Zoran Kokot u subotu sprema oproštaj: Vrijeme je da mlađi zauzmu moje mjesto...

Iskusni napadač odlučio da završi igračku karijeru

Zoran Kokot u subotu sprema oproštaj: Vrijeme je da mlađi zauzmu moje mjesto...

Samir Mlaćo

Iskusni Zoran Kokot (33) u subotu će završiti igračku karijeru. Kokot trenutno nastupa za člana Prve lige RS FK Slavija, a odlučio je da u subotu u duelu protiv Drine odigra svoj posljednji meč.

Sigurno da emocija neće nedostajati, te da će za njega to biti poseban dan. Kokot iza sebe ima veliko igračko iskustvo, a već odavno je odlučio da krene sa polaganjem za trenersku licencu.

Do kraja životi želi ostati u nogometu, a pred subotnji oproštaj je kazao.

"Vrijeme je da mlađi zauzmu moje mjesto, hvala svim klubovima i kolegama sa kojim sam igrao i protiv kojih sam igrao. Hvala i ljudima koji su trošili dlanove na tribinama. Hvala familiji mojoj koja mi je podrška bila kroz cijelu karijeru sa kojom sam zadovoljan, uvijek je moglo bolje, ali i gore, zato hvala svima", kazao je Kokot.

"Pozivam sve koji žele da dođu u subotu od 17 sati i uveličaju oproštaj", dodao je iskusni napadač.

Kokot je u igračkoj karijeri nastupao za Slaviju, Beveren, Sarcheshmeh, Gol Gohar, Olimpik, Željezničar, OFK Titograd, NK Vitez, NK Zvijezda, NK Travnik..

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

U Crnoj Gori je osvojio i titulu prvaka u sezoni 2015/16, a ove sezone u Prvoj ligi RS u 21 nastupu dodao je sedam pogodaka.

Top Komentari

VelaHavle
Miljenik navijaca zeljescara
2 0
bebi
Ah kad se sjetim, u 60. Minuti krece Kokot - ili u napad ili valjanje ... bilo je to lijepo plavo vrijeme
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti