Torino i AEK Athens su najprofitabilnije opcije

Mozzart promo kvote

Torino i AEK Athens su najprofitabilnije opcije

Sponzorski tekst

Nova sedmica je počela, Mozzart kladionice su za to pripremile iznenađenja. Odabrali su dvije utakmice u kojima će šanse biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

U pitanju su po jedna utakmica iz italijanske Serije A i grčke Super lige, tačnije ekipa Torina i AEK Atene. Igraće protiv Verone i OFI Krita, i nigdje na planeti vam ne mogu donijeti toliki profit kao u Mozzart kladionici.

Mozzart časti! Uvećaj uplatu za 20%

Nemoj propustiti priliku da te Mozzart počasti uvećanjem uplate koju možeš iskoristiti za pregršt utakmica u nadolazećem periodu.

Izvrši uplatu preko xBona ili Klikera i uvećaj svoj depozit za 20%!

TORINO - VERONA (PONEDJELJAK, 18.30), KEC 1.95

U prošlom kolu Lacio je u Rimu prekinuo niz od tri meča bez poraza Torina (dvije pobjede i jedan remi). Savladao ga je sa 2:0. Sada Vanja Milinković Savić, Nemanja Radonjić, Ivan Ilić i drugi pokušavaju da se vrate na pobjednički kolosijek protiv Verone. Riječ je o ekipi koja je u veoma lošoj formi, koja je u posljednja četiri kola osvojila samo jedan bod. Ukupno, ekipa za koju igra Darko Lazović sada ima sedam, jedan manje od Torina, i zauzima 14. poziciju na tabeli. Verona nije pobijedila Bulse od januara 2021. U posljednjih pet susreta Torino ima tri pobjede (sve rezultatom 1:0), dok su dva puta odigrali 1:1.

OFI KRETA - AEK ATINA (PONEDJELJAK, 19.00), DVOJKA 1.65

Potražite više informacija na temu Serie A:

Gostovanje Atinjana na Kritu dolazi tri dana uoči veoma važne utakmice sa Ajaksom u Ligi Evrope. Stoga nije isključeno da tim za koji igra srpski internacionalac Mijat Gaćinović ovoga puta nastupi u kombinovanom sastavu. Uprkos tome, on je i dalje veliki favorit. AEK je u dobroj formi, gledajući po svim takmičenjima, nema poraza u posljednjih pet mečeva. Ostvario je četiri pobjede i jedan remi, a sa gradskim rivalom Olimpijakosom odigrao 1:1. Odbrana Atinjana još nije proradila, AEK je primio najmanje jedan gol u svakom od 10 utakmica koje su odigrali ove sezone. OFI Krit trenutno ima niz od tri uzastopna remija, sada šesti na tabeli sa devet bodova, dva iza četvrtoplasiranog AEK-a, koji je odigrao utakmicu manje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.