Navijači Ajaxa ne mogu da vjeruju koliko malo ulaznica su dobili za meč protiv Chelseaja
Samo 833 ulaznice za navijače Ajaxa za meč protiv Chelseaja

Holandski tim neće imati veeliku podršku na Stamford Bridgeu

Navijači Ajaxa ne mogu da vjeruju koliko malo ulaznica su dobili za meč protiv Chelseaja

S. Pašalić
Teme:

Ajax će ove sezone ponovo igrati u Ligi prvaka nakon što je kroz kvalifikacije osigurao grupnu fazu.

Holandski tim je prošle sezone imao fantastičan uspjeh nakon što je stigao do polufinala, a malo je nedostajalo da se nađe i u finalu, ali je Tottenham na kraju ipak zauzeo njegovo mjesto.

Ove sezone Ajax će igrati u grupi sa Chelseajem, Valencijom i Lilleom, a prvu utakmicu igra naredne sedmice protiv francuskog predstavnika.

U 5. kolu Holanđani će na gostovanje kod ekipe Chelseaja, a čini se da na toj utakmici neće imati veliku podršku svojih navijača.

Naime, iako u ovim utakmicama broj karata za gostujuće navijače većinom ide preko 2.000, engleski klub je odlučio da pošalje samo 833 ulaznice Ajaxu za njegove navijače.

Ovo je od strane engleskog kluba odlučeno uz objašnjenje da su navijači Ajaxa poznati po pravljenju nereda širom Evrope, a posebno u Velikoj Britaniji.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi