23

Komentari (23)

NezavisnaSrpska
Штета што вас боли чињеница да је Борац најјачи.
Manager
K79
Odigrano 29 kola najbolji strijelac 12 golova! Sve govori o kvalitetu lige
Manager
12 golova ,pola možda s penala ,a pola penala izmišljeno od strane sudija
losmi190
Pilav je najvece smece bio kao sudija, a sad je najveci ljigavac u savezu, uvijek je odan vrhu za svoj licni interes... taj bi sve izdao
Zoilomas
Ende
NAPIŠITE ČLANA O PILAVU !!!
Sarbit2019
On je izgleda najvece ZLO u NS BiH
Fourteenwords
Necete razbojnici! Nista vam od namjestene titule! Pomrsit cemo vam racune! ZDS!
Zaccheroni
Znas onu Balasevicevu,putuj evropo nemoj vise cekati na nas? I hoces ostat samo u domu
Fourteenwords
Javi se veceras nakon utakmice
siroki1991
Dobar je, u boksu , protiv 15kg manje kategorije! Umjesto da je iskljucen protiv sirokog i suspendiran, dao je u toj i u iducim utakmicama 3 gola i donio Borcu 7 bodova...
HUNTER
Što stariji sve veće SMEĆE. Ai vi mu iz Sporta samo dajte prostora što više. Postali ste pravi plaćenici.
RZ88
Smece ljudsko.Dovoljno mi je bilo vidjeti prije par sezona kad je Borac igrao prijateljsku sa Celikom na Bilinom. Izlazio iz igre, zapad mu pljesce on ih iskulira. Četo 100%.Svi bi oni da vole tudje a od ove drzave se grebu i zive mater im bemje.
JedanDevetDvaDva
Kakvi dupelizci rade na ovom portalu, strasno.
GuiliDamou
Vranješ vodja!? Pa dobro, u vodju su ga promovisale sudije i drug Vico, inače bi karijeru zavrsio prije 2 godine... Al bitno je da vi njemu date prostor, regularno, a covjek šaketa protivničke igrače u tunelu na poluvremenu... sram vas bilo!
Ajax11
A medije šute o sukobu na deligiranju sudija…Vico gostovao u garazi i njima dosta…
kadiC
Frajer očajan realno ... Da bilo gdje još vani moze igrati ne bi došao u Zeljeznicar , pa se prekomandovao u ekipu koja je u sredini tabele PL bila (imalo pameti da je imao da odma ode u Borac) .Doduše 34 mu je godine , pa je svakako naša liga vjerovatno i jedina opcija.Uzeo je sve prekide da izvodi usput , da nakucka statistiku da mi mogao na osnovu toga još 1-2 godine uzimati finu platu u Borcu.Jedina pohvala što je imao pristojnu karijeru i vratio se u klub odakle mu je sve počelo , te je to za respekt realno.
SemirunosiNemir
besramnici jedni.,napisite nesto o sukobu na sastanku delegiranja sudija! napisite kako je Elmir Pilav, bošnjačič naš fini stao na stranu Roberta Zrilica, inače bivšeg direktora Borca i potpomogao delegiranje Bilbije za večerašnju utakmicu, nakon čega su se umalo pobili Hrvoje Turudić i Zrilić, zašto šutite o tome?
Fourteenwords
I vidite ko se tu suprostavlja mafiji u savezu,a tko staje u obranu istoga
LiliumBosniacum
Ma suti, da nije zrinjski upao u sranje u kakvom jest skrojili bi vi sa srbima tabelu! Al ima Boga pa vas Široki o jadu zabavi!
Sarbit2019
To neče napisati i istraziti a citav grad prica da je Hrvoje Trudic krenuo da se fizicki obracuna sa Robertom bivsim presjednikom Borca poslje delegiranja sudije Bilbije ,a da su ga preglasali Bošnjak Emir Pilav i Robert.Eto novinari materijala za pricu ,a kazu istina.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.