Prvoligaši donose najveće kvote na svijetu: Frankfurt 1,58, Heerenveen 1,85

Mozzart promo kvote

Prvoligaši donose najveće kvote na svijetu: Frankfurt 1,58, Heerenveen 1,85

Sponzorski tekst

Raznovrstan fudbalski program ovog utorka stavio je Mozzartove kladionice u slatku muku. Na rasporedu su zanimljive utakmice, od Svjetskog klupskog prvenstva, preko FA kupa, do Serije A, a odsteri su pripremili iznenađenja za dva meča.

Borbe u Kupu Njemačke i Holandije se nastavljaju, a razlog više za praćenje rezultata današnjih kola svakako može biti to što će kvota na pobjede Frankfurta protiv Darmstadta, odnosno Hereenveena nad NAC Bredom u Mozzartu biti najveća na svijetu u svakom trenutku.

Mozzart časti! Uvećaj uplatu za 20%

Nemoj propustiti priliku da te Mozzart počasti uvećanjem uplate koju možeš iskoristiti za pregršt utakmica Liga petice, Evrlige, ABA lige, NBA lige. 

Izvrši uplatu preko xBona ili Klikera i uvećaj svoj depozit za 20%!

FRANKFURT - DARMSTADT (UTORAK, 20.45), KEC 1.58

Frankfurt do sada nije imao većih problema u Kupu Njemačke, u prva dva kola je eliminisao niželigaše Magdeburg (4:0) i Stuttgart Kikers (2:0), a sada će im u osmini finala biti najteža prepreka do sada. Lider Zvajte iz Darmstadta gostuje pobjedniku Lige Evrope, ekipi sa kojom će najverovatnije voditi prvenstvene duele u narednoj sezoni. Darmstadt ima dva boda više od Hamburga, a šest više od trećeplasiranog Heidenheima. Nije doživio nijedan poraz od 16. jula, odnosno prvog kola, kada je izgubio od Regensburga (2:0). Darmstadt je u osmini finala već eliminisao jednog bundesligaša, pobjedivši Borusiu Men. sa 2:1 pred svojim navijačima. Frankfurt je i dalje neporažen u 2023. godini, iako je imao prilično težak raspored. Savladao je Schalke i Herthu sa po 3:0, a remizirao sa po 1:1 na gostovanju kod Freiburga i Bayerna. Eintracht je posljednji put igrao protiv Darmstadta u februaru 2017. godine, a Frankfurt je slavio sa 2:0.

NAC BREDA - HEREENVEEN (UTORAK, 21.00), DVOJKA 1.85

Osmina finala igra se i u Kupu Holandije, a prvi put ove sezone drugoligaš NAC Breda odmjerit će snage sa ekipom iz Eredivisie. Nakon 23 kola, NAC je tek 11. na tabeli. Do sada je u kupu imao sreće u žrijebu, eliminisao je USV Hercules (1:0) i Eindhoven. S druge strane, Hereenveen je već morao da se suprotstavi prvoligašu, u osmini finala je savladao Volendam sa 2:0. Doduše, trenutno je u jako lošoj formi, izgubio je tri uzastopno. Bolji su bili Fortuna (2:0), Vitesse (3:1) i Utrecht (1:0), pa je duel sa slabašnom Bredom došao u idealnom trenutku. Posljednju takmičarsku utakmicu ove dvije ekipe odigrale su u maju 2019. godine, Hereenveen je pobijedio rezultatom 2:1.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti