24

Komentari (24)

user1655831611
Ne zovemo ih džaba "seljaci iz Vrapcica " nikad nećete biti kao Zrinjski
Gr0hot
Ustasluk vam ne smeta bosnjaci? Ismijavanje himne i drzave te pisanje po istim?
E.Car
Sportski pozdrav svima, kao navijač Želje, moram krenuti od svojih, kao i svi i reći svi smo u 5 deka. Recimo sad na Koševu sam vidio na jugu kod gola u 95" navijači drže stolice u vazduhu. Možda nisu gađali nikog ali to su pojedinci koje ima svaka grupa i ne može se generalizovati.
papagaj
@E.Car ja kao navijac Želje ti kaže da ocito nikad na koševskom jugu nisi bio, da si bio znao bi da pitarska gamad namjerno odvrne 15- 20 stolica da bi imali razlog da seru
E.Car
@papagaj druze ja sam odrastao na kosevskom, slušao navijače čim sam prohodao još u bivšoj državi. Svi moji drugovi navijali za Sarajevo ali mene je vuklo nesto na Grbavicu. Prije 25 godina sam sa šalom oko vrata prvo išao kroz leglo pitara prema svojima na mjesto okupljanja pa se u uputio na jug Koševa.
E.Car
@papagaj meni kao gradskom djetetu i patrioti je žao kad vidim da se trgaju stolice na Koševu u Zenici a pogotovo na mojoj Grbavici gdje su pitari pokazali da su najgori od svih gostiju koji su dolazili.
SonPen1946
pu majku vam pijacarsku
789012455
Ovo nikome ne treba...
Aleksandar1976
Očigledno da se zajedno u ovoj državi više ne može pitanje je vremena kad ce ovo popucati po šavovima samo se nadam da ce ovaj put biti mirnim putem.Previse je mržnje na ovako maloj teritoriji svako vuče na svoju stranu i niko nije kriv uvjek oni drugi treći.
Ss.ba
O cemu pricas? Porediš jednu državu i stanovništvo iste. Zbog dva rivalska kluba iz istog grada. Cupale su se stolice i prije na drugim utakmicama. Bilo je nemira i na utakmicama Zelje i Sarajeva. Pa sve to prodje. Tim huliganima i jednima i drugima na dušu. Ovima sto cupaju stolice a dosli u drugi grad(u goste) i ovima sto okrecu ledja na himnu. Sad savez nek lijepo kazni i jedne i druge. Pa nek se opet tako ponasaju. A dovodit pitanje drzave zbog ovih stotinjak huligana...druže..mnogo je više onih što ovu državu osjecaju domovinom. Nego ti huligani koji je žele rasturit ;)
SonPen1946
Pijacari smrdljivi
Hadzija123
@Mostarac94 sta kazu fukare jesul zadovoljne rezultatom
Hadzija123
Seljaci iz sela Vrapcici eto vam Zenico opet dajte da se igra kod vas na stadionu seljacici maleni lome i bacaju stoljice a kod sebe bi da gostujuce navijace u kaveze stavljau,fuj stoko iz Vrapcica!
Ss.ba
Treba vidjet koliko ce ih kaznit. A ne sumnjam da ce se naplatit šteta za iste. Nešto kontam. Treba ove gostujuce huligane samo pustit na sjever i na jug.. Ja sumnjam da ce grad Zenica zamjenit ove oronule stolice. Ovako treba napravit akciju za goste(huligane) Jedna unistena stolica. Kazna je 3xveca. Ocigledno je ovima fetiš da cupaju stolice..
fare87
Kada se velicaju ratni zlocinci, sta onda
pjanke.sa
A to nema veze. 100 tekstova kako navijaci Veleza ubacuji predmete i kako to nije fino a nepostovanje himne, drzave i velicanje ratnih zlocinaca i zlocina + isticanje zastava druge drzave, to nema veze za nasu javnost. Ma fuj ba.
Ronald4
Znači u Evropi Zrinjski, Borac. Sarajevo i Željo.
Brazuka
U 2 ligu izbacit selo kraj vrapcica. Senad kevelj večeras ostavka. Pijacari pozdrav
Chwilla
Papanska posla!
Milfhunter
Samo me zanima bi li ovaj novinar da su navijači Zrinjskog ovo uradili na kraju teksta napisao navijači se nisu mogli da se kontrolisu
nakopitam
Izbaciti seljacine u seosku ligu gdje im je i mjesto. Jebbo im niksic sve njihovo komunisticko
user1659566597
Treba se vas izbaciti cigani
user1626167076
user1626167076
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.