Mozzart daje najveću kvotu na svijetu na Siti i Benfiku

Mozzart promo kvote

Mozzart daje najveću kvotu na svijetu na Siti i Benfiku

Sponzorski tekst

Bogat vikend je iza nas, a utorak je rezervisan za Ligu šampiona. Elitno evropsko klupsko takmičenje vraća se u akciju prvim susretima četvrtfinalne faze, a Mozzart kladionice su pripremile dva najjača koeficijenta.

Mozzart časti! Uvećaj uplatu za 20%

Nemoj propustiti priliku da te Mozzart počasti uvećanjem uplate koju možeš iskoristiti za pregršt utakmica Liga petice, Evrolige, ABA lige, NBA lige.

Izvrši uplatu preko xBona ili Klikera i uvećaj svoj depozit za 20%!

MANCHESTER CITY - BAYERN (UTORAK, 21.00), KEC 1.85

Manchester City je imao prilično uspješnu sezonu. Tim Pepa Gvardiole bori se za titulu u Premijer ligi i plasirao se u četvrtfinale Lige šampiona. Na nacionalnom frontu, Građani su trenutno drugi na tabeli, šest bodova zaostatka za Arsenalom, ali imaju još jedan meč na pretek. Nakon što je u prošlom kolu savladao Southampton sa 4:1, Manchester City je ostvario osmu pobjedu u nizu na svim frontovima. Prethodno su Građani bili najuspješniji u grupnoj fazi Lige prvaka u konkurenciji Dortmunda, Seville i Kopenhagena, a u osmini finala su bez poteškoća eliminisali RB Leipzig. Bayern se, kao i sadašnji rival, bori na dva fronta i sa svake strane cilja samo na trofeje. U Bundesligi ekipa Thomasa Tuchela vodi na tabeli nakon 27 kola, ispred Borusije Dortmund sa dva boda prednosti. Pobjeda od 1-0 nad Frajburgom u prošlom kolu bila je druga uzastopna za Bayern i Tuchel kao novog trenera Bavaraca. Bayern je bio nepogrešiv u grupnoj fazi protiv Intera, Barcelone i Viktorije Plzeň, a potom je u osmini finala eliminisao PSG sa dva trijumfa.

BENFICA - INTER (UTORAK, 21.00), KEC 2.35

Benfica igra sezonu na veoma visokom nivou. U Ligi šampiona izabranici Rodžera Šmita prošli su grupnu fazu sa prvog mjesta u konkurenciji sa PSG-om, Juventusom i Macabiem iz Haife, a potom lako savladali Club Brugge u osmini finala. Istovremeno, Orlovi su zavladali nacionalnom scenom, gdje im predstoji osvajanje titule prvaka Portugala. Osvojili su 71 bod i imaju sedam bodova više od Porta. Prednost je bila i veća do posljednjeg kola, kada su Zmajevi u Lisabonu pobijedili Benficu sa 2:1. Bio je to tek treći poraz u sezoni za Orlove u svim takmičenjima. S druge strane, Inter je podbacio na domaćem planu, a jedina svijetla tačka za tim Simonea Inzagija je Liga prvaka. Izlazak iz grupe sa Bayernom, Barselonom i Viktorijom Plzen, a zatim eliminisanje Porta omogućilo je strategu da zadrži svoju poziciju. U Seriji A Inter je tek peti na tabeli nakon 29 kola, ali samo bod zaostaje za četvrtoplasiranim Milanom. Trenutno je u nizu od šest mečeva bez slavlja na svim frontovima.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi