Supruga slavnog fudbalera voli da se skida, ali ovim je pretjerala - I muž se crveni zbog ovoga
Supruga Francesca Acerbija pokazala previše.

Acerbiju sigurno nije svejedno

Supruga slavnog fudbalera voli da se skida, ali ovim je pretjerala - I muž se crveni zbog ovoga

Eldar Ganibegović

Mnoge supruge fudbalera vole da objavljuju provokativne fotografije na društvenim mrežama. Izuzetak nije ni žena Francesca Acerbija, no očito je da zna i pretjerati.

Francesco Acerbi, slavni 35-godišnji italijanski stoper, sinoć je s Interom proslavio osvajanje italijanskog Superkupa. Inter je ovo takmičenje osvojio treći put u nizu.

Kao i uvijek, njegova pratnja bila je supruga Claudia Scarpari. Posjetu Arapskom poluotoku iskoristila je da skokne i do Dubaija odakle je objavila nekoliko fotografija.

Claudia Scarpari aktivna na Instagramu

Supruga Francesca Acerbija izuzetno je aktivna na Instagramu. Tamo je prati blizu 30 hiljada ljudi.

Oglasi

Sadržaj koji objavljuje uglavnom je vezan za njenog supruga i porodicu, te putovanja. No, često su to jako provokativne fotografije.

Dojam je da je s jednom objavom ipak pretjerala. Objavila je fotografiju na kojoj očito nema ništa na sebi i vidi se skoro sve.

"Jesam li ja jedina koja objavljuje seksi fotografije kada sam ljuta?", pitala je u opisu fotografije. Jasno, izazvala je lavinu komentara. 

Oglasi

"Kako čudno, samo ti muškarci odgovaraju", glasio je jedan komentar. "Onda se često ljutiš", bio je sljedeći.

"Šteta što se ne vidi sve", bio je vjerovatno i najiskreniji komentar, dok su neki tagovali Acerbija i zamolili ga da se ne ljuti.

"Upoznali smo se na plaži i ne bih znala što je učinio da me osvoji, jednostavno je bio svoj s tim osmijehom i tom simpatičnošću koju ima, ali znam da otkad smo se upoznali, nismo se mogli držati podalje jedno od drugog", rekla je ranije ona Scarpari o Acerbiju.

Top Komentari

Mr.Objektivac
Ganibegovicu, jesi li ga nasapunjao?
0 0
Armin87
Hand jobs ?‍?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi