Šta je to slomilo Srpkinju? Čula je zvuk sa razglasa na Bernabeuu, suze su potekle, a onda...

Snimak je viralan

Šta je to slomilo Srpkinju? Čula je zvuk sa razglasa na Bernabeuu, suze su potekle, a onda...

Admin Čaušević

Vjerovatno ne postoji ljubitelj fudbala koji makar jednom u životu ne bi volio pogledati El Clasico, pogotovo na potpuno obnovljenom stadionu Santiago Bernabeu. Posljednjem okršaju je prisustvovala i jedna Sprkinja koja je na sebe privukla veliku pažnju.

U vrijeme kada su internet i društvene mreže uzele puni zamah neka objava bilo kome može donijeti 15 minuta slave. To je slučaj i sa Ksenijom Adžić.

Adžić je mlada Srpkinja koja je očigledno velika navijačica Real Madrida, a njen snimak nastao pred posljednji El Clasico je postao viralan za kratko vrijeme.

Naime, plavokosa djevojka je objavila trenutak kako su je savladale emocije i jednostavno nije uspijevala da suzdrži suze, tj. doslovno se emotivno slomila.

Za sve je kriva himna Real Madrida. Kada je sa razglasa puštena čuvena pjesma Hala Madrid Srpkinju su preplovile emocije i suze su tekle kao rijeka.

Video je sasvim očekivano postao viralan. Do sada je skupio skoro milion pregleda na TikToku, a ta brojka će sasvim sigurno još rasti.

Oglasi

Real Madrid je bez sumnje najglamurozniji klub na svijetu. Prednjači u svim segmentima i ima veliki broj navijača u svakom uglu planete Zemlje.

@ksenijaadzic

3:2 🤍 @Real Madrid C.F. #elclasico #bellingham #vasquez #madridista #realmadridfc #halamadrid #judebellingham #fyp #football #fypp #vinijr #rodrygo #ancelotti #433 #spain #madrid #balkan #madridistas #realmadrid #viral #viralvideo #tiktok

♬ original sound - Ksenija Adzic

Inače, posljednji El Clasico se igrao pod krovom što je bio prvi put u historiji u Madridu te je atmosfera zaista bila poseban. O tome je govorio i Luka Modrić.

"S ovakvim navijačima sve je lakše. To je nevjerojatno. Jako smo sretni i zahvalni publici. Atmosfera je bila spektakularna", između ostalog je poručio Hrvat nakon trijumfa 3:2.

Među 80-ak hiljada gledatelja koji su mogli uživati u istinskom spektaklu bila je i Adžić koja je u videu od 15 sekundi najbolje pokazala šta joj znači Real Madrid.

Inače, na osnovu nekih ranijih objava da se zaključiti da je plavokosoj Srpkinji najdraži igrač Reala, Jude Bellingham.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AlphaStrong
@BosanskaSvedska brate ova je plakala ili kad je saznala da su u ljubavnom trouglu njokić, njoković i jaran nam voja, ili je plakala što voja ne može da upali traktor ili od sreće što je voja dobio paket sapuna za sapunjanje.
2 0
Alenizmostara
Joj preseravanja hahahahahahahha
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi