Mozzart  nudi najveće kvote na svijetu: Inter 1,85, PSG 1,52!

Nigdje na planeti nećete pronaći veće koeficijente!

Mozzart nudi najveće kvote na svijetu: Inter 1,85, PSG 1,52!

Sponzorski tekst

Nova iznenađenja iz Mozzartove kuhinje!

Ove srijede bukmejkeri garantuju da će dva para u svakom trenutku imati najveće kvote na svijetu.

Ako planirate da odigrate tiket i dobro se zabavite, jasno vam je da je  Mozzartov sajt najbolja opcija.

FIORENTINA - INTER (SRIJEDA, 15.00), DVOJKA 1,85

FIorentina u osmini finala italijanskog kupa dočekuje Inter. Viola ne blista u prvenstvu i trenutno je bliža ispadanju nego mjestima koje vode u međunarodna takmičenja. Inter, s druge strane, stoji prilično dobro. Na drugoj je poziciji sa tri boda manje od gradskog rivala Milana.

Ova utakmica za Nerazure dolazi u teškom trenutku, jer su prethodnog vikenda gostovali Romi, a već za četiri dana ih čeka veliki derbi protiv Juventusa. Fiorentini se otuda otvara mogućnost
da iznenadi favorita i plasira se u četvrtfinale. Međutim, jedno su želje, a drugo mogućnosti. Conte sigurno neće ponijeti bijelu zastavu u Firencu.

PSG - MARSEILLE (SRIJEDA, 21.00), KEC 1,52

Iako Parižani nemaju na raspolaganju nekolicinu prvotimaca, skoro da se ne postavlja pitanje osvajača Superkupa Francuske. Marseille umije da bude neugodan, velikoj je ovo rivalstvo i naelektrsan derbi, međutim upravo pobjeda Olimpiquea  u prethodnom odmjeravanju snaga u septembru protekle godine toliko je iznervirao Svece, da rekovalescent Neymar izričito zahtjeva da igra večeras u Lensu.

Naravno, posebno je motivisan i novi strateg Parižana Mauricio Pochettino, kojem je ovo izvrsna prilika da osvoji prvi trofej u trenerskoj karijeri. Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u  Mozzartu .

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu u svakom trenutku biti najveće na svijetu

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.