Mozzart daje najveće kvote na svijetu na Crvenu Zvezdu, Liverpul, Fenerbahče i Monako

Nigdje nećete da nađete veće

Mozzart daje najveće kvote na svijetu na Crvenu Zvezdu, Liverpul, Fenerbahče i Monako

Sponzorski tekst

Spektakl u Srbiji danas. Konačno je došao red na 171. vječiti derbi između Partizana i Crvene Zvezde, u okviru devetog kola Mozzart Bet Superlige. Bodovna razlika između velikih rivala je mala, ali bukmejkeri Mozzarta nude najveću kvotu na svijetu na trijumf crveno-bijelih.

Osim dvojke na Zvezdu, promo kvota je i na slavlja Liverpula protiv Vest Hema u okviru Liga kupa Engleske, Fenerbahčea u sudaru sa Kajserijem u sklopu šampionata Turske, odnosno Monaka na strani kod Tuluza u Ligi 1 (sve susrete prvenstva Francuske možete da gledate i da se kladite na sajtu mozzartbet.com uz besplatnu registraciju).

Partizan - Crvena Zvezda (srijeda, 18.00), dvojka 2,20

Vječiti derbi je uvijek važan, ali predstojeći duel Partizana i Crvene Zvezde biće interesantniji od većine prethodnih iz mnogo razloga. Prije svega zbog male bodovne razlike, na talonu stadiona u Humskoj naći će se nezvanična titula jesenjeg šampiona. Činilo se u jednom momentu da će tim Igora Duljaja imati sve u svojim rukama, pošto je tokom cijele jeseni imao prednost, u jednom trenutku i kapitalnih šest bodova. Ipak, Parni valjak je ozbiljno počeo da trokira u posljednje vrijeme. Samo jedan trijumf u prethodna četiri meča u Mozzart Bet Superligi, doveo je do toga da Crvena Zvezda stekne dva poena viška i dođe na pola koraka do zimskih lovorika. Crveno-bijeli su vezali pet pobjeda u šampionatu, ali daleko od toga da su impresionirali i da imaju dobru polusezonu. Jedna tradicija biće srušena na stadionu u Humskoj u srijedu. Partizan pobjedu u derbiju za bodove čeka više od četiri godine, odnosno od 22. Septembra 2019. godine. Sa druge strane tokom šestogodišnje dominacije Crvena Zvezda nije slavila na mečevima u kojima su crno-bijeli bili domaćini. Posljednji put Zvezda je to uradila u Februaru 2016. godine. Gledajući suhi kvalitet, crveno-bijeli su u prednosti. Međutim, u većem dijelu jesenje sezone Partizan je igrao bolje, odnosno sa više strasti i emocija, što može da bude presudno u ovom okršaju. Biće ovo Igoru Duljaju treći vječiti derbi. Tokom proljetne polusezone zabilježio je poraz na Marakani (0:1) i remi bez golova u Humskoj.

Liverpul - Vest Hem (SRIJEDA, 21.00), KEC 1,48

Liverpul ne pristupa predstojećem meču u četvrtfinalu Liga kupa u najboljem raspoloženju. Redsi nisu uspjeli da pobjede na dva meča zaredom. Došlo je do poraza u posljednjem kolu grupne faze Lige Evrope od Union Sen Žiloaza sa 2:1 i potom remija kod kuće sa Mančester Junajtedom u Premijer ligi 0:0. Utakmica u Belgiji nije uticala na poziciju na turniru jer je Liverpul u plej-of ušao sa prvog mjesta. Ali gubitak dva boda sa Crvenim đavolima doveo je do toga da četa sa Enfilda izgubi prvo mjesto u Premijer ligi od Arsenala. U Liga kupu, Crveni su prilično sigurno prošli u četvrtfinale. Prvo je savladan Lester sa 3:1, a onda je Bornmuta sa 2:1. Vest Hem je, kao i današnji protivnik, zauzeo prvo mjesto u svojoj grupi u Ligi Evrope. To je postignuto zahvaljujući pobjedi od 2:0 nad Frajburgom. Poslije tog meča, Čekićari su u gostima pobjedili Vulverhempton rezultatom 3:0. Tim je na osmoj poziciji na tabeli Premijer lige. Na startu Liga kupa Vest Hem je pobjedio Linkoln sa 1:0, a potom su izabranici Dejvida Mojesa u osmini finala u derbiju pobjedili Arsenal sa 3:1.

Kajseri - Fenerbahče (srijeda, 15.00), dvojka 1,50

Kajseri oduševljava svoje navijače tokom cijele sezone i na startu 17. kola prvenstva Turske zauzima treće mjesto na tabeli. Istina, teško da će moći da parira Fenerbahčeu i Galatasaraju, s obzirom na zaostatak od 11 bodova. Ipak, jasno je da se domaćini klade na ostanak na trećem mestu, koje bi bilo izuzetan podvig. Kajseri je u 15 odigranih mečeva u Superligi doživio samo dva poraza. Tim igra prilično pragmatično, postigao je 21 gol i primio 14. U prošlom kolu Kajseri je uspio da savlada Pendik na svom terenu rezultatom 2:0. Fenerbahče se bori za titulu prvaka države sa glavnim rivalom Galatasarajem. Kanarinci imaju 40 bodova i nemaju mjesta za greške. U posljednja tri duela Fener se radovao. Osim toga, u završnom kolu grupne faze Lige konferencije Kanarinci su uspjeli da savladaju Spartak iz Trnave sa 4:0 na svom terenu, što im je donijelo prvo mjesto u grupi.

Tuluz - Monako (srijeda, 21.00), dvojka 1,85

Tuluz je igrao prilično loše u posljednjim sedmicama Lige 1. Klub je trenutno u nizu od devet utakmica bez pobjede u šampionatu. U tom periodu Ljubičasti su gubili u većini mečeva. Tim je već na 15. mjestu na tabeli, graniči se sa zonom ispadanja. Paralelno sa Ligom 1, klub je nekoliko mjeseci igrao u Ligi Evrope. Francuzi su tamo pokazali dobre rezultate, čak su uspjeli da savladaju Liverpul sa 3:2, tako da je Tuluz završio na drugom mjestu i plasirao se u plej-of turnira. Monako je, naravno, češće pobjeđivao u prvenstvu u odnosu na Tuluz. Ali ipak, za njihov nivo, Kneževi su počeli prečesto da gube bodove. Za skoro mjesec dana ekipa je pretrpjela dva kiksa protiv protivnika mnogo nižeg nivoa - 0:0 sa Avrom i 0:1 protiv Liona prošlog vikenda. Monako je na trećem mestu prvenstvene tabele i zahvaljujući neuspjesima konkurenata još može da se popne na drugo mjesto jer je zaostatak za Nicom samo dva boda.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.