90

Komentari (90)

Hamza123456789
Na yt kanalu Sportski Prenosi HD imat cete prenose derbija nase lige,samo molim vas nek niko ne prijavljuje ovo radim da bi svi mogli gledati,nemojte biti ****a,ako moze ostavite subscribe
Colsa
Biće SARAJEVO opet šampion!!!!
Hare1946sa
Grad BL, MTEL, Vico = Borac Budimo realni može im se. Sami smo sebi krivi, mi se svadjamo koga su više za****li.Dok oni u tišini rade na projektu koji će karati 4 godine sve nas, pa i vas manijake ako ne budete sa Celikom u ligi.
MethodMan
Realno gledajući ko bi izmislio ovo bez obzira na sve poštujem široki kao sportski kolektiv uvijek su bili korektni za razliku od mnogih
lesina
Ko je korektan bio? Pa kako je Borac prosao kada su igrali polufinale kupa protiv sirokog 4-5 godina kada su ih pokrali i sudijr namestili!!! Dosta vise lazi ljudi jel ste vi normalni? Dokle bre ta mrznja prema Borcu i tolika nerealnost u pisanju kometara! Sta je sad sudjenje bilo dobro pa aj nesto drugo da pisemo!!! Sramota kakav smo narod !
Mamajica
Uzljutio si se lešino, smrdiš. U kupu gol iz zaleđa od bar metar za viceŠampione, ne sviran penal Širokom. Sada ovakvo suđenje i još batinanje sa leđa djece. U kadru širokog je bilo pola igrača koji su prošle sezone izišli iz juniorskog kadra, djeca, malci, i opet pobjedu morate čupati na šake, sa leđa.
Honduras
Široki je odigrao u BL jednu pravu utakmicu i to hrabro,sve pohvale za njih.
user1575889878
Vranjes blati karacica i kaze da bi siroki trebao da analizira rad trenera.ista capri kao i kod jagodica kad je reko za dudica.stipu te price vranjes,jagodic nesta s mape,a dudic osta na klupi veleza do dan danas i biljezi pozitivne rezultate.utakmica borca i veleza u banjaluci je sudijska lakrdija za haga.jedino gora lakrdija je bila gorazde - velez,a ova u banjaluci je odmah poslije ove u gorazdu
lesina
Jako veliki uspeh biti trener u velezu kao da je u realu,a sto se tice dvojice koje si spomenuo glupo je i reci bilo sta Dudic moze da im cisti jos uvek cipele i to je pitanje dal moze!
user1575889878
Ovi iz banjaluke isto kao da hoce da kazu nasa je titula,sta nam mozete.sve se odvija ofirno ispred nasih ociju,a niko nazalost nemoze to da sprijeci.Navijac sam veleza i mislim da se steli borcu ofirno,mada po meni igraju leprsavo.delegiraju se sudije tacno gdje je potrebno da bi oni prvaci bili.npr.moj velez je ostecen vise puta,al su mu isto tako sudije progledale kroz prste,samo kad je bilo u korist borca
*p!p!t@*
Stojane haj još jedne makazice napravi hahahaaha pichko rundava
gogs
glumi velikog srbina samo da bi bio prihvacen i voljen u Banjoj luci, gdje god je igrao niko ga nije gotivio, pa sad odlucio da bude malo kameleon
fukaraslana
Hajde sto laze ko pas vec je i ruzan kao pas
Taceoni
Ma Veliki Petak veliko *****đanje????
user1608810872
Nek se pokazu svi na terenu a ne ovako odma nevalja ovo ne valja ono kad gube katastrofa
Eduard
Ti i tvoj brat dva najveca debila balkanskog fudbala!
Mamajica
Ni jedan arbitar, delegat, očevidac da se oglasi. Posto obraz stoko? Ovaj mali seljačić iz BL svakom svojom izjavom pokazuje koliki mu je IQ još očekuje da mu se vjeruje. S leđa šiba dite od 20 godina i nakon svega se prijeti. Junanaci su uvjek prilazili u čoporu i s leđa! Krme jedo linjavo dicu tučeš.
Gari Garinča
E moj Stojane papak jedan ako si iskren a nisi, ne znam zašto trenera Karačića štitiš.
VIP
Samo bahato i jako Borče. Neka nauče lekciju. Kroz sve ovo smo mi već prošli. Naprijed ljubavi moja **** nejač neka cvili i crkne gamad. Stojane legendo ako si ga udario nisi smio stati na jednom. Samo bahato prema ****ima. Udri!
Bordoakapitar
Yebo ti stojan majku a ti njemu. Zasluzujete boRACKU obojica...
VIP
Yebali smo ti ja i Stojan mamu i sestru ****o lojavo! Zabraniti BH klubovima nastup u Evropi narednih pet godina dok se sve fino ne iščisti. Eto svi srećni. Mi iz Borca idemo sa tim prijedlogom.
Mujci
Isti ste vi i jedni i drugi.I Široki se sad nesto žali,a svi dobro znamo sta se sve desavalo na Pecari proteklih sezona.Kako imaju obraza da nesto oni tjeraju pravdu.A isto tako i Stojan je prznica i vjerujem da je udario Ikica.A sad Stojane u Mostar pa udari Zvonića ako imas muda
Chico
Pa ovaj sljam zapravo prijeti treneru Sirokog, ako se bolje pogleda. I otvoreno laze sa nije nikog udario. Strasno je ovo sta rade u Banja Luci, a preko Vice Zeljkovica. Zele sakama i prijetnjama do titule. Ovo ce biti najjadniji prvak ikad.
SeoRusilac
Smeće kao i burazer mu
K79
Svi se oglasavaju samo ovaj Ikic suti , sta zabranio mu klub da se oglasava ili sta ?
goku_iz_sirokog
Ikic je dobar, povucen momak, a i nije nesto popularan, vjv ga nisu ni kontaktirali
goku_iz_sirokog
Odstupi djavle od krstene duse
Deda3003992
Posljednji put se oglašavam, ciganeee!!!
Zaccheroni
Hoce li iko ovo ISTRAZITI ?
pjanke.sa
Ko ce pasa istraziti i ponasaju se tako jer im je Vico na celu saveza. Kad je bio neko drugi bilo su manji od makova zrna, sto ustvari i jesu.
Hellas
Kad je titula pod upitnikom i Vedran se zaboravlja :)
IncognitoHZ
Imas li bar malo odgoja smradu bezobrazni?
Hellas
Smradovi su svi koji unaprijed zakljucuju i osudjuju i pozivaju na linc je na linc na komentarima dok se ne utvrdi cinjenicno stanje, a ne rekla kazala po novinama. To ti ne smeta smradu bezobrazni a? :)
IncognitoHZ
Sve to nije razlog da vrijedjas na taj bolesni nacin.Valjda su te toliko u kuci naucili.JADE!!
pjanke.sa
DanteDMC
@Hellas da ih ti ne podsjeti, nikad se oni sami ne bi sjetili. Lijepo si im rekao.
RASanticeva
Bacaj se Stojane!
Deda995
Ne vjeruje ni on sam sebi ovo
Ajax11
Sada svako ima nesto da kaze i stim bi mogao lafo nekom završiti karijeru...da Bog da tebi u petak završili karijeru, mamlaze jedan! Opaliti hinjski momka sa ledza i biva nisam ja...ništa drugo nije bilo ocekivati od šumskog potomka
HUNTER
U ove tri riječi si opisao sebe, glavatog Vicu i svoju ekipu Stojane. JADNO, SRAMOTNO I ŽALOSNO!!!
rabodimis
Sta je sa sudijama i delegatom lazni novinari ?? Jos uskladjuju price ?? Koliko im se nudi para da sute ko zadnje pi*kurine ?? Sta radi Aljosa C., prijeti sitnoj buraniji ? Nema kad za ocit kriminal o kojem vec vise od pola godine prica komplet BiH-a ? Gdje ce udarit na dodu i dodice, kad je 300 puta lakse oplest po buraniji.. Kako vas kao novinarsku firmu nije stid da ste ovako ne zainteresovani ? Zivite od NAVIJACA BH-a klubova, oni su vasi klikovi i vase plate.. ako oni odu nece doc 100% Camila iz Hrvatske da VAS prati ili neko iz neke trece zemlje.. SVE moguce sto je vazno za fudbal u nasoj drzavi VI ste propustili i presutjeli.. Stali ste na stranu kriminalaca a ne svojih citalaca, vazda.. Dace Bog da se sto skorije nadju neki NOVINARI pa da naprave neku stranicu dostojnu svoje profesije i sporta u BiH-a.. A vi pratite Wande i Georgine..
Laola
Zašto imam osjecaj da navijas za Sarajevo ? ?
rabodimis
@Laola Brate pronicljiv si malo je rec, ja ti se divim.. Hajd odje*i lagano.. ;)
Laola
Ko ti drma kavez pitaru? Ne brini se bice titula ;)
rabodimis
@Laola Vrati se na prijasnji post, budi pronicljiv.. ;) Je*o care titulu, vise me brine buducnost.. Ubijanje u pojam od nekog iskompleksiranog papka, pa kvalitet igraca koji ce zeljet igrat u ligi dodinog sestrica, pa bjezanje onih koji pokazu bilo kakav kvalitet.. kakva titula, je*o jednu titulu.. Steta je obicno puno veca nego sto se vidi na prvi pogled.. Cudi me da ti tako pronicljiv ne vidis tako daleko.. dodin sestric ce nekad morat i otic, sta onda ?
Laola
Kada je trebalo da se Sarajevo oglasi sutilo se imalo +13 i ovdje prosipanje velicine, jer mislio se lagano cemo. Jbga tako ti je to u životu, kolo sreće se okreće danas jesi sutra nisi, ko god misli dovjeka da ce imati zastitu se prevario. Ali hajde de bice to sve uredu :)
rabodimis
@Laola Sve vise me cudis.. Vise puta se trazilo to "udruzenje" od strane FK SARAJEVA ti veze nemas o tom al eto zelis da raspravljas o tom.. Nema nikakvog prosipanja velicine, sve statistike, trofeji, igraci kroz istoriju pricaju o nama.. U ovoj sezoni 1 penal sviran za Sarajevo u komplet prvenstvu, najvise kartoniranih i najvise povrijedjenih.. uz najdominantniju igru na terenu (450+ dana bed poraza).. ti si eto pronicljiv pa razmisli sta bi bilo da takvu sudijsku statistiku ima bilo koji sampionski klub na svijetu.. Nije logicno uz toliki posjed lopte, protivnickih stvorenih sansi i nasih sansi.. Kazem ti ja na vrijeme da odje*es, mozda se ti furas na tu neku pronicljivost al brate poradi malo na objektivnosti i logici, pomozi nam svima..
Laola
Jasta je trazilo se sto kada se trebala liga prekinuti, sutilo ko ona stvar. Što tada Sarajevo kao prvo nije reklo evo mi hocemo da igramo? A sada su vam svi krivi, jer ste prodali Rahmana i Tatara a niste doveli adekvatne zamjene. :)
Gvardijan
Sarajevo je htjelo da igra jer je i tada bio jedini klub koji je testirao igrace a i danas to najvise cini. I.kako rece Rabodimis nije problem u jednoj tituli vec u sistemu vrijednosti koji se ovakvim lopovskim potezima unistavaju i posljedice ce biti dalekosezne.
rabodimis
@Laola Braca to je vec zatupljenost, pretjerujes.. Vec sam ti odgovorio, dalje se raspitaj na Google, uopste nije tesko.. Haj u zdravlje, ne mori vise ako Boga znas.. Hvala. ;)
CASIO
Ipak vise vjerujem Vranjesu, nego ovim ujkama. Sa srbinom znas na cemu si, ovi prevrtljivci sad ovako, sad onako.
fjuri
CASIO
E cuj seljacino haha. Probali ste i u ratu nas nazitigu pa nije islo. Malo ste sa srbima ratovali pa malo sa nama.Nece moci ove noci, podrska Stojanu!
rabodimis
@CASIO Podrska fudbalu i pravdi.. Bile su sudije i delegat na metar od dogadjaja, zasto bi se neko pozivao na njih i lagao ? Moras bit glup ko ku*ac da tako nesto uradis.. Cim sluzbena lica sute na prozivke i ne javljaju se znaci da nesto "smrdi".. Logicno.. Ocito je da sudije/komisije uzimaju sebi vremena i uskladjuju price, ko svaki kriminalci.. Normalan i posten covjek sa "obrazom" bi odmah odgovorio na prozivke, instinktivno, jer mu je vazan "obraz" i drzi do tog.. Zataskavanje i tisina su za mutne radnje.. PS Ovo nije rat ovo je fudbal, fudbal gradi mostove a rat ih rusi, ovi danasnji igraci nisu bili ni rodjeni u tom nesretnom ratu.. Nikog nisu ubijali nit su kome zlo nanijeli, zna se tacno ko jest, sa svih strana.. Nije posteno da oni ispastaju za zlocine jer oni nisu zlocinci nego fudbaleri, ni Stojan, ni Frane, ni Toni.. Logicno.. Nemoj mislit da su svi isti jer nisu, nisi ni ti isti ko dodo, bake il covke, npr.. Svoj si covjek i ti odgovaras za svoja djela.. Ja ti predlazem da budes covjek, da ne zauzimas strane nego da zelis pravdu.. Podrska Stojanu ako nije kriv, podrska Sirokom ako je Stojan kriv.. Neko je usrao, a ko saznacemo uskoro, ne moze se nista vjecno krit..
Hulk
Kapitenu najjaci si,Borac je na vrhu
kostro
Chico
Pa ovaj sljam zapravo prijeti treneru Sirokog, ako se bolje pogleda. I otvoreno laze sa nije nikog udario. Strasno je ovo sta rade u Banja Luci, a preko Vice Zeljkovica. Zele sakama i prijetnjama do titule. Ovo ce biti najjadniji prvak ikad.
goku_iz_sirokog
Ne brini, neće biti prvaci
Bordoakapitar
FK boRACKU!!! Zamisli kakav seljak moras biti da se zoves Stojan... Hahahahahhahaahaha Stojaneeee, sapunjaj mi macora...
VIP
Zamisli kakav zatucanko moraš biti da se zoveš Šemsudin, Muhamed, Ćamil itd.
user1579962154
@VIP a tvoja mama se ne zove nego sama dođe da skače po Muhamedu Camilu Safetu... ni ne bira. Tako si nastao ti kopiile od zla oca i gore matere, sto je očito
VIP
Ćao sine treba li šta? Hahahaha Cmizdri i pogledaj tabelu. Lojavi smradu. Što se više sekirate Borac nam je draži! Yebaćemo vas sve redom. Prvo mali Čmeljež da jauču od tuge na Veliki petak!
BHFHZ
Sipu loma zajedno sa ovim novinatom sto ga dize u nebo jest mu vranjes obeco 100 eurica na fula
BHFHZ
Brate nece ce mo se vrijedzati ovde po toom pitanju mogo bi dobiti po ckipi Vranjes se kito tudzim perjem nikad nebi bio ono da nema onako dora krila A to borac ima zaista treba biti realan Al Stojan stvano nije neko ime
Coru
Bas tako. Nek ga Mami vodi
Coru
ILI KOLIKO JADAN MORAS BIT DA SAM SEBI DADNES NICK. ...VIP...
starigrad
Na veliki petak od Veleža ti ide veliki kožni metak. Hahahahaha
lesina
Bitno je da ti znas kad su ti preci slavili praznik vec se porazen u zivotu sto zivis lazan zivot ! Sramota kakav komentar ti postavljas debilcino!!!!
Honduras
starigrad
Sarajevo Šampion. Sarajevo osvajač Kupa 100%
starigrad
A možeš tek kad se zoveš Krsto, Lazar, Nemanja, pantelija, Ostoja, Stevo, mikajlo... Ma fuj
starigrad
Eto ti jade živiš stvaran život sa platom prosjek 5 glava Sviraš gusle jedeš pašćetinu i piješ brlju masan iza ušiju. U Srbiji te zovu bosanac-neprocjenlivo
DylanDog
Zašto niko njemu ne vjeruje? Zato što je igrač Borca? Zato što je srbin?
miki30
Pa imate tu ljagu na sebi! Niko vam nevjeruje, jer vi niste nikad ništa uradili. Srebrenica, ma jok, nema šanse. Markale, kako to ba. Mi se samo poubijali, et zato vam se nevjeruje, a čitav svijet zna. Halo imaju dokazi, tv snimci, al dzaba, niste vi.
Profesor9
Ne miješaj odmah politiku u sport ima komisija koja ce utvrditi istinu nadam se Stojan je jako dobar igrač i nadam se da nije istina
realno_govoreci
Upravo tako. I pored video zapisa koji svjedoce sta su radili oni to negiraju.Pa treba li vise pisati ista
Uranija
@Profesor9 profesore moj dobri ove godine ima bar 3-4 očita primjera pred 10 kamera gdje se kralo štimalo (Velež, Željo,Sarajevo) i ti očekuješ da će se nešto pošteno uraditi kad nema kamera... moj profesore naivni (ako si stvarno naivan)
Ajax11
Eto dao si sam sebi odgovore!
Bordoakapitar
Zato sto laze. Na terenu su ga kamere snimile kako prijeti igracu Sirokog. Zasto bi mu neko vjerovao da to nije i uradio kad su mnogi to vidjeli. Na glupoj seoskoj faci mu se vidi da je pokvaren i spreman na svaku podlost
DylanDog
Hvala na odgovorima braćo moja dobra!
starigrad
Nečemo oko vjere. Ružno je. Pogotovo što dosta Srba i Hrvata navija za Sarajevo i Želju. To su naša Sarajevska raja i uvjek ćemo biti zajedno
IncognitoHZ
Mtel, Vico i sudije...
velez mo
Niti je od tebe ikad bilo fudbalera,niti je bilo covjeka,ostat ces tako i upamcen,opaliti momka u tunelu fuj,bujrum u petak da se igramo,IGRAMO,IGRAMO,
Turbetanac
Smradu jedan, fuj treba te istjerati iz drzave... Dozivotno zabraniti igranje nogometom.
FullNogo
Ti si jadan, sramotan i zalostan stoko seljačka. Crkni treba ti zabraniti uc u državu!
Uranija
Pa gdje će, ovo je njegova država kao i tvoja i moja... moraš dozvoliti i ovakvim lažovima da udju u svoju državu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.