NBA All-Star prognoze: Ko će biti najbolji od najboljih?

NBA All-Star prognoze: Ko će biti najbolji od najboljih?

Slam Dunk Contest

A. Haznadarević

Pred nama je NBA All-Star vikend, koji za Bosance i Hercegovce ima posebno značenje s obzirom na to da i naša zemlja po prvi put ima svog predstavnika na ovom atraktivnom šou kojeg će gledati cijeli svijet. Takmičenja su kao i obično podijeljena po kategorijama, a ovo su predviđanja uglednog Sports Illustrateda ko će slaviti u svakoj od njih.

All Star vikend ne bi bio to što jeste da ne sadrži tradicionalno takmičenje u zakucavanju. Prema onome što se moglo vidjeti do sada, najčešće su publiku dizali na noge svojim monstruoznim zakucavanjima Victor Oladipo iz Magicsa, Zach LaVine iz Timberwolvesa, te ofanzivac Milwaukeea Giannis Antetokounmpo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.