Pobjede Real Madrida i Manchester Uniteda najviše vrijede u Mozzartu

Nigdje nećete naći veće

Pobjede Real Madrida i Manchester Uniteda najviše vrijede u Mozzartu

Sponzorski tekst

Zahuktava se klupska fudbalska sezona. Igra se grupna faza Lige šampiona i ove srijede je naravno kontinentalna elita u prvom planu.

Bukmejkeri Mozzarta su za danas spremili dve promo kvote, koje će u svakom momentu da budu najveće na svijetu. To su jedinica na Real Madrid protiv Napolija u petom kolu osnovne faze najkvalitetnijeg takmičenja Evrope, kao i dvojka na Mančester Junajted u sudaru sa Galatasarajem u okviru elite Starog kontinenta. 

REAL MADRID - NAPOLI (SRIJEDA, 21.00), KEC 2,00

Real Madrid pokazuje impresivne rezultate. Blankosi su pretrpjeli samo jedan poraz ove sezone. Prekršilac je bio Atletiko Madrid (1:3), ali to se dogodilo prije više od dva mjeseca. Od tada, Kraljevići su izgubili bodove samo dva puta, uprkos velikom broju povrijeđenih igrača. Karlo Ančeloti kompetentno gradi igru tima za svaki meč. Madriđani su sada u nizu od tri pobjede sa ukupnom gol-razlikom 11:1. Oni ne vode samo u Grupi C u Ligi šampiona, već i na tabeli Primere. Bijeli su sebi već osigurali prolaz u plej-of i malo ko sumnja da će tim ostati na prvom mjestu. Poslije sjajne prošle sezone, Napoli je počeo da nastupa slabije. Međutim, učinak Napolitanaca se ne može nazvati tankim, s obzirom na promijenu trenera. Umijesto Rudija Garsije, Valteru Macariju je povjereno vođenje aktuelnog šampiona Italije. Prošlog vikenda usljedila je pobjeda u gostima u Seriji A nad Atalantom od 2:1, što mu je omogućilo da zadrži mjesto među najbolja četiri. 

GALATASARAJ - MANČESTER JUNAJTED (SRIJEDA, 18.45), DVOJKA 2,65

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Galatasaraj je u četiri kola Lige šampiona osvojio četiri boda, i sa njima zauzima treće mjesto u Grupi A. Kopenhagen je ispred samo po dodatnim pokazateljima, a Mančester Junajted zaostaje bod. Istovremeno, Bajern je sa 12 bodova obezbijedio prvo mjesto u grupi, a dva kola prije finiša tri kluba se bore za upražnjeno drugo mjesto u plej-ofu glavnog evropskog klupskog turnira. Istanbulski Lavovi imaju dobre izglede, s obzirom na to da su već odigrali dva meča sa Bajernom i izgubili rezultatom 1:3 i 1:2. Vrijedi napomenuti da je u sva četiri meča grupne faze ekipa Okana Buruka dala golove. U Superligi Galatasaraj je na drugom mjestu i samo zbog gol-razlike zaostaje za Fenerbahčeom. Mančester Junajted je, uprkos brojnim kritikama, krenuo u pobjednički niz od tri meča u Premijer ligi. Zahvaljujući ovih devet bodova uspjeo je da se popne na šesto mjesto. Crveni đavoli u prošlom kolu nisu ostavili šansu Evertonu, pobjedivši u gostima sa 3:0. Ipak, u Ligi šampiona još nema govora o napretku i iskoraku. Odigrana su četiri kola, a izabranici Erika ten Haga imaju samo tri boda i zauzimaju posljednje mjesto na tabeli. Potencijalni neuspijeh u Istanbulu lišio bi Junajted čak i teorijske šanse za plej-of Lige šampiona. Jedina pobjeda je teškom mukom izvučena nad Kopenhagenom od 1:0.

NAPOMENA: Kvote su podložne promijenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.