Navijači Real Madrida u nevjerici: Kvote za sutrašnji meč protiv Manchester Cityja su glavna tema

To se baš rijetko dešava

Navijači Real Madrida u nevjerici: Kvote za sutrašnji meč protiv Manchester Cityja su glavna tema

Endin Čaušević

Nakon više od dva mjeseca prošle sedmica nastavilo se takmičenje u Ligi prvaka utakmicama osmine finala.

Danas i sutra su na rasporedu četiri utakmice, a u martu će se igrati revanš mečevi osmine finala ovog takmičenja. U centru pažnje danas se nalaze mečevi Chelsea - Bayern i Napoli - Barcelone, ali sigurno da nas i sutra očekuje dosta uzbuđenja.

Mnogi s nestrpljenjem očekuju meč na Santiago Bernabeu gdje će Real Madrid ugostiti Manchester City. Kraljevi u posljednje vrijeme ne igraju baš najbolje, ali ni City se ne može pohvaliti s nekom dobrom formom.

Da stvar bude gora za Građane pred početak osmine finala UEFA je saopštila kaznu za ovaj klub i suspendovala ih iz evropskih takmičenja za naredne dvije godine.

Mnogi igrači Cityja bi na ljeto mogli napustiti klub baš kao i Guardiola, te je za neke ovo možda i posljednja šansa da s ovim timom dođe to toliko željelog trofeja Lige prvaka.

Pred sutrašnji susret najveće iznenađenje su kvote za ovo utakmicu. Naime, zaista se rijetko dešava da je neko "favorit" protiv Reala na Bernabeu, ali po kladionicama City ima veće šanse da dođe sutra do pobjede.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Mnogi ljubitelji fudbala ne mogu da vjeruju da je manja kvota na pobjedu Cityja nego na pobjedu Reala. U bogatoj ponudi kladionice Meridianbet možete pogledati kvote za sutrašnji meč Reala i Cityja koje će vas sigurno iznenaditi. Kvote možete pogledati OVDJE.

Što se tiče kvota za sve utakmice Lige prvaka i to možete vidjeti u ponudi kladionice Meridianbet i to na OVOM linku.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE