U Mozzartu najviše vrijede pobjede Crvene zvezde i Antverpena

Mozzart promo kvote

U Mozzartu najviše vrijede pobjede Crvene zvezde i Antverpena

Sponzorski tekst

Sezona klupskog fudbala se zahuktava i ove srijede je, naravno, veliki izbor.

Mozzart kladionice su za danas pripremile dvije promotivne kvote, koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu. Jedinica su na Crvene Zvezdu protiv Young Boysa u drugom kolu Grupe G Lige šampiona, kao i kec na Antverpen u okršaju sa Šahtjorom u Grupi H.

Mozzart časti! Uvećaj uplatu za 20%

Nemoj propustiti priliku da te Mozzart počasti uvećanjem uplate koju možeš iskoristiti za pregršt utakmica u nadolazećem periodu.

Izvrši uplatu preko xBona ili Klikera i uvećaj svoj depozit za 20%!

CRVENA ZVEZDA – YOUNG BOYS (SRIJEDA, 21.00), KEC 2.30

Najvažniji meč jeseni, meč koji može da prelomi sezonu, 90 minuta borbe vrijedne evropskog proljeća... Sve ove izjave zadržale su se u duelu Zvezde i Yang Boysa od trenutka kada je žrijeb u Nionu spojio šampiona Srbije i Švajcarske. Jasno je da crveno-beli imaju imperativ pobjede i da će pred prepunim tribinama stadiona Rajko Mitić pokazati od čega su napravljeni. Crveno-beli su se sa Young Boysima sastali četiri puta u svojoj istoriji i nikada nisu poraženi. Zabilježili su dva remija u eri Vladana Milojevića (2:2, 1:1) i siguran prolaz 2004. godine (2:2, 3:0). Dobra stvar za ekipu Baraka Bahara je to što su uvijek zabijali u prethodnih 13 utakmica. Posljednji put crveno-beli su imali nulu na kontu sa aprilskog večitog derbija u Humskoj (0:0). Marakana će biti velika prednost za neporaženi tim Baraka Bahara. U posljednjih pet susreta kao domaćini u Evropi, crveno-beli imaju tri pobjede, remi i nezasluženi poraz od Monaka.

ANTWERPEN - SHAKHTAR (SRIJEDA, 18.45), KEC 2.00

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Antwerpen je u nekoj vrsti krize i nije uspio pobijediti četiri utakmice zaredom. U posljednja tri meča izabranici Marka Van Bomela odigrali su neriješeno, sa istim rezultatom 0:0. Ovo je odlična prilika da se prekine loš niz, jer nadolazeći protivnik nije posebno visoke klase. Tim ima nekih kadrovskih problema, jer Čorbani, Ondrejka, Vines, Verhulst i Engels neće moći pomoći ekipi. Antwerpen je trenutno peti u belgijskoj Pro ligi sa 14 bodova iz devet mečeva, na samo pet bodova od lidera. S druge strane, nakon neuspješnog starta u grupnoj fazi Lige šampiona i poraza od Porta (1:3), Šahtjor Donjeck je odigrao tri utakmice - dva u nacionalnom prvenstvu i jednu u Kupu. Niko nije očekivao poraz od Vorskle (1:2) i remi sa Lavov Ruhom (1:1). Gosti iz Ukrajine nemaju ozbiljnijih izostanaka, a jedino Lasina Traore neće moći da pomogne klubu. Šahtjor je vodeći tim nacionalnog šampionata sa 18 bodova nakon devet mečeva.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.