Za nove šampione u ringu: Kompanija Mozzart uz čuvenu banjalučku Slaviju

Sezonu započeli pobjedama u novoj opremi

Za nove šampione u ringu: Kompanija Mozzart uz čuvenu banjalučku Slaviju

Sponzorski tekst

Bokserski klub Slavija jedan je od najtrofejnih u Banjaluci, ali i u državi. Iz njihovih redova potekle su bokserske veličine poput  Marijana Beneša, Antona Josipovića, Radovana Bisića... Jedini su klub iz BiH koji je bio šampion bivše Jugoslavije. 

Podrška budućim šampionima u ringu stigla je od regionalnog lidera u priređivanju igara na sreću. Nedavno su u novoj Mozzart opremi dočekali ekipu Sombora i pobjedama zakoračili u Boksersku ligu Srbije.

Hvala kompaniji Mozzart na novoj opremi. Pobjede u ringu i puna dvorana najbolja su nagrada za sav trud i rad koji smo uložili u prethodnom periodu. Ovo je za nas veliki vjetar u leđa i ogroman motiv da nastavimo sa još boljim radom. Slavija je majka banjalučkog sporta, a Banjaluka je pokazala koliko je voli i i koliko joj je stalo da se vrati na veliku scenu. Na dobrom smo putu – poručili su iz Slavije. 

Čuveni bokserski klub osnovan je 1961. godine, trenutno okupljaju 50 aktivnih članova, a takmiče se u Bokserskoj ligi Srbije. Sjajna ekipa ne krije da ih zanima samo titula, pa će, kažu, dati sve od sebe da je osvoje. Sudeći po početku sezone, na dobrom su putu do šampionskog trona. Osim u Ligi Srbije, najavljuju i kvalitetne mečeve na Prvenstvu Republike Srpske, državnom i Evropskom prvenstvu, te kvalifikacije za Olimpijske igre.

Time bi mogli stopama slavnih članova Slavije. Marijan Beneš bio je amaterski i profesionalni prvak Evrope, Anton Josipović Olimpijski šampion, Radovan Bisić višestruki prvak Jugoslavije, Balkana i Evrope, Dragomir Vujković vicešampion svijeta, a Miljenko Rubelj prvak Balkana.Podršku do novih šampionskih titula Slavija dobija od Republike i Grada, a sada za nove vladare ringa navija i regionalni lider u priređivanju igara na sreću.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.