61

Komentari (61)

Nele.
Svaka cast rodjeni.
damir83
Meni se čini da se priprema borcu titula ! Kuku nama...
JedanLik
Smetljarska liga iskreno !
ismir1946
Haveru taj isti Radovac je imao šansu u Sarajevu i nije je iskoristio, to što ti nisi imao priliku gledati boljeg to je tvoj problem.Naš isprdak vama najbolji igrač.Čestitam na pobijedi ali vi ste ekipa za prvo poluvrijeme i to na domaćem terenu.
az6a08
Forza Velež!!!!! ČESTITAM VELEŽU NA POBJEDI!!!!!
Hellas
Poducili Mostarci Sarajlije i fudbalu i navijanju.
ismir1946
Navijanju????Samo u Vrapčićima i Banjaluci se ne poštuju mjere i još se navija.Zreli ste za kazne,a fudbal i ovo valjanje po terenu u najmanju ruku smiješno.Ali šampion se dobije jednom u 10 god pa onda ok razumijem euforiju .
ismir1946
Ma paša moj nisam nervozan,nego pojedinci valjaju brda i doline.Ti si objektivan i slažem se sa tobom.Titula nije upitna 5 bodova je solidna zaliha,a od subote aBd 8 i to je to.A iskreno i nije mi toliko krivo,ako smo morali zijaniti nek smo od Veleža to je naš bratski klub.Pozz i sretno u evropi?
VIP
Suđenje ****ina! Sarajevo bolja i spremnija ekipa. Pobjedila srećnija ekipa.
JedanVamo81
Hahahahhaahhahahaha
NorthSide
Kretenu jedan od igre ste imali valjanje u drugom poluvremenu, mi smo *****a bili al se nismo valjali do poluvremena pa onda da se presabere igra. Uz to zahvalite se i Bilbiji, sta je ono nad Milicevicem na kraju grob te ****?????
VIP
Druže ti si nešto pomješao. Kmelježa očima ne volim vidjeti ali da su srećno pobjedili i da im je Bilbija navlačio to se slažem. Bio je čist penal ali i Kmeljež je trebao igrati sa igračem manje od 35 min.
Objektivnost
Nema rukama u fudbalu.
Bulle
Napadač Sarajeva 6 faula napravio??? Pa jbt takav napadač koji napravi 6 faula...a valjanje po terenu, mali kontakt lezanje po pet minuta, pa do kad vise taj fudbal da gledamo...Sarajevo šampion.
PRESEDAN
Vinko je jedan pi.ić,al to smo znali,skretničari će samo nad dobiti u inat.Sklonit će se Vici,jer nema sad morža,prodavat će sad bodove za radi iduće sezone.
user1616752876
Kaze jedan pitar da ce nas očerupati da ce sve perke letjeti ali bješe bogami obrnuto.Što bi rekao Ivan Tomic Koševski orlovi se pokisli vraćaju kući.
user1579962154
Sarajevu puno sreće u osvajanju titule, a nama Evropa MUSVDG
Tas14
Hvala @user1579962154 i Vama puno sreće... Konačno neki fer komentar Horde Zla- Rođeni forever
ragge
Velež nije imao sreće protiv Olimpika, danas je sreća bila na njihovoj strani..
Delegat
Sta se smetljari javljaju je li ih sramota raspadaju se
selver79
vinko zove te amara na biro
selver79
Realno nije Vinko za moje Sarajevo konstantno pejovica i pidru gura a veze nemaju
VelikiMislilac
Fuj za valjanje u drugom poluvremenu. Prvo perfekcija. Da ponovim fuj, fuj, fuj pa makar i izgubit. U glumi prednjaci Ovcina, za njim ide Brandao, fuj. 3 boda, mene sramota. Ne znam sta je bilo problem nastavit igrat ko u prvom poluvremenu. Uvijek isti problem kad povedemo.
user1605368976
Bravo ROĐENI FORZZA VELEŽ!
Nedim.
Musemic je bio sve Sarajevu,moze pricati ko sta hoce,on je servirao uigranu ekipu Vinku koji to ne zna odrzi.Lagano Sarajevo tone,nije to ona igra koja je bila s Husrefom.
Salgijica
Ovo je istina husref je bolji trener
Delegat
Ne mogu da vjerujem ovoliko umisljenih igraca u jednoj ekipi a mene sramota kako igraju pojedinci u dresu Sarajeva
konjnakvadrat
Bajernovac
Sarajevo jadan klub jedva sut na gol ,liga kukurus treba ugasit BH fudbal totalno,,,
Tas14
I tebi profil... kakve veze imaju tri, četri kola s cijelom ligom pa i u La Ligi ne cvijetaju ruže Barci i Madridu pa niko ništa to je fudbal
19zfc21
Pf..bordo proljeće pf.... HAHHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAH raspadate te se jadovi jadni.FORZA ŽELJO
user1579962154
Oprosti , koji Željo? Bahabah
starigrad
Ćuj ovog bjednika. On govori o nečijem raspadanju a njegov željezničmar se već raspao
Bordoakapitar
Bravo trenerski magu, poserem ti se na znanje. Jednu titulu ti je Husref servirao a drugu si poceo gubiti cim su otisla dva igraca koje je Hus doveo. Niti znas dovesti pojacanje niti postaviti igru. Odlazi ubleho, yebala ti sabrina majku a ti njoj!
Bajernovac
nema tu sampiona za 10 godina
Tas14
Nisu ovo naši divovi koji su ginuli i imali taktiku, imam sad osjećaj da samo nabijamo pa ko da go’ da.
Salgijica
Radovac fenomenalan u 96 minuti presing radi. Svaka cast a andjusic najbolje krilo u ligi. Velez bolji sarajevo igra najgori fudbal posle zeljeznicara. Nadam se da ce prevara od trenera marinovic otic posle borca kad ih borac rastavi na proste faktore..
Gvardijan
Uvijek mi je Velez bio drag ali ovo valjanje po terenu u drugom poluvremenu je dno dna a i vidili su da im Bilbija ide na ruku.
histereza
Dosta su se gubili bodovi na finu igru čitavu utakmicu. A koliko su udarali u prvom poluvremenu dobro je pa je Sarajevo završilo sa 11 igrača na terenu. Odlična utakmica, dvije najbolje ekipe
Objektivnost
Pa dobili ste 6 minuta nadoknade kao kompenzaciju i niste postigli gol.
Malmi_Suomi
brachuka
kakav je ono start nad Milicevicem, je li ovo tekvando?
COVID19
Cestitke Velezu. Prelose smo odigrali prvo poluvrijeme da bi ocekivali ista vise od ovoga.
user1571956549
Mi ulazimo polako u firmu eto ali lopta ne ulazi u gol ato za sve je kriv Amaw eto a ulazimo mi u formu ahahahahahahaha KARAJ PITAREEEEE
Neddim1
Krece kmecanje kmitara
Tas14
ne vidimo vas na tabeli
NorthSide
Kopaj dublje naćeš željkana
user1603303812
Vazno je jedno vi nas nemozete stici
MUFCDOGROBA
Kakav je ovo ragbi start na kraju na Milicevicu da je Borcu ili Zelji bilo ovo dobio bi zabranu prilasku stadionu i zatvorsku kaznu od 6 mjeseci u Zenici. Fuj samo to treba reci za danasnjeg sudiju.
VelikiMislilac
De nemoj molim te nakon ruke Dupovca za penala i starta Adukora za crvenog i kmecanja Oremusa za crvenog. Nemas pravo da se zalis na sudjenje. Sudija je bio odlican. Mene je stid kako je Velez odigrao drugo poluvrijeme. U prvom poluvremenu je Velez bio bolji u svakom segmentu igre.
Gvardijan
A zasto Bilbija nije svirao faul.nad Mesanovicem?Zato sto je igrac Veleza bio zadnji do golmana i automatski bi dobio crveni karton.Bilbija svirao za Borqc.
user1582737595
Svaka čast Sarajevo, hvala... Velež idemo dalje ka gornjem dijelu tabele.
Tas14
Pejović odmah na vlak za Srbiju, Pitam se jesul se mogli više valjati protivnici....
konjnakvadrat
Velez bolji prvo poluvrijeme,drugo katastrofa,sreca pa ni ovi iz SA nisu cemu.
Lavillenie
Svaka cast Velez. Sudija ne smije dati drugi zuti, a ni svirati penale protiv Sarajeva al nema veze. Kone *****a ste
Brigata_rossa.1981
Sram me je za ovoliko valjanje po terenu.. Ali opet cestitkee, nekad nezasluzeno izgubis, nekad dobijes. Svaka cast na borbenosti. MUSVDG
Hzhzhzhzhzhzhzhzhzhzzhzh
Kakve pi cke valjaju se po terenu neymar 1 na 1 sa zrakom
jesamnisam
JedanVamo81
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.