25

Komentari (25)

Kiss
More bit bidne more bit ne bidne,uglavnom lupa frajer u prazno,meni kao manijaku nije belaj da Borac bude jak naprotiv neka ga nemam ništa protiv ali da bude sve čisto i pošteno
Shojich07
Krenulo je, baš sam očekivao njegove i/ili brkine pressice..... Neće valjda napustiti BH PL
King_Kenny
...znaci opet nekome smeta jak Borac?...hahahahaha,koja prevara od trenera jbt...cuj neko salje njegov sastav trenerima protivnickih ekipa,a odigrano 1 kolo...bas je bitan tvoj sastav nekome...
Dragan_B
Dnovinaru sta cemo sa samo 5 prekrsaja Borca jucer ?
Gvardijan
Ne mogu da vjerujem da neko nesto ovako izjavi.Ili je dobro mamuran ili su mu podvalili nee lose opijate..Covjek izjavi laz i glupost i pri tome ne osjeti ni trunku srama.Cinicno i bezobrazno.
bazaorao
Eto neko mora dobiti dojavu da bi znao koji će biti sastav Borca ili bilo kojeg drugog tima. Ovako izvlačenje se ne čuje ni kod prvačića u osnovnoj školi. Al trebo si ostat sad će Vico sa godišnjeg doći i podići ekipu, jer nisi ti za to zadužen.
King_Kenny
@bazaorao ...sad ce Vico sudije podici.
Sindibad
evo ja kao manijak kazem zrinjski nije kupio titulu a borac jeste...i to svaku.. da vam nije vice bili biste kao i uvijek u prvoj ligi rs-a.
Baboisback
Hahahahah Borcu se pomaze kao nikom,a kaze nekom smeta jak Borac.... hahahaha Seljacki klub,seljacki trener. Svi su krivi,samo on nije.
damir83
Neznalice idi odakle si dodšao!
VenamaHrabrih
Euforija, paranoja, manija progonjenjs... Sve su to simptomi apstinencijske krize. Neću izričito tvrditi da Lalatović krizira, ali u izjavame se dade naslutiti raspon od sreće, pohvale, nade do straha, manije, rezigniranosti itd No, on je takav kakav je, Yebat ga, na kraju krajeva. Ono što više zabrinjava jest: "Između ostalog, Lalatović je čak izjavio da pojedini treneri stalno šalju poruke igračima Borca i ispitivaju ih u kakvom sastavu će igrati banjalučki klub." Novinar portala koji se voli pohvaliti daje načitaniji, napiše; ispitivaju umjesto ispituju?!?! Elementarna nepismenost tzv. dnovinara svaki dan je sve zastupljenija. Da se čovjek zapita kako su završili osnovnu školu?!
hzsg
Nemojjjjjj molim te........
crnoicrveno
Ja se umori slusajuci ga, jedno te isto ponavlja covjek, 3 recenice 10min... cuj upoznao RS ma mrs mamu ti yebem zajedno sa tim iz RS
Jakako
Cirkus. Kaže neko je protiv Boraca (mu sa ostalih dijelova države BiH) pa evo ja sam rođeni ali sadašnji šampion BIH je stvarni šampion! Nikada ne bih rekao da su si ga kupili jer se to vidi da nije tako. Osvojeno pošteno i tu nema dalje. Borac je sebi kupio titulu i kada se to napiše kaže ne volimo borac. Odigraj pošteno pobjedi i kada ti protivnik aplaudira ere onda si šampion. Sretno Borcu a ova lakrdija oko borca nije ni za najnižeg ranga.
IncognitoHZ
Kome smeta jak Bojac? ??
Dragan_B
Nikome kada bi ga bilo al ga mane :D
Emir.D
Kakva je ovo funjara od trenera
user1582467886
E JESI UBLAHAŠ.NE IZMIŠLJAJ,SVOJE NEUSPIJEHE PRAVDAŠ LAŽIMA .FUJJJ
Ajax11
Hajmo imena tih trenerćića što si ćitao njihove poruke…naravno nema ih, jer nema ti poruka ! Ti si jedino jedan veliki prevarant od trenera , oprali su Bogoljub i drugari pare i sad ti ko lafo ode…
denimen9
"Nekome smeta jak Borac i stabilan Borac" - hahaha, kada dođeš u Borac kao trener, dobiješ jedan transkript koji moraš da naučiš i primjenjuješ u javnim nastupima. Ccc pa ovako nije ni u Pyongyangu
nedoni46
Kokain kokain to je prava stvar
Zaccheroni
Pojedose ga lešinari
vence
Neka te, sjedi..oguli jabuku. A, jbte, paranoje covjeka.. Svi su protiv njih i njega. Sigurno je trenercic od B25 slao poruke igracima i pitao ih za sastav, pa taj isti proslijedio treneru B36, inace vas drugacije i ne bi izbacili. Oj, Borac, oj, Nenade!
Mig_Mig
Hahahahahahahahahahahaahhaa
PRESEDAN
Xaxaxaxaxaxaxaxaxa,kakav prevarant,oprali pare i bjež na more.Šta radi ta SIPA?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.