbolji početak u Primeri u poslednjih 66 godina, ali nakon slavlja nad Almeriom ranije ovog mjeseca, gosti nisu uspjeli da pobjede u naredna dva susreta. Tokom devet kola tekuće sezone Bilbao je ostvario pet pobjeda i dva remija, te je sa 17 bodova šesti na tabeli. Zaostatak od prva četiri je samo dva boda. Lavovi su u posljednjoj utakmici izgubili od Atletico Madrida na svom terenu (0:1).

CRYSTAL PALACE - WOLVERHAMPTON (UTORAK, 21.15), KEC 2.35

Potražite više informacija na temu La Liga:

S obzirom da je Crystal Palace prošle sezone zauzeo 12. mjesto na tabeli, start u novom prvenstvu je nešto slabiji. Tim iz Londona je u devet kola slavio samo dvije pobjede i četiri remija i sa deset bodova nalazi se na 13. poziciji. Nakon trijumfa nad Leedsom (2:1), Crystal Palace je remizirao sa Leicesterom (0:0) i nada se da će nastaviti pozitivan niz protiv Wolverhamptona. Vukovi su prošle godine završili na desetom mjestu, a pred novu kampanju postavili su sebi zadatak da dođu do Evrope. Nakon deset utakmica, Wolverhampton je ostvario dvije pobjede i tri remija, pa se sa devet bodova nalazi na 17. poziciji. Wolvesi su najneefikasniji tim sa samo četiri pogotka, a nakon serije od tri poraza ekipa je u prošlom kolu savladala Nottingham (1:0).

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.