72

Komentari (72)

user1650229672
Samo kazna zabrana 10 utakmica bez navijaca i opet ako se desi pa jos deset ne samo sirokom bilo gdje da se ovo desava i naravno jedno 10.000 km kazne klubu pa da vidimo dalje
Hadzija123
3:0 za listicu kad su ovi pitari glupi jos ce biti kaznjeni gore nego siroki
enko
Ako je sudijski tim sa delegatom donio odluku da se igraci vrate na teren a tribina isprazni onda se sarajevu ne pise dobro ,ove mlade uzp posto imaju slike policija treba prekrsajno kazniti,stadion suspendovati .korumpirana disiplinska komisija i korumpirani savez su na potezu.cudo mi da se vico nije oglasio kao u slucaju velez.
Lavjasingolman
Ja Sam Kap golman jedne ekipe na stadionu kosevo bio gadjan kamenjem od strane navijaca Sarajeva pa nikom nista nismo kukali jer ovi sad nisu igraci ovo su vostane figure
Marli30
ja bi ruku u vatru stavio je je najneprijeteljskijaa atmosfera prema gostima na Koševu i u Banja Luci. I tamo su godina najveći neredi i bili od strane njihovih navijača, samo teško je biti realan i prvo očistiti svoje dvoriste
Barberez9
CrniToma
Dedo ti je isto u ustasama bio
Barberez9
Jeste , po noci dolazio u Duvno i k.ro tvoju baku u supi posto tvoj dedo nije mogao, onda je moj napravio tvog taju…
bazaorao
Seljačine. Lahko vam se iživljavati uvijek na nejačem. Trebate dobiti najveću kaznu u historiji bh sporta jer nije vam ovo prvi put da ih "ubijate". A savez? Da li će utakmicu registrovati u korist Sarajeva? Pa ako registruju onda je to sadaka jer samo tako u posljednje vrijeme i mogu dobiti utakmicu, a ako ne registrujete opet ispravno jer je Široki ko ekipa bio bolji.
user1650229672
Kako bi ja ovo kaznio druze pogotovo ove navijace ne samo sirokog vec i ostale retarde i one sto psuju drzavu i zemlju i kojoj zive i rade nebi oni meni vidjeli vise tribina nikad
Eduard
Jedna atomska bombica bi sve rijesila, treba poravnati komplet bivsu jugu i to bi bila onda ljepota za civilizaciju
user1644415954
Hebeno je biti konstutivan i umišljen.
bk123
nerteba opravdavati nikakvo nasilje....
user1644415954
3:0 za Sarajevo suspendovati predsjednika,suspendovati stadion oduzeti 3 boda domaćinu.NS na ispitu.
Hadzija123
Moj druze vidim navijac si Saeajeva ali evo mogu garabtovati da ce biti 3:0 za siroki i joa cete sa kaznom ako ne gore identicno proci kao oni jer niste ispostovali sudijsku odluku,trebali ste se vratiti valjati 2.minuta i to bi bilo to
user1644415954
Nisam navijač Sarajeva.Ako je mogao Velež biti kažnjen ,zašto Široki ne može.Postoje snimci kao dokazi.Delegat je morao prekinuti utakmicu.
user1652551493
I onda kazu sto repka ne igra na njihovim stadionima,pa gdje ces igrat kad najveci smradovi u drzavi Borac,Svinjski i Siroki vjecito imaju za navijace najvece seljake u drzavi.Sad da je savez uredan pa da im kazni jedno 50 000 eura i zabrani polusezonu navijavima ulazak nikad vise ****a to ne bi uradila.
user1644068495
Vodis 2-0 pa opet radis ovakve stvari po ko zna koji put,to je vec patologija fuj. Treba ih ako je Velez mogao biti kaznjen za nesto van stadiona ,isto cak i gore kazniti ,jer se ponavlja po ko zna koji puta i zivoti igraca su ugroženi !
user1640613707
SELJAČINE OSTAJU SELJAČINE! Za njih su koze, i ništa drugo, i to svakom pogledu koze....
Kremenko
Vice će ih kazniti sa 1,300bam i jednu utakmicu bez gledalaca. ****a *****ka
Mustafa
Izbaciti iz lige proklete skutore
selver79
Vedran je ubijen neznam prvo sto igrati dok se ubica ne kazni sta treba jos jedan da pogine
Baboisback
Suspendovati stadion,kazniti ih novcano,i registrovati utakmicu 3:0 za Sarajevo. Svaki put kad se igra dole nwki problem. Dosta vise zatucanih kamenjarskih seljacina.
rabodimis
To je nekad moglo proc... Ovo im je vec ko zna koji put da se iste stvari desavaju.. Ta kazna bi bila samo mazanje ociju ko i sve do sad.. Ako je Velez dobio kaznu za ne dokazana desavanja van stadiona ove treba hladno iz lige izbacit.. Trudili su se i zasluzili tako nesto..
VelikiMislilac
Glupane nedokazana se piše skupa. Moj mazlume ja ti neki dan objašnjavam. Sad si promijenio ploču moj glupi Mujo iz viceva. Nema ovo veze s nacionalizmom, a ovi su dosta bolji i blaži od onih dole u Mo. Samo kad na svojoj koži osjetiš. E moj glupane. Nemoj radi par izuzetaka da tako hinjavo pises. Sram te bilo hoćes da nas zavadiš.
MSOZ101
Ali klinjo koji donosi lopte uz tribinu gdje je nastao problem aplaudira kada je skontao da je jos jedan igrač pogođen, u nekoliko navrata ne da loptu igračima Sarajeva da izvedu aut, sugestira čija lopta treba biti znači divljaštvo i zatucanost urođena.
C.Banks
Predlažem ss.ba da nam nekako otkriju adresu ovih ussttaassa sto provociraju. Prije petnestak godina bio sam na Pecari sa svojim Redarmijem kad su nas zasuli svačim pred ulazak na stadion, par puta na stadionu, na izlasku sa stadiona, u puti prema Mostaru, i najgore na ulasku u Mostar dočekali nas kamenjima svinjevci. Sedmicu nakon toga gostovalo Sarajevu, isti scenarij Vedrana Puljica neko hladno upuca. Dosta je više ovih skutora
Husrefbeg22
Treba skutore is listice vratiti u seosku ligu. FS BiH godinama tolerira ove idiote na stadionima. Treba utakmicu registrovati s 3:0 za Sarajevo.
Alpasinacxx
0:3 i suspenzija stadion na pet domaćih utakmica ..fašisti *****ki, kamenjarski
Chico
Hoce li iko vise stati u kraj tom stadionu koji je leglo raznih ideologija, nasilja, mrznje, nacionalista, vjerskih ekstremista i svega najcrnjeg ??
Zulfikar
Možda jedino ukoliko se vrati Maršal Tito.
_admirr.x
siiroki je selo malo listica se neekad zvaloo ****em sirokiiiiiiiiiiiiiiii
Hrusta98
Čobanizam I Renesansa kamenjarskih fašista teške komplekse imaju prema Sarajevu izrodi iz lištice livada je uvijek livada
SeoRusilac
Da se ovo desilo Veležu bila bi im oduzeta 3 boda, rezultat bi bio 0-3 za goste i dobili bi 6 utakmica suspenzije stadiona.
Siki_sa
Koja se mržnja mogla da vidi na tribinama, od psovki Sarajevu, državi, do *****ke šahovnice (ona sa prvim bijelim poljem) Svugdje u normalnom svijetu, kad se igrač pogodi flašom, utakmica se prekida, bez dileme,
rabodimis
Sta se traba desit da ova go*na izbace iz lige ? Do kad ce se izivljavat i prosipat svoj primitivizam bez kazne ?? Koja im je ovo tragedija po redu ?
denimen9
Tako ti je kad si zadnjih 100 godina koze ganjao po hercegovačkom kršu. Ti ljudi ne znaju šta je nogomet. Nažalost, prekasno su počeli da se bave ovim prelijepim sportom.
Noname992
Čestitke FK Sarajevo na odluci da ne nastave utakmicu, ovakve stvari se trebaju strogo kazniti, nikakva novčana kazna, suspenzija stadiona i slično. Samo isključenje iz lige! Jedini način da se osiguraju normalni i sigurni uslovi za sport.
mido1921
Podrška igračima Sarajeva. Nije bitno šta će odlučiti korumpirani savez. I onako za zelenim stolom odlučuju ko će u evropu ko ispasti a ko ući u ligu.
user1644068495
Sta radi korumpirani savez ,ovo je deseti i put ,svugdje na svijetu za ove stvari, jos ponovljene su drakonska kazne! Savez je mogao Veleza za manju stvar kazniti onakvom kaznom ,a ovim uvijek toleriše,sramotno !
titulae
Čataković pogođen plastičnom čašom s pivom
user1644068495
BigBosnianBoss
Obavezno oftalmologu!
Piramida
Hoces da kazes da je plasticne case sa pivom okej bacati na teren. Ma bravo vrlo inteligentan komentar
selver79
Sisaj ga čoro
titulae
Ne opravdavam ja ništa, samo kažem da je pogođen plastičnom čašom, sad ne znam je li Čataković ili Dupovac
Uranija
@titulae ako ne znaš onda ne pričaj gluposti izmišljanje. Catakovic je pogođen tvrdim predmetom i normalno da ne može se dalje nastaviti. Pa na šta bi to ličilo da diljem zemlje gađaju protivnički igrači!!!
Milfhunter
Mislim da je bolje da ih kupis ti, ili misliš da se piva poslužuje na stadionu u staklenoj čaši
Milfhunter
Tvrdi predmet je izgorena baklja, obični komad papira, koji je drugi igrač Sarajeva podignuo i sakrio da sudac ne vidi o čemu se radi, što se jasno vidjelo u prijenosu tko je htio vidjeti
Uranija
@Milfhunter ti si sad kao neki vještak pa ćeš nam ti sa tvojim zatucanim mozgićem objasniti šta je bilo, mi kao nismo gledali divljanje na stadionu! A o predmetu kojim je pogođen igrač nemoj lupati gluposti!
BH_PATRIOTA
@Milfhunter ti si baš u treningu što se tiče gluposti. Jake pripreme si negdje odradio
Milfhunter
Tko želi vidjet moze pogledat, tko ne zeli pricat ce da je bio kamen ili bomba koja srećom nije eksplodirala
user1603303812
Hordas_00
Mogu u svom selu tako raditi, a kada dođu u Sarajevo i ako dodju ne smiju mrdnut
Mackintosh
Svaka cast na preciznosti!
Hordas_00
Nema na čemu, ali ipak mi se tvoja mama treba zahvalit
Ajax11
Da Bog da ti Škotiri opet mater silovali- mada to nije silovanje, kada sama trazi jer babo joj tvoj nema više šta dati!
SeoRusilac
EmirEmir111
Treba im srusiti stadion i zabraniti sva sportska desavanja.. nisu kamenjari za fudbal
Uranija
Ne treba ništa rušiti, samo treba zadojenu gamad kazniti da jednom ovo prestane, jednostavno svake sezone pokazuju koliko su bolesno zadojeni mržnjom.
EmirEmir111
@Uranija Ma nema kazne koja te divljake moze nauciti pameti. Jedino da igraju izmedju sebe svaki vikend, pa nek se medjusobno ubijaju, nece bit neke stete.
Marli30
nisu za nogometa, ali namire se velikog diva sa koševa kad god im Qrac pukne. Ove sezone daleko najlošiji i opet vas nakantaju. Čak imaju i vise pobjeda ukupno u međusobnima
NorthSide
Mudonje na domaćem terenu na Koševo još nisu skupili muda doći jer bi im to bila posljednja stanica svjesni su toga
kondor11
Hahahha od koga od one sake jada na sjeveru hahahhaha
NorthSide
A mudonjo ****m ti majku sto onda jos nisu dosli na Kosevo?
kondor11
Popusis mi ponos obrezani ****m ti pleme pitarsko kad vi pravite sranja onda sutite sjeti se sugavice i poklopi se po usima seljacino s kobilje glave
NorthSide
Na****mo ti se najmilijih komplet ekipa
kondor11
Hahah ja ekipe na tastaturi sto nisi bio u listici mama nije dala
NorthSide
Otkazali nam buseve pa ti staru busili raspitaj se ako mi ne vjerujes
kondor11
Slino obrisi sline
NorthSide
Ne laj puno keru
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.