Mozzart daje najveće na svijetu na Lazio i Manchester City

Nigdje nećete da nađete veće

Mozzart daje najveće na svijetu na Lazio i Manchester City

Sponzorski tekst

Petak je tradicionalno uvod u buran i fudbalom bogat vikend širom Evrope. 

Za danas su bukmejkeri Mozzarta  spremili dvije kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svijetu.

U pitanju je dvojka na Lacio protiv Empolija u Seriji A ( sve mečeve italijanskog šampionata možete da gledate i da se kladite na sajtu mozzartbet.ba, uz besplatnu registraciju ) i kec na Mančester Siti u protiv Fluminensea u sklopu FIFA Svjetskog klupskog prvenstva.

EMPOLI - LACIO (PETAK, 18.30), DVOJKA 2,05

Empoli je podbacio u jesenjem dijelu šampionata Italije i dugo je u zoni ispadanja. Sa 12 bodova izabranici Aurelija Andreacolija zauzimaju 18. mjesto na tabeli i zaostaju bod za spasonosnim 17. mjestom.

Empoli je u prošlom kolu izgubio 0:1 na gostovanju od Torina, produživši niz na četiri duela bez slavlja. Empoli je najslabiji domaćin u ligi, sa svega pet sakupljenih poena. S druge
strane, Lacio je očekivao da će se takmičiti za plasman u Ligu šampiona, ali trenutno zauzima tek 11. poziciju na tabeli.

Tim Mauricija Sarija već sada zaostaje sedam koraka za četvrtoplasiranom Bolonjom, a u uslovima žestoke konkurencije biće veoma teško da povrati takav hendikep. Lacio je u posljednjem kolu poražen kod kuće od Milana 1:2, odnosno trijumfovao je jednom na šest proteklih ligaških okršaja.

MANČESTER SITI - FLUMINENSE (PETAK, 19.00), KEC 1,35

Mančester Siti je od početka postavljen za favorita na FIFA Svjetskom klupskom prvenstvu za klubove, pa niko nije iznenađen plasmanom Građana u finale. Tim Pepa Gvardiole se potpuno mirno obračunao sa Uravom u polufinalu i slavio je sa 3:0, ne ostavljajući japanskom sastavu nikakve šanse.

U isto vrijeme, Siti se nije mnogo trudio, i činilo se da djeluje sa ogromnom rezervom. Građani su imali paklen raspored posljednjih sedmica, a samo u decembru su već odigrali šest susreta u 17 dana.

U međuvremenu, Fluminense je poslije dva poraza u brazilskom šampionatu uspio da preokrene situaciju na Svjetskom klupskom prvenstvu. Flu je startovao pobjedom nad egipatskim Al Ahlijem sa 2:0, a sa protivnikom se nosio veoma samouvjereno.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.