Šokantna fotografija iz Šibenika: Gdje sve ovo vodi?
Foto: sibenik.in

Torcidaš udara domaćeg navijača

Šokantna fotografija iz Šibenika: Gdje sve ovo vodi?

E. Škorić

Torcida je napala šibenske Funcute, a policija je uhapsila 58 pripadnika Tordice, a navijačima splitskog Hajduka prijeti kazna zatvora od tri mjeseca do tri godine.

Svi navijači Hajduka su pušteni na slobodu osim jednog kojem prijeti kazna od pet godina zatvora jer je osumnjičen za nanošenje težih fizičkih povreda.

Na internetu je osvanula fotografija koju je objavio Sibenik.in, a na kojoj se vidi kako tordicaš metalnom palicom udara navijača Šibenika koji nemoćno želi na betonu.

Povrijeđeni navijač je Igor Anaković, koji je ostavio poruku na UN Funcuti Šibenik: "S obzirom na događaj koji se desio u srijedu, mogu slobodno reći: Što nas ne ubije, očaja nas! Stoga nema popuštanja i danas bezobzira što ne mogu biti s vama, želim da svi dođete na košarkaški susret u dvoranu i dokažite da nas ništa ne može slomiti".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi