Odbijeno i sedam miliona: BiH je na putu da dobije svog najskupljeg igrača ovog ljeta!

Sprema se nova ponuda

Odbijeno i sedam miliona: BiH je na putu da dobije svog najskupljeg igrača ovog ljeta!

Admin Čaušević

Nastavlja se možda i najveća transfer saga ovog ljeta kada su u pitanju bh. reprezentativci pošto je odbijena i posljednja ponuda teška sedam miliona eura. 

Rade Krunić je velika želja Fenerbahcea i velikan iz Istanbula jednostavno ne odustaje od dovođenja bh. reprezentativca u svoje redove.

Corriere dello Sport u nedjeljnom izdanju piše da je Fenerbahce poslao ponudu od sedam miliona eura, ali je Milan to odbio.

Rossoneri ne žele da pristanu na ponudu manju od 10 miliona eura te se novi "napad" iz Turske očekuje početkom predstojeće sedmice.

Milan je odlučan da Krunića proda pod svojim uslovom, a čine se da će i Turci pristati te ponuditi baš onoliko koliko želi italijanski klub.

Oglasi

Još od ranije su mediji pisali da je Fočak postigao dogovor sa Kanarincima težak oko tri miliona eura po sezoni i to je ono što ga vuče ka Bosforu.

U slučaju da Krunić bude prodat za 10 miliona eura iskusni veznjak će postati najskuplji bh. fudbaler u ovom prijelaznom roku.

Najskuplje plaćen do sada je Benjamin Tahirović koji je prešao iz Rome u Ajax za 7.5 miliona eura. 

Odličan transfer prije nekoliko dana ostvario je i Adrian Leon Barišić koji je napustio Osijek te je prešao u Basel za transfer veći od četiri miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Milan novu sezonu Serije A otvara u ponedjeljak gostovanjem Bologni, a mediji na Apeninima Krunića najavljajuju kao startera. 

Ovaj 29-godišnjak je među Rossonere stigao prije četiri godine kada je Empoliju plaćen više od 8 miliona eura. U međuvremenu je osvojio Scudetto te postao ljubimac trenera Stefana Piolija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi