Spreman je otkaz: Dudić i Lalatović se neće sastati u nedjelju?

Radnički želi četvrto mjesto, u Subotici razočarenje

Spreman je otkaz: Dudić i Lalatović se neće sastati u nedjelju?

Samir Mlaćo

U Super ligi Srbije prema svemu sudeći nećemo u narednom kolu gledati duel bh. trenera Feđe Dudića i karizmatičnog Nenada Lalatovića.

Naime, u Srbiji u nedjelju igraju Radnički Kragujevac i Spartak Subotica, a srbijanski mediji prenose da je Lalatović blizu otkaza i da je pitanje trenutka kada će to biti i zvanično potvrđeno.

Lalatović je na 14 utakmica vodio Spartak i prema svemu sudeći završio je svoju epizodu, ali opet treba sačekati zvaničnu potvrdu.

Karizmatični stručnjak koji je u našoj zemlji vodio FK Borac u posljednjih devet kola nije ostvario zapažen rezultat, čak naprotiv.

Upisao je pet poraza, tri remija i samo jedna pobjeda.

Njegov tim je trenutno na desetoj poziciji i neće moći izboriti play off, zbog čega su čelnici kluba posebno razočarani.

Oglasi

Spartak ima 31 bod, a Novi Pazar koji je devetoplasirani 35, dok je Napredak na 38 i čini se da će Napredak biti tim koji će iz Mladost, Radnički, Vojvodinu, Čukarički, TSC, Partizan i Crvenu zvezdu igrati play off.

Meč Radničkog i Spartaka igra se u nedjelju, a biće zanimljivo ko će voditi tim iz Subotice u tom meču.

Kada je Dudićev Radnički u pitanju, oni su na diobi četvrtog mjesta te imaju isti bod brodova kao Vojvodina i Čukarički.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Dudić je već sada napravio veliki uspjeh, ekipu je preuzeo na posljednjem mjestu, a sada je u borbi za Evropu, dok Radnički igra i četvrtfinale Kupa narednog četvrtka protiv Novog Pazara.

Dudić i Lalatović su već imali trenerske duele u Premijer ligi naše zemlje, no sada se prema trenutnom stanju ipak neće susresti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi