Mozzart daje najveće kvote na svijetu na Atalantu i Gironu

Nigdje nećete da nađete veće

Mozzart daje najveće kvote na svijetu na Atalantu i Gironu

Sponzorski tekst

Završena je proslava Nove godine, a većina šampionata je i dalje na raspustu. Lopta se ipak kotrlja u "ligama petice".

Primera ne odmara, a igra se i završnica Kupa Italije. Bukmejkeri Mozzarta za danas su spremili dvije kvote, koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu. U pitanju je kec na Atalantu protiv Sassuola i jedinica na Gironu protiv Atletico Madrida.

ATALANTA - SASSUOLO (SRIJEDA, 18.00), KEC 1,48

Atalanta je prije početka sezone važila za jasnog kandidata za plasman u Ligu šampiona, ali se jesenji dio kampanje za tim Gianpera Gasperinija pokazao veoma teškim. Nekoliko poraza iz vedra neba je dovelo do toga da Boginja zaostane za konkurentima. Atalanta je trenutno šesta na tabeli Serije A sa 29 bodova, četiri poena daleko od četvrtoplasirane Fiorentine. Odozdo Boginju ozbiljno pritiskaju Roma, Napoli i Lazio, i očekuje se žestoka borba.

Atalanta je u prošlom kolu na svom terenu teškom mukom pobjedila Lecce sa 1:0 i tako ostvarila devetu pobjedu u sezoni. Danas se Atalanta bori za mjesto u četvrtfinalu Kupa sa Sassuolom, koji je ovog ljeta ponovo izvršio veliko restrukturiranje.

Neroverdi su u prvom dijelu sezone podbacili i trenutno su kandidati za ispadanje, ali su očigledno superiorniji u odnosu na većinu konkurenata. Sa 16 bodova, Sasuolo zauzima 16. mjesto na tabeli i ima samo dva poena ispred zone ispadanja. Poraz od Milana od 0:1 u posljednjem ligaškom susretu produžio je niz Sassuola bez pobjede na pet mečeva, od kojih su četiri završena neuspjehom.

GIRONA - ATLETICO MADRID (SRIJEDA, 21.30), KEC 2,55

Gironin niz bez poraza počeo je krajem septembra i traje već 12 mečeva. Za to vrijeme, Katalonci su držali vođstvo u španskom prvenstvu i lako su se plasirali u završnicu Kupa kralja. Uz to, ne može se ne primijetiti i učinak Girone u napadu, jer je postigla 42 gola, što je najbolji pokazatelj u ligi. U posljednjem meču, Girona je remizirala sa Betisom 1:1 u gostima, i sa 45 bodova dijeli lidersku poziciju sa Real Madridom.

Decembar je za Atletico Madrid bio blago rečeno haotičan. Jorgandžije su izgubile u gostima od Bilba sa 2:0, poslije čega je usljedila ekstravaganca golova u lokalnom derbiju protiv Getafea 3:3. Atletiko je u posljednjem meču igrao ravnopravno protiv Seviljle, ali mu je gol Llorentea u 46. minuti donio važna tri boda i šansu da se pričvrsti za mjesto među četiri najbolja.

Atletico je vezao tri ligaška poraza u gostima, a Girona kod kuće ima pet uzastopnih susreta bez neuspjeha, uz četiri slavlja.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.