Mozzart nudi najveće kvote na svijetu za Manchester United i Union Berlin

Mozzart promo kvote

Mozzart nudi najveće kvote na svijetu za Manchester United i Union Berlin

Sponzorski tekst

Bogat dan na fudbalskim terenima. Kako drugačije kada je na meniju Liga šampiona, krem ​​evropskog klupskog fudbala.

Mozzart je i ovoga puta pripremio velika iznenađenja. Bukmejkeri su bili prilično optimistični, tako da danas imate dvije šanse koje nećete naći nigdje u svijetu, a tiču ​​se kontinentalne elite. U pitanju su kec na Manchester United protiv Galatasaraja, kao i kec Union Berlina u okršaju sa Bragom.

Mozzart časti! Uvećaj uplatu za 20%

Nemoj propustiti priliku da te Mozzart počasti uvećanjem uplate koju možeš iskoristiti za pregršt utakmica u nadolazećem periodu.

Izvrši uplatu preko xBona ili Klikera i uvećaj svoj depozit za 20%!

MANCHESTER UNITED - GALATASARAY (UTORAK, 21.00), KEC 1.50

Manchester United, nakon "bronze" u Premijer ligi prošle sezone, očigledno je očekivao da u novoj kampanji bude barem ne lošiji. Međutim, Crveni đavoli su podbacili na startu engleskog prvenstva, uspjevši da ostvare samo tri pobjede u sedam kola, što je vrlo malo čak i za kandidata za mjesto u prvih šest.

Tim Erika ten Haaga trenutno je na 10. mjestu na tabeli i već sedam koraka iza četvrtoplasiranog Liverpoola. U Ligi šampiona, Mančester junajted je startovao u Minhenu, gdje je imao veliku borbu sa Bajernom. Međutim, Đavoli nisu imali dovoljno snage da osvoje bodove, pa su poraženi rezultatom 3:4.

S druge strane, Galatasaray se od jula mučio u kvalifikacijama za Ligu šampiona i naporno radio da se nađe u grupnoj fazi. Izabranici Okana Buruka sa turnira su eliminisali Žalgiris, Olimpiju iz Ljubljane i Molde, a u prvom kolu osnovne faze Lavovi su zamalo izbjegli katastrofu - u meču u kojem su računali na tri boda jedva da su ugrabili jedan. U Istanbulu su remizirali sa Kopenhagenom 2:2.

UNION BERLIN - BRAGA (UTORAK, 18.45), KEC 2.05

Union Berlin je trenutno u užasnom stanju. Fudbaleri Ursa Fišera izgubili su pet mečeva zaredom. Porazi od Real Madrida (0:1) i RB Leipziga (0:3) su razumljivi, ali fijasko sa Hofenhajmom kod kuće (0:2), kao i neuspjeh protiv Heidenheima u gostima (0:1) nije lako objasniti.

Ko bi rekao da će jedan od najboljih klubova u Njemačkoj imati tako loš početak sezone. U posljednja tri meča Željezari nisu uspjeli postići ni gol, a pokušat će popraviti situaciju u okršaju drugog kola Lige prvaka sa Bragom. Portugalski tim nema tako ozbiljnih problema u igri kao nadolazeći protivnik.

Braga je nakon poraza u prvom kolu od Napolija 1:2 ostvarila dvije pobjede u nacionalnom prvenstvu. Prvo je savladala Boavistu 4:1, a potom i Estrelu Amadoru 4:2. Prošle godine su se Braga i Union sastali u grupnoj fazi Lige Evrope, kada su oba tima slavila minimalne pobjede pred domaćom publikom.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.